Ako zvládnuť manžela posadnutého poriadkom?
Ahojte potrebujem radu lebo už nevladzem. Počas dňa som sama s novorodencom a 2 ročným dieťaťom keď je manžel v práci. Každý deň navarím, povysavam, utriem prach, vycistim sprchovy kút, zachod, sporák, linku a každý deň periem.Kazdy deň po obecnom spánku musím ísť s deťmi na pár hodín vonka lebo mi vynadá že len sedím doma.Iba minimálne sa stane že tieto činnosti nie sú hotové a aj to keď idem s deťmi k lekárke alebo na nejakú návštevu počas dňa. Na konci sa som z deti a všetkého totálne vyčerpaná. Keď príde manžel domov dostanem studenú sprchu že je všetko spravené zle, jedlo je zle okorenené, cestovina zle vyvarena atd. V tom začne všetku robotu po mne prerábať a vypočujem si aká som neschopná. Ako by nebolo malo k bábätku vstávam v noci sama a aby som ho nezobudila zvyčajne chodím do obývačky. Už som z teho na prášky a sama seba začínam vidieť ako neschopní ženu i keď zo seba davam každý deň maximum.
Ja som mala takého exmanžela...už je exmanžel a ja šťastná.... 🙂
to s tretim dietatom bola ironia...je to debil
Nič ti nechýba??? Ja myslím, že ti chýba úcta, rešpekt, láska, porozumenie … Máš iba dve úlohy: 1. splodiť a vynosiť deti, aby si ťa k sebe poriadne pripútal 2. slúžiť. Nežiješ s partnerom, žiješ s pánom. Mne a mojím deťom tiež manžel zabazpečí všetko materiálne, ale nežijem ako otrok v klietke. Ak máš dcéru, nájde si presne takého istého muža ako je tvoj muž, keď máš syna, bude presne taký ako jeho otec. Ľutujem teba, tvoje deti aj ich partnerov.
Ved to nehaj nanho ked pride z prace ked je taky sikovny. “Ved minule si tak krasne upratal po mne znova, nehala som ti ked prides z roboty…tu mas pradlo, tu je riad. A inak treba este uvarit cestoviny k veceri. A ist na nakup.” A dobre by som ho dodrbala za kazdu smietku v jeho aute. A casom ked by ma to prestalo bavit by som uvazovala co dalej.
Názov diskusie "Manzel psychopat na poriadok" nie je spravny, malo by to byt len "Manzel psychopat"
Tak nerob nič. A keď on príde domov nech urobi všetko sám keď to vie tak dokonalo.
Daj mu pocítiť druhu stránku. Nie si robot, a nech uvidí že doma robíš toho veľa.
No podla mna kebyže toto skúsi co jej radite, nech neurobí nic, tak taky bordel by s ňou narobil ze by ešte týždeň do vankúša revala
Je dobrý otec - ako konkrétne, keď si ešte nikdy nebola z domu bez detí? ako s nimi trávi čas?
V prvom rade si uvedom, že je tvoj partner, čo znamená, že by sa mal spolupodieľať na všetkom. Nie že on chodí do práce a tam to končí. Deti podrastú a aj ty pôjdeš do práce. Bude k vám v tom čase chodiť slúžka s opatrovateľkou? či on bude chodiť do práce a ty budeš chodiť do práce, upratovať, nakupovať, variť, prať, vodiť deti do škôlky a do školy a na krúžky, hrať sa s nimi, učiť sa? vidíš ten rozdiel? presne takto to nemá vyzerať! on nie je psychopat na poriadok, on je u vás generál (a určite sa takým nestal po druhom pôrode. Len si si to začala viac uvedomovať, lebo to už pri druhom bábätku nedávaš.)
No tak to potom pardon keď sa o vás vie postarať to je úplne o niečom inom. V tom prípade robíš málo. Zaber.....😉 Sranda bokom. Ty celý deň beháš okolo detí a varíš, upratuješ ako nejaká handra a on príde domov a aj tak to spraví po svojom takže to robíš zbytočne a on sa nevenuje deťom ..
Tak to nerob, naco ked to on musi opravit/prerobit? Tak dostanes "hubovu" len za to ze si nic nerobila, co bude aj pravda, akurat budes mat viac casu 😊
Dobrý otec ma istú definíciu,ako,prvý bod to je
SPRAVA SA K MATKE SVOJICH DETÍ AKO KU KRÁĽOVNEJ.
Ostatné ti už napísali.
