icon

Ako zmeniť to, akí chlapi sú pre mňa príťažliví?

engbeng
7. apr 2016

Ahojte, mam 30 a par nevydarenych vztahov za sebou. Vacsinou som po par mesiacoch vedela, ze toto nie je z dlhodobeho hladiska to co chcem a vztah som po par mesiacoch ukoncila, za cim nasledovali zvycajne roky alebo aspon viac mesiacov ako single. Naposledy som ale stretla niekoho, o kom som intuitivne po par stretnutiach bola presvedcena az do kosti, ze to je ten pravy, ak ma chapete. Zaujal ma svojou inteligenciou, tym, ze sme sa rovno stretavali takmer kazdy den a uplne si vypustili nejake tie hry na zaciatku randenia a vrhli sa do toho po hlave. Najviac ma zaujalo, ze som o s nim kedysi davno citala rozhovor a po tom ako sme sa viac a viac spoznavali som si to spojila, ze to je on. Viac mi nebolo treba, bola som nadsena tym, koho som nasla. Obdivovala som ho a ja nejako potrebujem k chlapovi vzhliadat. Aj rodicia a kamarati boli nadseni.
Ako dobre sa to zacalo, tak sa to zle po zhruba roku a pol skoncilo. Postupne mi zacal rozkazovat, obmedzovat ma, facka, cele zle, nastastie je koniec. Dvaja nezavisli ludia z opisu situacie odhadli, ze sa jednalo a narcisticku osobu. Nejdem do detailov, lebo to sa nechcem spytat.
Dnes mi jeden velmi mudry clovek, gynekolog co sa venuje rodinnemu poradenstvu, nieco zaujimave povedal. Vela zien mu asi muselo uz vselico rozpravat, lebo je to uplny psycholog. Povedal, ze si mam dat pozor, lebo ocividne su takeho typy pre mna atraktivne, aby som si zasa nepriviedla takeho, lebo to vidi casto. Ze vyber partnera nie je ani otazka casu, teda dlho spoznavat, ale veci, co si clovek vsima.
Ma pravdu, mne sa pacia cielavedomi muzi, robia nieco zaujimave a su v tom dobri. Co je mozno aj dobre, ale asi si nevsimam tie naozaj dolezite veci. Co si vsimate vy? Co boli pre vas varovne znaky, ze toto nie?
Poradte prosim, zaujimaju ma samozrejme vsetky nazory, najma ale od tych, co mali nejakeho hajzlika a potom si nasli pekny vztah, v ktorom su uz dlhsie stastne. Dakujem.

maria1989
8. apr 2016

@natalym začiatok vety som opísala od janickakrazy - čo tvrdí ona - preto si si to asi inak vysvetlila.

adka2011
8. apr 2016

Tiež som ten typ, ktorý potrebuje k chlapovi "vzhliadať". Pokiaľ nemám pocit, že je lepší človek a šikovnejší ako ja, nevážim si ho (on si to síce ani nevšimne, ja sa s tým vysporiadavam vnútorne, ale je to tak). Ale dá sa nájsť aj taký chlap, ktorého obdivuješ, a súčasne to nie je idiot. Každá žena to vie vycítiť, ide len o to, či si to pripustí, lebo ukončovať vzťah v štádiu, keď je ešte zlatý ako med, sa ani jednej nechce 🙂

janickacrazy
8. apr 2016

@maria1989 nie, nie , zle ste to pochopili, ja tvrdím, že si nemá vyberať partnera, ktorý ju hned a veľmi sexuálne priťahuje, nie takého, čo ju nepriťahuje vobec, to je trochu rozdiel, proste takého, čo jej je sympatický, ale nejde z neho hned do kolien, chápeme sa? ja som sa podľa toho riadila a tiež som mala obavy, ako to bude po sexuálnej stránke potom, ked najprv budem objavovať to duševné súznenie a čuduj sa svete, aj to sexuálne súznenie prišlo veľmi rýchlo 😝

maria1989
8. apr 2016

@janickacrazy jasné chápem 🙂

natalym
8. apr 2016

žena si zásadne nemá vyberať partnera, ktorý ju hned okamžite veľmi sexuálne priťahuje - toto som čítala.

Jáj internet!!! Keby som ťa pri tom videla tak asi to vyznie inak.
Na šak aj ja som z inej planéty.

jancazvalova
8. apr 2016

tak chlap by mal zenu pritahovat po vsetkych strankach

maria1989
8. apr 2016

@natalym a ja som si nevyberala ani podľa nejakého duševného súznenia, ani žeby som si s ním niečo predstavovala, len som kukla a povedala, že toho chcem a aj dostanem 🙂 čo tam po kritériách. problémy, ak aj neboli, sa môžu nájsť nové, a tie, čo by boli, sa dajú vyriešiť. ak sa veľmi veľmi veľmi chce.

