icon

Ako zvládnuť napäté oslavy so svokrovcami?

10. okt 2025

Ahojte, prosím o rady a názory žien, ktoré majú zákerné svokry..a takisto zmanipulovaných svokrov.
Ako mám zvládnuť oslavu so svokrovcami? Stále majú blbé poznámky aj na dieťa aj na mňa celkovo..ich "záujem" o vnúča je len hrany pred svojím synom, nechcú ho stále ho len ponižujú a dieťaťu je z nich úplne zle - proste to vycíti, že ho nechcú.
Muž je v tomto slaboch, stačí keď jeho mama hodi na neho vycitavy pohľad a niečo mu povie, on hneď nakakane v gatiach a spovedá sa jej a ospravedlňuje za všetko...

minenkaa
10. okt 2025
@anonym_autor

@really8 ako by si to prosím ťa na mojom mieste riešila ? Ja som fakt zúfalá a je mi ľúto môjho dieťaťa, nikdy som si nemyslela že jedna babka môže byť tak zákerná k svojmu vnucatu, len preto, že ja jej nie som po vôli

@anonym_autor prečo sa vlastne stretávate,mate to príkazom ,pod hrozbou smrti?

minenkaa
10. okt 2025
@anonym_ab2def

@anonym_autor och, prosim ta, toto je cez ciaru. Normalne sa porozpravajte, s muzom, so svokrovcami, vyrieste vztahy a nehrajte to na “bosorky s pod” Najdite spolocnu rec ako rodina, tolerancia, ustretovost a nie zazeracky a bosorky.🙉🙈🙊

@anonym_ab2def a prečo keď jedna strana nechce

really8
10. okt 2025
@anonym_autor

@really8 ako by si to prosím ťa na mojom mieste riešila ? Ja som fakt zúfalá a je mi ľúto môjho dieťaťa, nikdy som si nemyslela že jedna babka môže byť tak zákerná k svojmu vnucatu, len preto, že ja jej nie som po vôli

@anonym_autor
@anonym_autor urobila by som mini oslavu u rodicov a ked dojde svokra (chodi neohlasene?) tak by som odisla aj s malym von.

autor
10. okt 2025
@anonym_98114b

@anonym_autor tak sa musíš postaviť sama za seba. K svokrovcom by som sa správala slušne. Keby začali s nevhodnými poznámkami, tak by som ich upozornila, že sú na návšteve a je to navyše oslavá. Ak by pokračovali, vyhodila by som ich. A na poznámku, že som muža zmenila by som im povedala, že našťastie , lebo je dosť predposrany aj tak

@anonym_98114b to aj robím.. seba už tak neriesim ak niečo na mňa povie, beriem to jedným uchom dnu a druhým von.. ale nemiestne narážky na moje dieťa, ktoré im nikdy nijako neublížilo tak toto už je cez čiaru. A dovoľuje si na moje dieťa aj jeho sestra a ak sa na to muž ozval, tak hovorím že dostal zdrba od svojej mami, že ako sa to chová k sestre že má aj súrodencov a má s nimi držať a nie len rodínu - nás.. a on, sa tupelo ospravedlňoval sestre, že na ňu vyskočil..totálne potopil svojho syna, ktorému jeho sestra robila vedome zle. A odvtedy som úplne prerušila kontakt, nepíšem, nevolam a nenavstevujem, ale nechodíme my tak príde svokra...

autor
10. okt 2025
@minenkaa

@anonym_autor a prečo dieta púšťaš k nej a prečo dovolíš návštevy,ja toto nechapem,však máš s ňou problém rieš,prečo by to mal muz riesit,jemu to asi nevadí

@minenkaa ja jej ho už ani nedávam.. proste mi ho vytrhne, aj nasilu aj keď nie že nechce byť pri nej tak mi začne vykrikovať, že to preto lebo nechodíme na návštevu a nepozná ju 🤦

anonym_1f315a
10. okt 2025
@anonym_autor

@minenkaa ja jej ho už ani nedávam.. proste mi ho vytrhne, aj nasilu aj keď nie že nechce byť pri nej tak mi začne vykrikovať, že to preto lebo nechodíme na návštevu a nepozná ju 🤦

@anonym_autor akože nehnevaj sa na mna ale aby niekto bral moje dieta na silu. Však sa za vas postav aspoň ty ked to od muža nieje možné

autor
10. okt 2025
@minenkaa

@anonym_autor prečo sa vlastne stretávate,mate to príkazom ,pod hrozbou smrti?