Je taký vtip,kde chlap žene vyčíta,že nič nerobí. Tak raz naozaj nič nerobila a bol chlapec veľmi prekvapený
Typ príspevku, ktorý mi vždy odpáli dekel. Je dobrý otec a vie sa o nás postarat. Amen.
nic ti nechyba? pre boha ved tebe chyba uplne vsetko a najviac sebaucta a hned v zapati ucta od manzela a hned potom dalsich milion veci. on je dobry otec? a v com konkretne? chodi s detmi k lekarovi? vstava k nim v noci, chodi s nimi von a na ihrisko? hra sa s nimi? cita im? co robi?
ty mas doma psychopata! znici ta a privedie na same dno a spolu s tebou aj deti. tie ta budu mat rovnako za nic.
jezis mne to zdvihlo tlak. 🙈
Tak potom vymaz temu a hotovo ked je taky super
Zijes s kktom a ani 5 minut by som s nim nezila
Dagad nenaraza na to ze sa nevies postarat ale nato ze mas deti s debilom a urcite bol debil aj pred tym
No ale co ked je taky super uz len stastny zivot vam zapriat
Ale rataj s tym ze povaha sa bude vekom zhorsovat len k tebe neschopnej pribudnu neschopne deti
Ja by som určite vylievala na jeho hlavu jedlo keď kritizuje :D
Hej hej straaaaaasne dobry chlap
Taky je dobry a úžasný, že od neho každý deň dostaneš studenú sprchu aká si neschopná a ako nič nevieš. Ak je toto definícia úžasného muža, tak ja zjem drôtenú kefu.
Inak viacere mame muzov kt sa o nas dokazu postarat , su aj dobry otcovia. Rozdiel je v tom ze im tak nekvapka na karbid
U mna by skončil nech si to vyskusa pán dokonalý nerob to a čo urobí keď to neurobíš? Ja si materskú užívam ,muž v práci spíme dosť cez deň potom povysavam keď mám čas led nie povysava muž jedlo objednam a žiadne naháňačky ,ideme von a keď je škaredo nejdeme ani raz sa nestalo žeby muž povedal že ju tu neporiadok ,proste doma ma byt kľud a pohoda ,ale nebojsa zažila som kedysi presný opak ,nenechaj zo seba robiť otroka aj deti aj ty si zaslúžiš domácnosť plnu kľudu a pohody a ak to on nevie pochopiť tak by mi taký chlap za veľa nestal
prvy polrok dietata som nevarila, muz mi nosil jedlo a robil rozky do postele kym som kojila...umyvanie kuchyne a kupelne si nepamatam min rok...trosku inak ma vyzerat spravanie normalneho muza
Ja bych se jen zeptala, jak to bude, az se vratis zpatky do prace? Kdyz uz ted to nestihas tak co bude pak? Zacne pomahat?
Ja som si vždy myslela že MD a RD má byť časom venovaným primárne dieťaťu...to, že sa po popritom stíha aj domácnosť je plus. Pre mňa bolo prvoradé ísť s deťmi dva krát von,navariť im, hrať sa s nimi a ostatné som urobila to ,čo som stihla , jeden deň utrela prach ,druhý deň som vysávala atď. V žiadnom prípade by som nerobila slúžku ...a to som ešte večer sadala k počítaču a robila nejaké veci do práce.
Uvedomuješ si, že toto je domáce násilie a ty si týraná žena?
Niee vôbec nič vám nechýba.. len to najdôležitejšie a to je šťastný a spokojný domov... Lebo s takýmto prístupom otca a manžela je atmosféra doma na dve veci takže áno chýba vám toho veľa .... Inak ja ťa obdivujem že tolko stíhaš ja mám doma aktuálne novorodenca a dvojročného a teda mám doma aj muža keby tu nie je nestíham že absolútne nič keďže mi príde že pol dňa prekojím
Ty a tebe podobne si to robite sami. Snad takyto nie je od vcera. Mas kratko po sebe dve deti, chces mi povedat, ze pri prvom ti pomahal ako sa dalo? Musela si sama vediet, ze na ne budes uplne sama. Pises, ze kazdy den gruntujes byt, ved u vas by sa malo dat jest aj z podlahy tak ako je mozne ze ta kritizuje? Nevies mu odpapulovat a zahriaknut ho. Dovoli si k tebe iba tolko kolko mu dovolis ty. Zeny, preboha majte nejaku sebauctu!!!
Zaujímalo by ma ako si nažívali tvoji rodičia, keď hentakého čuráka nazývaš dobrým otcom :D tvoj otec vešal za rebro na balkón tvoju mamu? :D či ste spali v pivnici keď došiel domov ožratý? :D
Je to psychopat, zlý človek. Preč od neho. Fakt mi je to ľúto, ale s takým človekom sa nedá žiť bez toho, aby teba a neskôr aj dieťa totálne psychicky zničil. Dobrý otec nie je vtedy, keď veľa zarába, je kopec skvelých otcov, ktorí sice deťom nemôžu dať veľa materiálnych veci, ale majú úctu ku žene a dieťatu. Sama si musíš zvážiť, či pre peniaze chceš byt s človekom, ktorý ťa bude deptat, a ukradne ti roky života. Predpokladám, že už pred dieťaťom bol taký, ale teraz, keď si sa na ňom stala aj finančne závislá, už sa úplne odtrhol z reťaze.

Tak to nerob, aj tak to uprace nanovo podla seba tak sa na to vykasli a budes mat viac casu pre seba a deti