Ako zvládnuť manžela posadnutého poriadkom?
Ahojte potrebujem radu lebo už nevladzem. Počas dňa som sama s novorodencom a 2 ročným dieťaťom keď je manžel v práci. Každý deň navarím, povysavam, utriem prach, vycistim sprchovy kút, zachod, sporák, linku a každý deň periem.Kazdy deň po obecnom spánku musím ísť s deťmi na pár hodín vonka lebo mi vynadá že len sedím doma.Iba minimálne sa stane že tieto činnosti nie sú hotové a aj to keď idem s deťmi k lekárke alebo na nejakú návštevu počas dňa. Na konci sa som z deti a všetkého totálne vyčerpaná. Keď príde manžel domov dostanem studenú sprchu že je všetko spravené zle, jedlo je zle okorenené, cestovina zle vyvarena atd. V tom začne všetku robotu po mne prerábať a vypočujem si aká som neschopná. Ako by nebolo malo k bábätku vstávam v noci sama a aby som ho nezobudila zvyčajne chodím do obývačky. Už som z teho na prášky a sama seba začínam vidieť ako neschopní ženu i keď zo seba davam každý deň maximum.
Ja si ego honit nepotrebujem a ani leštit doma kľučky, lebo nemám doma psychopata. Ty si daj do poriadku sebavedomie a otváraj ústa tam, kde treba. Ale aspoň opäť reaguješ.
@lili929 no u nás je len jeden príjem a to ten jeho takže osamostatniť sa neni šanca..
Joj zlato 🥺 este si pohonkaj to nizske sebavedomie skrz toho despotu co mas doma. Kedze tam si ani nešteknes a suchas nohami chuderka
Pod pod...
@ivik4 pekne ako ta vie vyprovokovat anonym. Zjavne tiež by si potrebovala nejakú odbornú pomoc so sebaovládaním 😆😆😆😆
@lienka.7 ja som tu nikde nenapisala že sa mame harmonicky bez hádok. Konflikty samozrejme sú
@ivik4 mne manžel telefón nepozerá ale tebe zjavne áno keďže tu také veci spomínaš😆 snažíš sa ma tu zdiskreditovať slovami hodné 10 ročného decka
Ty mi napises moja krasna, aj ze mam zrat co chcem a PRAVE JA som ta ktora je vyprovokovana ano ? 👌😂😂😂😂😂😂 dpč
Vsak ty si sa sama zhodila uz len svojim vlastnym zivotom
Chod podlahy umyt, malo bolo dnes
Aj som si myslela, myslim, ze vacsina rodin to tak ma, muz zivitel a zena doma s detmi, ale bez prijmu, potom to tym muzom dava silu nad zenou a dovoluju si mozno viac, ako by si dovolili, keby nemali taku istotu, ze zena neodide.
Potom zenam brani aj strach, postavit sa poriadne muzovi, myslis, ze je to aj u teba tak?
Keby ti tak vykrical, ze ta zivi, pripadne padli nejake slova o tom, ze mas odist od neho, ak sa ti nepaci, vie, ze by si to nespravila?
@ivik4 z mojej podlahy sa dá jesť ale skús si najskôr pozametat pod vlastným prachom aby si sa nehrala na hrdinku a doma máš hnoj 🙂))
Ty sa diskreditujes sama úplne sama, doma s tebou muž zametá ako so špinavou handrou, držíš hubu a krok, ale tu vyskakuješ na ženy ako trafená hrdinka. Na tvojho muža buď taká smela a toho si uprac, nie tu ženy ktoré ťa chcú podporiť, poradiť, a nasmerovať. Doma buď hrdinka!
Vsak si otvor ten prasivy pysk na stareho, isto ponom aj dostanes.
Skveli tatinko co ta tyra 🥺
Autorka, bolo mi ťa na začiatku ľúto … ale tieto tvoje posledné reakcie, to je čo za 🤮. Tak buď taká hustá ako si tu na ženy aj doma na muža a máš po probléme.
@lili929 to nemôžem povedať také mi nikdy nevykrici práve opak vždy si môžem dovoliť kúpiť aj sebe aj deťom
@ivik4 môj Prašivý pysk ma hodnotu tvojho platu tak čo sa tu hráš
@yoxinka ja nevravim že doma nie sú hádky práve opak ja som človek ktorý si vie otvoriť veľmi ústa
Ani jedna zo žien na MK nejeme z podlahy, máme stoly, obrusy a tanierie, takže ty si jedz kde chceš, aj na tej vydrhnutej podlahe, my kultúrne osoby stolujeme na vyššej úrovni - cca 1 meter od zeme ...
@cacianka tak sa ťahaj najest za stôl a nevypisuj mi tu
Tak to je potom dobre znamenie, ze taketo veci by ti nevykrical.
A este som sa chcela opytat, ze ked uz sa blizi cas, kedy ma prist z prace, idu na teba obavy, ze co zas povie, s cim bude nespokojny a tak? Si z jeho prichodu domov nesvoja?
Tak ho pošli do riti..fakt necháš hentak zo sebou cvičiť? Normálny chlap príde domov a venuje sa deťom aby žena mala čas pre seba. A nie že si ja ňu hubu otvára...on odrobí 8-12 hodín a ty lietaš okolo detí a domácnosti 24 hodín..super 😌
Ja a ani ostatne tu nemusime zakladat temy ako nas manzel doma psychicky tyra
Skus sa nad tym zamysliet
Za mna si... roka podla tychto tvojich komentov, byt tvoj muz, spravam sa k tebe asi rovnako ak ma taketo hovienko doma.
Navstiv psychiatra,vazne . Čus
@lili929 och to neznasam presne už keď viem že ide domov rýchlo ešte dolaďujem čo sa dá
@ivik4 dobre moja smer kaderníčka na nejakú kúru na tie tvoje odpalene končeky vlasov a ako ty píšeš čus 😆
Ty si taká trápna, až si úbohá...
@cacianka tak načo to čítaš ?
Viem si predstavit. Ale uvedomujes si, ze to nie je normalne, vsak? Asi ano, inak by si tu nezakladala temu...
No a ked ti ofrflal napriklas tie cestoviny, ze nie su dobre uvarene, co si mu povedala?
Ako by podla teba manzel reagoval, kebyze sa postavis, zoberies mu tanier, otvoris kos, jedlo tam vysypes, polozis tanier do drezu a pokojne si sadnes a dojes si svoju porciu? Alebo sa vratis k cinnosti, ktoru si robila, kym on jedol, to je jedno. Proste by si pokracovala normalne dalej.
@lili929 toto či veríš alebo nie sa už stalo, do záchoda som vyliala polievku. No on ma vie tak rozčúliť že vždy napokon vznikne konflikt

@autorka a ze taka husta ako tu na ženy nie si doma na svojho starého, hm?