icon

Ako zlepšiť manželský a rodinný život?

14. nov 2024

Ahojte...mám pocit, že nežijeme správny manželský a rodinný život...strašne často som smutná a aj napriek domu že sme denne s manželom mám pocit, že mi chýba... jednoducho často nieje doma (záľuby) ...nechodí denne do práce a keď ide je celý deň v práci...keď sa o Tom rozprávame, zmení sa to na chvíľu a potom zase mám pocit že sme tam kde sme boli (4-5x v týždni sa na 2-5 hodín denne venuje záľubám)
Väčšinu času trávim s deťmi sama, väčšinou chodím s nimi len ja...
Už neviem ako ďalej, na jednej strane chcem odísť na druhej strane zachrániť manželstvo... koníčkov sa nevzdá, s ním ísť keď sa dá ideme, ale je to veľmi málo...

Strana
z3
danieli
4. dec 2024

A do poradne by ste nezbehli? Nevidim to uplne stratene, ale chcelo by to mediatora, ktory by vam pomohol najst kompromis a ukazat manzelovi veci z druhej stravy, decka vyrastu opat sa zmeni dynamika a rodinny zivot, pisala si, ze ti sek tam vyjde v ustrety, nepride mi uplne “pokazeny”

autor
4. dec 2024

@danieli on by nešiel..lebo podľa neho nieje žiadny problem ..nieje úplne pokazený..len že teda trávi minimálny čas s nami...je to asi aj kamarátom..neviem prečo nie sme pre neho prvoradi..alebo sme len teda nás berie ako samozrejmosť...

ysseba
4. dec 2024

A nemoze byt v hre aj niekto treti? Ze medzi tymi dobrovolnikmi je niekto pre koho tam “musi” ist aj napriek tomu, ze deti necha same doma?

aandrea9
4. dec 2024

@autorka ty sa od 14.11. nevieš vykoktať, aké konkrétne koníčky má ten tvoj muž?

autor
5. dec 2024

@ysseba neviem nemyslím si..väčšinou sú tam chlapi

autor
5. dec 2024

@aandrea9 nechcem to tu písať...polovnik

Strana
z3