Ako zvládnuť napäté oslavy so svokrovcami?
Ahojte, prosím o rady a názory žien, ktoré majú zákerné svokry..a takisto zmanipulovaných svokrov.
Ako mám zvládnuť oslavu so svokrovcami? Stále majú blbé poznámky aj na dieťa aj na mňa celkovo..ich "záujem" o vnúča je len hrany pred svojím synom, nechcú ho stále ho len ponižujú a dieťaťu je z nich úplne zle - proste to vycíti, že ho nechcú.
Muž je v tomto slaboch, stačí keď jeho mama hodi na neho vycitavy pohľad a niečo mu povie, on hneď nakakane v gatiach a spovedá sa jej a ospravedlňuje za všetko...
@anonym_autor ďalšia dokonalá nevesta. A ako zvladas oslavy s tvojou rodinou? Tam je všetko super, ze?
Takýmto správaním svokru len čím ďalej, tým viac utvrdzuješ v presvedčení, že jej syn si zle vybral. Namiesto toho, aby si sa snažila na ňu zapôsobiť, bojuješ s ňou. Robiš zle sebe, manželovi, aj svojmu dieťaťu. Vôbec nie si diplomat, si bojovník. Daj pozor, že tu vojnu neprehráš. Si v menšine proti celej manželovej rodine.
@anonym_1f315a autorka nič nekonkretizovala.
@anonym_96f59a ved ani nemusí, napisala vseobecne ,zd ma na nich blbé reči a ponižuje ich...
@anonym_autor došla som potiaľto, ako dieťa zvracia z videohovoru, lebo svokra je hotová bosorka.
Mne skôr príde, že je tu niekto pekne hysterický
@sisaka neberiem ti tvoj názor, doprajem ti takú svokru, ako mám ja 😉 a zazi na vlastnej koži, ak sa z toho vysmievas.. jeden čas to sama o sebe tvrdila
Večerníček o zákernej svokre a dokonalej neveste.
Už môžem ísť spokojné spať 🤣🤣😂
@anonym_f8c279 som rada, že ste sa pobavili..asi ďalšia dokonalá svokra 😉 zalozte si klub, ako zničiť nevestam vzťahy
@anonym_autor ďalšia dokonalá nevesta. A ako zvladas oslavy s tvojou rodinou? Tam je všetko super, ze?
@anonym_4cf65e si predstav, že áno..nikto ma verejné neponizuje, ani moje dieťa, že má nufak a podobne blbé reči, ktoré sa vážne na babku nepatria.
Takýmto správaním svokru len čím ďalej, tým viac utvrdzuješ v presvedčení, že jej syn si zle vybral. Namiesto toho, aby si sa snažila na ňu zapôsobiť, bojuješ s ňou. Robiš zle sebe, manželovi, aj svojmu dieťaťu. Vôbec nie si diplomat, si bojovník. Daj pozor, že tu vojnu neprehráš. Si v menšine proti celej manželovej rodine.
@anonym_3a62d2 ja som sa snažila 8 rokov sa jej nejako zapáčiť. Xxxx krát som tam bola pomáhať, robiť keď bola po operácii, či darčeky kúpiť..nikdy! Nikdy! Nič odomna nebolo dobré..a keď sa narodil môj syn, ani on nie je dobrý, nepozerá na ňu, ocakavala ze na polroka jej bude volať s pozdravom babi babi.. a proste veľa veci. Zato dcerin syn, je hotové zlatíčko, nič dokonalejšie sa nenarodilo..
Ak zazijes takéto rozdiely u svojich detí, potom mi niečo na to môžeš písať.. a ak prehrejem túto "vojnu" budis... Ale svoje dieťa si ponižovať nenechám... KTO sa ho má zastať v tejto dobe ak nie vlastny rodič ? Ak mu teraz ukážem,že je normálne že mu vlastná rodina serie na hlavu a je to tolerované tak ako sa bude mať v dospelosti? Bude mu môcť srat na hlavu hocikto ?? Predstav si to na svojom dieťati
@anonym_96f59a ved ani nemusí, napisala vseobecne ,zd ma na nich blbé reči a ponižuje ich...
