icon

Ako zvládnuť nevhodné správanie budúcej švagrinej?

Včera o 17:46

Rozvedený brat si pred časom našiel novú partnerku, už sú aj zasnúbemy. Na prvý pohľad pekná baba, ktorá sa o seba stará. Vkusne oblecená, nalícená. Obe máme okolo 50ky. Až kým si ústa neotvoría, prvé čo ma šokovalo že šušle, keby sa bola predstavila meno ako má v op, ale ona samú seba oslovuje takou zdrobnelunou aby tam bolo čím viac písmen, ktoré nevie vysloviť. Ok, ešte by som to predýchala, brat tvrdí že jej suslanie je sexi. Ale sa prezentuje aj pred členmi rodiny ktoré nikdy nevidela koľko dala na plastiku, prsia, nos , na pery, na také a onaké procedúry, botox, lifting, laser , koľko stálo jej nechcty, mihalnice a ešte by som dlho mohla pokračovať
.
Sú tu ďalšie veci, ktoré nie sú za mňa ok, ako napríklad jej podnikanie, ale ak ju brat chce ziviť, tak nech sa páči....
Ženy ako mám vydržať v jednej miestnosti s bydúcou švagrinou, ja to už vážne nedávam, máme pred sebou niekoľko rodinných osláv, dušičky, Vianoce. Na ďalšej oslave toto celé budem počúvať znova a znova. A v každej jednej vete zdobneliny. Ona má prsícka a noscek a perícka. Jej skrášľovacie procedúry počúvať znova a znova.
Keby aspoň pár eur vyčlenila na logopeda...

anonym_33ba62
•
Včera o 17:48

@anonym_autor jedným uchom dnu a druhým von

anonym_3d5a72
•
Včera o 17:49

Tak ju pošli do hajzlíčka.

autor
•
Včera o 17:53
@anonym_33ba62

@anonym_autor jedným uchom dnu a druhým von

@anonym_33ba62 snažila som sa už sa to nedá. Keby aspoň bola tichu ale jej sa 🍄‍🟫 nezatvorí.
Človeku rozum zastava, ako môže žena samú seba volať zdrobnelunou kde sú tri písmená, ktoré nevie vysloviť, aspoň raz namiesto tejto zdornelini povedať Ja. Raz povedať namieasto slová noscek Nos.

anonym_cca344
•
Včera o 18:01
@anonym_autor

@anonym_33ba62 snažila som sa už sa to nedá. Keby aspoň bola tichu ale jej sa 🍄‍🟫 nezatvorí.
Človeku rozum zastava, ako môže žena samú seba volať zdrobnelunou kde sú tri písmená, ktoré nevie vysloviť, aspoň raz namiesto tejto zdornelini povedať Ja. Raz povedať namieasto slová noscek Nos.

@anonym_autor Nesusle náhodou preto, že jej chýbajú v ustockach stoličky? Bude musieť niečo investovať do zubára aj na také zubocky, ktoré nie sú vidno.

janinah
•
Včera o 18:01

Tu poslednu vetu jej povedz nahlas a do očí. A nerieš ju,rieš svojho partnera,na oslave sa bav s ním a veď si svoje rozhovory s inými ľuďmi.

autor
•
Včera o 18:06
@janinah

Tu poslednu vetu jej povedz nahlas a do očí. A nerieš ju,rieš svojho partnera,na oslave sa bav s ním a veď si svoje rozhovory s inými ľuďmi.

@janinah teraz cez víkend sme tam boli iba naši, a oni a dcéra. Pri stole hovorila iba ona, tak dlhý monológ že až. Tam sa nedalo rozpravať s nikým. Napila sa niečoho a spustila zas

autor
•
Včera o 18:08
@anonym_cca344

@anonym_autor Nesusle náhodou preto, že jej chýbajú v ustockach stoličky? Bude musieť niečo investovať do zubára aj na také zubocky, ktoré nie sú vidno.

@anonym_cca344 asi nie, za tri roky čo ju poznám je na nej že dosť vymenené, čo medícia zvládne

domkakvet
•
Včera o 18:16

@anonym_autor tvoj brat si ju vybral, tak to respektuj.

autor
•
Včera o 18:20
@domkakvet

@anonym_autor tvoj brat si ju vybral, tak to respektuj.

