icon

Ako zladiť skorý začiatok práce so školou dieťaťa?

26. aug 2025

Ahojte, ako riešite ak máte prácu kde musíte byť na 6h ale škola je najskôr o 6:30?

Strana
z3
letfenixa
27. aug 2025
@pink_lady

@letfenixa ok ...je to jedno lebo za dieta je rodic zodpovedny

https://ficek.sk/dieta-same-doma-21864

deti su male len raz, len chvilu, tak si tomu prisposobim zivot, hoci to znamena, ze budem chvilu bez roboty alebo na polovicnom uvazku, pokial to len trochu ide...

@pink_lady že je rodič zodpovedný za dieťa, je logické.

cecilia29
28. aug 2025

Autorka , nevzala by som prácu od 6tej.
Ak si len prácu hľadáš, a je možná ponúka od 6tej tak sa aspoň skus spýtať, či nemôžeš vziať dieťa so sebou a odbehnúť ho potom vyložiť do školy. Alebo je asi taká utopia. Ale inak nemáš čo. Fakt len sa popýtať na to stráženie, ved to môžeš dat inzerát aj na napr mamickovsku fb stránku vášho mesta . Par rokov je dosť času aj na to , aby si tak trosku poznala ľudí okolo seba .

januska2
28. aug 2025

Ahoj ja som to takto mala. Objednala som si taxík ktorý ich vozil kazde rano a poobede domov mala som 1rocnik a 3 ročník 😊

bielasovicka
28. aug 2025

Aj tak to nechápem. Keď si vzala túto prácu, si nemyslela ani trosku na malého, že ako bude do tej školy chodiť? To ta napadlo teraz, par dni pred školou?

vladuska20
28. aug 2025

Normalne,mam muza.Sme 2ja rodicia a kazde rano deti na zs vozime do skoly,najstarsi chodi sam vlakmi s prestupmi,no uz ide do 2r na ss.Ja mam v pondelok rannu,muz zase poobednu tak jeden z nas vzdy pekne deti odvezie alebo obaja.

vladuska20
28. aug 2025
@anonym_autor

@mon8060 Čo ste nechápavé všetky 🤣 píšem 3x že doteraz som robila od 9 asi pred mesiacom som dala výpoveď z vážnych dôvodov tak ako som sa mala rok pripravovať omg 🤣 a áno vydrží 40 min sám ale keď má on rannú aj ja tak kto ho zoberie do školy 🤣 neviem čo som čakala od tejto diskusie 🤣 asi som bola len veľmi nervózna z celodenného posielania životopisov 🤣🤣

@anonym_autor vidis,aj moj muz ma rannu zase na ten dalsi tyzden,to uz ja mam 4dni volna,dalsi tyzden ma zase muz 4dni volna,ja nocne.Nikdy sa nam nestane,ze nema byt k to s detmi.Do skolky,zo skolky,do skoly,zo skoly vsetko pekne kluckami zvladneme.

autor
28. aug 2025
@januska2

Ahoj ja som to takto mala. Objednala som si taxík ktorý ich vozil kazde rano a poobede domov mala som 1rocnik a 3 ročník 😊

@januska2 toto si premyslim ďakujem, jediná normálna odpoveď na moju otázku

1sally12
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3