@minenkaa chcela som byť ako tak ústretová v svojmu mužovi a nedávať mu na výber buď my alebo jeho rodina.. ale oni si nič neuvedomujú a čo je malý starší je to horšie a horšie

autor
10. okt 2025
@anonym_1f315a

@anonym_autor akože nehnevaj sa na mna ale aby niekto bral moje dieta na silu. Však sa za vas postav aspoň ty ked to od muža nieje možné

@anonym_1f315a veď jej ho nedávam, vyhýbam sa jej a poviem jej na rozum, že ak nechce ísť tak nepôjde knnej ale robí cirkus hocikde, či pred mojou rodinou alebo pred ich, že mám opiciu lásku k dieťaťu a nikto sa k nemu nemôže priblížiť a začne vykrikovať že sa ani na ňu nepozerá lebo ju nepozná 🤦

anonym_1f315a
10. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_1f315a veď jej ho nedávam, vyhýbam sa jej a poviem jej na rozum, že ak nechce ísť tak nepôjde knnej ale robí cirkus hocikde, či pred mojou rodinou alebo pred ich, že mám opiciu lásku k dieťaťu a nikto sa k nemu nemôže priblížiť a začne vykrikovať že sa ani na ňu nepozerá lebo ju nepozná 🤦

@anonym_autor pred tvojou rodinou ? Tak ho daj tvojej mame, kde je spokojný. Troska sa vzchop

autor
10. okt 2025
@anonym_1f315a

@anonym_autor pred tvojou rodinou ? Tak ho daj tvojej mame, kde je spokojný. Troska sa vzchop

@anonym_1f315a tak to aj robím, už dokonca aj otec si všimol co robia s vnucatom svokrovci tak ho zoberie on či prejsť sa alebo mimo nich..

minenkaa
10. okt 2025
@anonym_autor

@minenkaa chcela som byť ako tak ústretová v svojmu mužovi a nedávať mu na výber buď my alebo jeho rodina.. ale oni si nič neuvedomujú a čo je malý starší je to horšie a horšie

@anonym_autor tak nebuď ústretová,keď nato nie je dôvod

minenkaa
10. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ďalší dôvod na prerušenie vzťahov aj tak žiadne niesu,s rodinou sa nemusí nik stretávať,nie je to povinnosť

autor
10. okt 2025
@minenkaa

@anonym_autor tak nebuď ústretová,keď nato nie je dôvod

@minenkaa už aj prestávam byť..vidia že cezomna už neprejdú ale muž im to dovolí lebo je posratý zo svojej mami.. všetka debata o Tom skončí hádkou a tónom robí len veľkú radosť

anonym_1f315a
10. okt 2025
@anonym_autor

@minenkaa už aj prestávam byť..vidia že cezomna už neprejdú ale muž im to dovolí lebo je posratý zo svojej mami.. všetka debata o Tom skončí hádkou a tónom robí len veľkú radosť

@anonym_autor asi je na čase oboznámiť ho stým, že ak vas bude tlačiť do stretávania si schopná odísť.

evazhoufova
10. okt 2025

Toxic, muž terapia-> nastaviť hranice, nemá poslúchať maminu ani teba. Nech zapne hlavu vo vztahoch

minenkaa
10. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ved tak sa nestretavaj s nimi vôbec a s mužom sa nehadaj,zbytocne sa rozculujes ,oznam,že si s nimi skončila a táto téma pre teba je už ukoncena

autor
10. okt 2025
@minenkaa

@anonym_autor ďalší dôvod na prerušenie vzťahov aj tak žiadne niesu,s rodinou sa nemusí nik stretávať,nie je to povinnosť

@minenkaa veď niesu, odkedy sa narodil tak je len taký a taký a bla bla..lebo ja nie som pre ich syna dosť dobrá podľa nich preto nemajú radi ani môjho syna..pritom je to celý muž takže už keď mňa nemajú v láske tak aspoň kvôli synovi by.mohli mať radi vnuka

autor
10. okt 2025
@minenkaa

@anonym_autor ved tak sa nestretavaj s nimi vôbec a s mužom sa nehadaj,zbytocne sa rozculujes ,oznam,že si s nimi skončila a táto téma pre teba je už ukoncena

@minenkaa ak sa nestretávame tak mu vyvolávajú na videohovor a on jasné že všetko blaboce

sisaka
10. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_1f315a on je pri tom, ak k návšteve dôjde ale neprizná si nikdy,.že je dieťaťu zle od svokry.. už 2x sa stalo že mi malý až zvracial z nej hoci len cez videohovor volala a keďže ja verím a tie zoči, tak som ho zmyla s takou bylinkou čistcom a zišlo z neho veľa a dieťa ožilo.. ani to nepomohlo, neprizná si to