@domkakvet a ona rešpektuje ostatných? Žeby nechala ešte iného rozprávať v miestnosti...
Nemyslím si že by mojich rodičov okolo 80ky tak zaujímali, všetky jej plastické operácie, a ostatné skrášľovacie procedúry...mama si ani len vlasy nefarbí

anonym_4d5d59
•
Včera o 18:23

ale prosim ta, zi a nechaj zit

anonym_bbb239
•
Včera o 18:26
@anonym_autor

@domkakvet a ona rešpektuje ostatných? Žeby nechala ešte iného rozprávať v miestnosti...
Nemyslím si že by mojich rodičov okolo 80ky tak zaujímali, všetky jej plastické operácie, a ostatné skrášľovacie procedúry...mama si ani len vlasy nefarbí

@anonym_autor ved azda neobedujete spolu kazdy den. Ked je taka otravna pre vsetkych, prirodzene toho spolocne straveneho casu bude ubudat. A raz za cas nejake stretnutie proste vydrzis, kvoli bratovi. Jasne ze aj mna by mrzelo, ze si brat nenajde normalnu. Ale 🤷 co uz. Jeho volba.

domkakvet
•
Včera o 18:29
@anonym_autor

@anonym_autor tvojich rodicov to asi nezaujima, tak ako ani teba, ale vypocuju si z ucty a to by si mohla aj ty, ved predpokladam, ze s nou nie si ani kazdy den a ani kazdy tyzden.

autor
•
Včera o 18:32
@domkakvet

@anonym_autor tvojich rodicov to asi nezaujima, tak ako ani teba, ale vypocuju si z ucty a to by si mohla aj ty, ved predpokladam, ze s nou nie si ani kazdy den a ani kazdy tyzden.

@domkakvet práveze teraz každý týždeň je niečo. Mama sa zašíva v kuchyni, teta od kovidu nepočuje, a otcovi je to jedno len aby mal pred sebou pivo.

anonym_a3c952
•
Včera o 18:42

ako sa poznám, radšej by som oželela návštevu, oslavu a všetko ostatné v jej prítomnosti.

enmery
•
Včera o 18:58

Podľa mňa si problém ty a nie švagriná. Chlapi také kraviny neriešia, dajú si po pysku a je. Za šušľanie nemôže, ostatné jej len závidíš. Veď s ňou nežiješ 24/7. Problém tkvie v Tebe. Ach bože, takéto kraviny. Máš asi šťastný život, keď toto Ti kazí život🙄🤕

kavasmliekom
•
Včera o 19:04

@anonym_autor toto riešiť, život gombička

anonym_f5b079
•
Včera o 19:11

Zasi sa s mamou v kuchyni. Abo oni nech idu k obedu, vy poobede 😆

anonym_00de00
•
Včera o 19:52
@enmery

Podľa mňa si problém ty a nie švagriná. Chlapi také kraviny neriešia, dajú si po pysku a je. Za šušľanie nemôže, ostatné jej len závidíš. Veď s ňou nežiješ 24/7. Problém tkvie v Tebe. Ach bože, takéto kraviny. Máš asi šťastný život, keď toto Ti kazí život🙄🤕

@enmery zobrala si mi pismenka :D

anonym_00de00
•
Včera o 19:55
@anonym_autor

@domkakvet práveze teraz každý týždeň je niečo. Mama sa zašíva v kuchyni, teta od kovidu nepočuje, a otcovi je to jedno len aby mal pred sebou pivo.

@anonym_autor prosim ta, ved ty jej zavidis, preto ju neznasas. za suslanie nikto nemoze a ked sa to bratovi paci, tak ta do toho nic.

autor
•
Včera o 19:59
@anonym_00de00

@anonym_autor prosim ta, ved ty jej zavidis, preto ju neznasas. za suslanie nikto nemoze a ked sa to bratovi paci, tak ta do toho nic.

@anonym_00de00 čo jej vlastné zavisím, len aby som vedela bez toho nezaspím 😀

modrykolibrik
•
Včera o 20:01

@anonym_autor opytaj sa jej a mozoček ti niekde vypadol po ceste?

anonym_636e12
•
Včera o 20:16
@enmery

@enmery Presne toto som si hneď myslela že jej závidí že má skrášľovacie procedúry 🤦

anonym_8042c7
•
Včera o 20:48

Zakomplexovana tetka ktora musi ostatnych ohovarat a davat dole aby sa sama necitila mizerne

livsi
•
Včera o 20:57

No to sa previnila. A čo sa bojíš otvoriť ústa a začať inú tému? Alebo sa začať rozprávať s niekým iným?? