Ako zvládať výbušnosť a udržiavať pokoj vo vzťahu?
Ahojte.. som dosť vybušná ,ale viem reagovať aj s kľudom aj keď niekedy to proste nejde a vytočí ma.malickost. Včera bol deň kedy od rána som išla do priateľa lebo synovi nalial do fľašky môj čaj na spalovanie tukov pritom vždy mu robíme do toho istého pohára každé ráno a potom prelejeme do fľaše.
Išiel ho obliekať a každá vec ma svoje miesto a pýta sa kde je to kde je to a to som už bola na hrane ale vravím ze vždy je to tam a tam a ty sa ma ideš pýtať a on začal po mne hukat. Išli sme s jeho kamarátom kupovat auto a zároveň pozrieť nejaké pre nás. No a všetko bolo fajn, aj keď jasne na ráno sa nezabudlo. Celý čas som bola ako vzduch ale mne to nejaksi bolo jedno však bol s kamarátom ale keď išiel podávať moju bundu jemu co pritom mu už podal jednu tak som sa len pozrela naňho ze dobre no a najviac co ma vytočilo do vyvrtky ale ze to som vybuchla ako sopka keď sme mali ísť na obed on na mňa vôbec nepockal vystúpil z auta ja som sa len natiahla pre bundu on vystúpil zatvoril dvere a zamkol a išiel fajčiť s kamarátom a ja som hukala trieskala a on nič .. prišiel po 10 min ze prečo sedím v aute lenže ja už proste vyplakana ze ako môže byt taky debil a jasne ze som naňho nieže nahukala ale navrieskala vynadala som mu neskutočne a išli sme domov.. od vtedy je medzi nami veľmi dusná atmosféra,lebo jasne človek naštartovaní tak povedala.som mu všetko čo som mala na srdci a teda neboli to pekne veci co on mne aj opätoval tým istým argumentov. Je síce fakt ze dobrý otec ale ako partner je to od začiatku také prežívanie s ní.
@majuska3521 ahoj, podľa mňa máš byť prečo vybusna, tieto situácie sú na nervy, a to ze na teba zabudol, to ako normálne ta zamkol a zabudol na teba? To je sila... nevycitaj si nervozitu, tie podnety boli adekvatne, nie je na tom nic nepochopitelne. priznam sa, tiež som nervoznejsi typ a presne ma vedia vytočiť také veci ako opisujes napr s tým obliekanim... nuž vo vzťahu si netrúfam ti poradit, mate spolu malé dieťa.. je už len na tebe ci by si to zvládla sama alebo to skúsiť kvôli synovi nejak potiahnuť. Ešte by ma zaujímalo ci priateľa nejak mrzelo ze ta tam zamkol a ze ako reagoval. A co na to ten kamarát, ten musí byť veľmi "dôležitý", fakt
@oceanahory chujoviny? Ze ju zamkol??
@majuska3521 ja tu mam pocit ze mnohé zeny tu nevedia čítať s porozumenim a empatiou
Zatrubit ti nenapadlo?
To ked sa musis prisposobovat len ty a byt jak psik, tak ako mas byt spokojna…

@rozkvet1 veď ja viem. Písala som to preto, že by si každá z nás mala uvedomiť, že môže byť ovplyvnená týmto