tiwyna
8. apr 2016

@maria1989 tomu absolutne never, aj ked s tebou bude neviem ako spokojny, chlieb kazdodenny sa vzdy preje..nie je taka zena, aby dokazala na dlho uspokojit muza, aj keby bola masterka sveta v sexe :D

maria1989
8. apr 2016

@tiwyna mám iný názor, a chápem aj tvoj 🙂

dai
8. apr 2016

hm... asi som divna ale nezazila som lasku na prvy pohlad... pritazlivost urcite, ale lasku?
@maria1989 tebe fakt blba pritazlivost staci pre zivotne rozhodnutie?🙂 prepac, ale ak takto kona viac zien tak sa necudujem tym nestastnym zivotnym udelom co su tu prezentovane:-/

tiwyna
8. apr 2016

@maria1989 najst vyhovujuceho partnera je loteria,je to viac ako vyhra v sportke,je minimum ludi, co si takeho partnera nasli, je to dar od Boha pre vyvolenych a tak ci tak, ak aj mas idealneho partnera zas nieco ine nemas, ci uz zdravie, ci deti, ci stastie...nikto nema vsetko. Ja radsej nech navzdy mam dostatok penazi, nech netriem biedu a idelany vztah ozeliem :D

dai
8. apr 2016

@tiwyna dovolim si nesuhlasit🙂

janickacrazy
8. apr 2016

@engbeng dobrá kniha na toto je: Mars a Venuša na rande http://www.martinus.sk/?uItem=38524 😉

maria1989
8. apr 2016

@dai nemám čo prepáčiť, ako vravím, máš svoj názor, ja svoj, a každá nech si robí podľa seba 🙂

maria1989
8. apr 2016

@tiwyna tu sme sa nerozprávali o tom, kto má či nemá všetko. len o tých chlapoch 🙂 a ktovie, možno niekto má všetko, keď už sme pri tom

0silvia0
8. apr 2016

@tiwyna čo tým akože chceš povedať čo píšeš o 12:24? Chceš tým povedať, že dlhoročné partnerstvá sú akože výmysel?

maria1989
8. apr 2016

@0silvia0 možno tým chce povedať, že ten dlhoročný vzťah nie je zásluhou sexuálne zručnej manželky.

0silvia0
8. apr 2016

@maria1989 no vidíš, to mi nenapadlo 😅

tiwyna
8. apr 2016

@0silvia0 nie su, ale je ich malililililinko a ako som uz stokrat povedala, je to dar od Boha najst k sebe takeho partnera, drviva vacsina ho nikde nenajde, kolkokrat ti to mam este zopakovat?

tiwyna
8. apr 2016

@maria1989 ked mas muza kurevnika, ani tvoja sexualna zrucnost ti nepomoze, lebo aj ta sa mu preje a pretiahne aj zaciatocnicku, lebo je ina, ako ty.

maria1989
8. apr 2016

@tiwyna ak mám kurevníka, tak to aj očakávam.

tiwyna
8. apr 2016

@maria1989 a ak mas slusneho muza, tak od teba neocakava vysoku skolu sexualnych umeni.

maria1989
8. apr 2016

@tiwyna zato, že je slušný, môže chcieť mať super sex. alebo aj nie. hlavne aby to dvaja chápali rovnako - čo vlastne chcú.

mima4
8. apr 2016

@tiwyna no vacsina ludi ani kvalitného partnera nehlada... a ani tu kvalitu neponuka...

tiwyna
8. apr 2016

@mima4 a ani tu kvalitu nema a rozchadza sa, kvlaita nie je, su len dvaja ludia, co si sadnu, aj menej kvalitni ludia si mozu sadnut a vytvorit pre seba plnohodnotny vztah.

maria1989
8. apr 2016

@tiwyna myslíš si, že existujú menej kvalitní ľudia?

mima4
8. apr 2016

@tiwyna no len pre ten plnohohodnotny vztah ludia musia aj nieco spravit, aj vediet sa niecoho vzdat, aj vediet prijat pokoru, obetu, aj vediet komunikovat... toto su veci, ktore dost ovpylvnuju vztah a jeho kvalitu... a ked niekto ido do vztahu s tym aby ho druhy robil stastnym...tak potom bieda...pretoze zdravy vztah by mal fungovat na principe "chcem robit cely zivot statneho môjho manzela/manzelku".. nie hladiet na seba...

a uz vôbec necitat zvasty o vztahoch v zenskych casopisoch...

0silvia0
8. apr 2016

@tiwyna upokoj sa, mne osobne odpovedáš prvý krát, tak pokoj, kľud, nerozčuľuj sa...
Neviem kde funguješ ty, ale v mojom okolí funguje dosť šťastných partnerstiev a manželstiev, dokonca by som to videla na väčšinu šťastných ako nešťastných. Ale poznám aj pár ľudí, ktorí si toho pravého doteraz nenašli, ale poviem ti, že veľkú časť podielu majú na tom oni sami: priveľké nároky, povýšenosť atď.

suchana
8. apr 2016

@janickacrazy No toto presne sedí aj na mňa, len chvíľku trvalo, kým som si uvedomila, že si vyberám podľa zlého kľúča...🙂 Vždy som sa vrhla do vzťahu s " NÍM", ktorého by som brala všetkými 20- timi( ani nie 10- timi), ktorý ma hrozne priťahoval... A podľa toho to tak aj vyzeralo... Turbulentné, šialené a divoké vzťahy, ktoré keby pokračovali, skončila by som na psychiatrii. Teraz som vydatá a pri súčasnom manželovi som na to išla inak... Máme vyrovnaný, pokojný, stabilný vzťah, svojho muža si vážim pre iks vecí a vlastností, ktoré som u neho objavila až časom. Ale jedna vec je fakt. Pre tých " zlých" chlapcov, budem mať slabosť vždy. Ale tak nemôžeme mať celý život všetko. Nehynúcu vášeň a neskrotného alfa samca a zároveň aj dobrého chlapa, ktorý bude na veky, vekov milovať len nás, nosiť na rukách, plodiť deti, zabezpečovať rodinu a všetko to, čo my ženy od chlapa očakávame🙂))

tiwyna
8. apr 2016

@0silvia0 naco mam pisat konkretne tebe ,pisem a cakam,ze ked na mna reagujes,tak citas co pisem,ci ty ako to mas?