Ako zvládnuť manželovu prácu v zahraničí?
@joja636 zle
Nebol by môj manžel.
Nie, toto by u mna neprešlo.
3 týždne je dosť dlhá doba a 4 dni je strašne málo
Chodi tam na vylety alebo pracovat?
Nikdy by som takto nezila
@joja636 nájdite riesenie č.3 a choďte do zahraničia spolu... on nevc sa zabehne pár týždňov a potom za ním.. lebo takto nemáte šancu byť rodina....
Kamarátka ma muža co chodí na 3mesiace a mesiac doma a zvládaju. Zvykli si
deti mate? Ty pracujes? Davaj viac data nech sa tu nemudruje naprazdno
Tak zasadna otazka ...preco chodi pracovat na 3 tyzdne do zahranicia a doma je len 4 dni?
Ja by som tiez sla s nim. Teda urobila som uz tak a nelutujem.
Ako bezdetna v pohode, ako detna na hovno
@anjelicek26 to je pravda, ale sú aj také povolania ako napr. šofer a tam si moc nepomôže ani keď pôjde za nim
Moj chodi na 3 mesiace a mesiac doma
Veď ste sa hádam o tom rozprávali? Keď si na to pristúpila. Ja by som nepristúpila
Môj začal tento rok po 18 rokoch veľká zmena. Ale dohoda bola 4 týždne von a 3 týždne doma v trvaní 2 roky. Inak by som na to nepristupila a manžel je tiež nastavený tak že čo najviac doma. V lete plánuje byť aj mesiac. Ale poznám chlapov ktorý sú von 3 mesiace a týždeň doma. Takto by som nežila. Po 3 týždňoch by mi bol taktiež týždeň malo.
Bola by som určite proti, veľmi veľmi by mi chýbal :(
@joja636 ja tak fungujem.. dá sa zvyknúť.. pre neho je to rovnako ťažké ako pre mňa a viem, že tam chodí preto, aby sme sa mali lepšie
@budulinka12 No ale preds len - ma tam vysi prijem, absolutnu slobodu, ziadne deti,ziadne prace na dome ,po praci volny cas ktory moze zuzitkovat presne ako chce on a ziaden dozor - pre vela chlapov idealna situacia ktoru, keby prislo na lamanie cheleba , tak by nemenili
Tak je otázka prečo to tak je… u nás bola jasná dohoda, že takto to nikdy nebude. Všetci spolu tu alebo preč.
Podla toho ci mam krdel deti alebo nie. Ja by som bola ok ale nas spolcony zivot by vyzeral inac. ;)
No záleží, či je to jediná možnosť vo vašej situacii. Krátkodobo, na rok max rok a pol by sa to dalo prežiť, ale inak nie. Keby sú tie turnusy aspoň ze mesiac a mesiac, ale to je tiež nahovno, keď ten druhy robí napr krátky dlhy týždeň alebo na tri smeny a nie sú spolu poriadne ani ten čas čo je doma. Práca v zahraničí je za mňa posledná možnosť. Radšej mať o par sto eur menej a muža pri sebe. Samozrejme chápem, ze nie každý dokáže zabezpečiť rodinu prácou vo svojim regióne. Vtedy by som zvažovala odchod celej rodiny do zahraničia

@joja636 zle