@anonym_autor došla som potiaľto, ako dieťa zvracia z videohovoru, lebo svokra je hotová bosorka.
Mne skôr príde, že je tu niekto pekne hysterický

minenkaa
10. okt 2025
@anonym_autor

@minenkaa veď niesu, odkedy sa narodil tak je len taký a taký a bla bla..lebo ja nie som pre ich syna dosť dobrá podľa nich preto nemajú radi ani môjho syna..pritom je to celý muž takže už keď mňa nemajú v láske tak aspoň kvôli synovi by.mohli mať radi vnuka

@anonym_autor nie je povinnosť mať radi vnúčence ,ty to tak nerieš ,mňa stara mať tiež nemala rada lebo som deckom svojho otca

minenkaa
10. okt 2025
@anonym_autor

@minenkaa ak sa nestretávame tak mu vyvolávajú na videohovor a on jasné že všetko blaboce

@anonym_autor veď keď telefonujú ,mu povedz nech ide di druhej izby že vyrušuje a je ,nepocuvaj či kecajú
Fakt sa len zbytocne rozculujes

pikachu999
10. okt 2025

@anonym_autor ❤️‍🩹

anonym_f8c279
10. okt 2025

Večerníček o zákernej svokre a dokonalej neveste.
Už môžem ísť spokojné spať 🤣🤣😂

anonym_1f315a
10. okt 2025
@anonym_f8c279

Večerníček o zákernej svokre a dokonalej neveste.
Už môžem ísť spokojné spať 🤣🤣😂

@anonym_f8c279 velmi smiešne naozaj. Niekto sa týmto trápi a vy si z toho ribite srandy 👏👏

anonym_7f336a
10. okt 2025

Nervozna mama=nervozne dieťa.Zmeň svoj pristup .Svokru bosorku by si utopila v lyžičke vody a okolie to cíti.Chudak muž medzi dvoma mlynskymi kameňmi.Múdra nevesta postupuje diplomaticky a aj z tak nemožnej svokry si urobi spojenca nakolko sa bude dať.Kvôli svojej rodine a ano aj kvôli manželovi,ktorého máš za obyčajneho slabocha a ťuťmasa.Ale aj takeho by si mala ľubiť a podporiť .SPOLU môžete niečo dobré vo vzťahoch vybudovať.Jedine.čo vieš zmeniť rychlo a relat.ľahko si ty a tvoj pristup.tak sa nenasieraj na okolie,ze nekona podľa tvojich predstáv.To dieťa nevracia len z babky bosorky.ale aj z napätej atmosfery a nervoznej matky.

anonym_96f59a
10. okt 2025

Autorka a čo zlē konkrétne ti svokra robí? Lebo čítam, čítam a nič závažné nevidím. Akurát že hysterčíš, keď ho vezme na ruky. Však keď jej ho nechceš dať popestovať, a vadíte sa pritom, jasné že dieťa bude revať.

anonym_1f315a
10. okt 2025
@anonym_96f59a

Autorka a čo zlē konkrétne ti svokra robí? Lebo čítam, čítam a nič závažné nevidím. Akurát že hysterčíš, keď ho vezme na ruky. Však keď jej ho nechceš dať popestovať, a vadíte sa pritom, jasné že dieťa bude revať.

@anonym_96f59a

anonym_1f315a
10. okt 2025
@anonym_96f59a

@anonym_96f59a ja mam kamarátku, ktorej mama dava na druhu koľkej jej dcéry ale zo sestrinych sa ide doslova posrat. Kamoskine dcéry môžu vždy za všetko aj keď to tak nieje... takže autorku chápem

anonym_96f59a
10. okt 2025
@anonym_1f315a

@anonym_96f59a

@anonym_1f315 čo sú blbé poznámky? Ako vieš, že ich záujem je iba hraný, keď im ani dieťa nechceš dať? Nie si trochu paranoidná?

anonym_1f315a
10. okt 2025
@anonym_96f59a

@anonym_1f315 čo sú blbé poznámky? Ako vieš, že ich záujem je iba hraný, keď im ani dieťa nechceš dať? Nie si trochu paranoidná?

@anonym_96f59a tak autorka hádam vie ako sa správajú ku vnukov ked tam je ich syn a ked tam nieje preboha