@anonym_1f315a no ktovie, čo by sme sa dozvedeli od manželovej rodiny. Každá minca má 2 strany. Ale keď niekto verí na urieknutie od svokry, to hovorí za všetko.
Nervozna mama=nervozne dieťa.Zmeň svoj pristup .Svokru bosorku by si utopila v lyžičke vody a okolie to cíti.Chudak muž medzi dvoma mlynskymi kameňmi.Múdra nevesta postupuje diplomaticky a aj z tak nemožnej svokry si urobi spojenca nakolko sa bude dať.Kvôli svojej rodine a ano aj kvôli manželovi,ktorého máš za obyčajneho slabocha a ťuťmasa.Ale aj takeho by si mala ľubiť a podporiť .SPOLU môžete niečo dobré vo vzťahoch vybudovať.Jedine.čo vieš zmeniť rychlo a relat.ľahko si ty a tvoj pristup.tak sa nenasieraj na okolie,ze nekona podľa tvojich predstáv.To dieťa nevracia len z babky bosorky.ale aj z napätej atmosfery a nervoznej matky.
@anonym_7f336a áno presne..tu o tej napataj matke som už čítala 🙂 zvláštne, že keď stará mama sa pár dní o dieťa nezaujíma, je mu dobre..až keď zavolá 💁 a áno, sama ľutujem svojho muža, že je takto v strede..
@anonym_autor riadne si namýšľaš a preháňaš. Takáto nevesta je fakt požehnaním do rodiny. Hrôza.
@anonym_autor riadne si namýšľaš a preháňaš. Takáto nevesta je fakt požehnaním do rodiny. Hrôza.
@janka1011 alebo svokra
@anonym_1f315a no ktovie, čo by sme sa dozvedeli od manželovej rodiny. Každá minca má 2 strany. Ale keď niekto verí na urieknutie od svokry, to hovorí za všetko.
@anonym_96f59a dám ti číslo, nechaj si ju 🙂
@anonym_autor ked mas chlapa chudaka co skace ako ini piskaju tak preco si nekopnes do neho aj ty a svokrovcov neposles prec? Nepozves vobec?
Spravaju sa zle aj pred sirsiou rodinou? Ci len vy a oni budete?
@janka1011 načo tu potom komentujes somariny ? Ja som chcela názor žien, ktoré to zažívajú..nie zrazených svokier
@anonym_4cf65e si predstav, že áno..nikto ma verejné neponizuje, ani moje dieťa, že má nufak a podobne blbé reči, ktoré sa vážne na babku nepatria.
@anonym_autor nufak poviem aj ja mojmu synovi, to prehanas. Zatial som naklonena tomu ze ty si hysterka 👍
@anonym_autor nufak poviem aj ja mojmu synovi, to prehanas. Zatial som naklonena tomu ze ty si hysterka 👍
@anonym_060a14 matka a babka je asi trochu rozdiel.. a za ďalšie, ak ti bude chcieť svokra rozbiť rodinu a ťahať syna od teba preč, že má ísť budovať brata a musí sa starať aj o sestru lebo sa rozviedla aby chodil tam a s ňou a jej dieťaťom po doktoroch a o svoje dieťa že sa viem postarať aj ja sama tak už to je myslím že cez... A mimochodom, moiho muža som dala dokopy, či finančné, či pracovne proste sa má dobre a oveľa lepšie ako sa mal doma, takže nijako mu neskodim.. skôr mám pocit že na mňa ona žiarli. Nie že ja som hysterka
@anonym_060a14 nikdy nič na neho pekné nepovedala, zato jej dcéry dieťa je úplný poklad ktorý sa narodil.. tak mi povedz.ci toto nieje zaujatosť... Kto nechce vidieť nevidí, tak si myslí čo chces, nechodíš v mojich topánkach
@anonym_060a14 nikdy nič na neho pekné nepovedala, zato jej dcéry dieťa je úplný poklad ktorý sa narodil.. tak mi povedz.ci toto nieje zaujatosť... Kto nechce vidieť nevidí, tak si myslí čo chces, nechodíš v mojich topánkach
@anonym_autor ale tak dcerine deti budú vždy viac,uplne zbytocne bojuješ s vedernui mlynmi
@anonym_autor ale tak dcerine deti budú vždy viac,uplne zbytocne bojuješ s vedernui mlynmi
@minenkaa nebojujem 🙂 stačí len kus normálneho správania a nie ponižovania aj pred ostatnými ľuďmi a komentovať všetko len nie pomôcť..
S úsmevom, neprítomným pohľadom a s odpoveďou na každú otázku "áno, máte pravdu".. 😅 taký deň raz skončí a bude dobre..
S úsmevom, neprítomným pohľadom a s odpoveďou na každú otázku "áno, máte pravdu".. 😅 taký deň raz skončí a bude dobre..
@jana_eyre_2 ona sa má na nič nepýta, iba kritizuje, čo by som mala a čo by som nemala..čo robím zle a ako sa starám o syna. A riadi, čo má kedy jej syn urobiť 💁
@jana_eyre_2 ona sa má na nič nepýta, iba kritizuje, čo by som mala a čo by som nemala..čo robím zle a ako sa starám o syna. A riadi, čo má kedy jej syn urobiť 💁
@anonym_autor počúvaj, no napochodujku nej a nastav jej zrkadlo. :D vsetko okomentuj ako je zle kde je co i len jedna smet :D
@anonym_autor počúvaj, no napochodujku nej a nastav jej zrkadlo. :D vsetko okomentuj ako je zle kde je co i len jedna smet :D
@anonym_1f315a ja som jej zas všetko pochválila, že je šikovná a ako to pripravila a za nič som nebola dobrá..a zas ju zhadzovať pred jej hosťami, tak mám trocha viac charakteru aj keď som mladšia
@anonym_1f315a ja som jej zas všetko pochválila, že je šikovná a ako to pripravila a za nič som nebola dobrá..a zas ju zhadzovať pred jej hosťami, tak mám trocha viac charakteru aj keď som mladšia
@anonym_autor nonpotom co ti stvara, by mi to bolo 3 5
@anonym_96f59a dám ti číslo, nechaj si ju 🙂
@anonym_autor autorka na základe tvojich reakcií by som ti v dobrom odporučila pohovoriť si s lekárom o svojich pocitoch. Nič v zlom.
@anonym_autor nonpotom co ti stvara, by mi to bolo 3 5
@anonym_1f315a ja s ňou nechcem bojovat ani robiť toto čo ona.. radšej sa nestretávam len v nutných prípadoch ako je teraz 😐 a zas mi to celé zhodí, ako je to na hovno oslava ale keď sa skončí, tak všetko čo sa dá zobrať si zo stola zoberie
@anonym_autor autorka na základe tvojich reakcií by som ti v dobrom odporučila pohovoriť si s lekárom o svojich pocitoch. Nič v zlom.
@anonym_96f59a ano ja mám svokru manipulátorku zákernú a zo mňa ostane pridrbana..
@anonym_96f59a ano ja mám svokru manipulátorku zákernú a zo mňa ostane pridrbana..
@anonym_autor no ako si povieš, tak máš.🤷 Prajem ti viac pokoja. Maj sa pekne.
@anonym_autor s muzom nic nespravis, s tym nepocitaj. A rodinne zalezitosti , oslavy, by som riesila ako pises, v pritomnosti aj dalsich osob z tvojej rodiny, aby mala aspon trocha dovod sa krotit. A tvoji rodicia jej nic nepovedia, ked to prehana?

@anonym_96f59a tak autorka hádam vie ako sa správajú ku vnukov ked tam je ich syn a ked tam nieje preboha
@anonym_1f315a autorka nič nekonkretizovala.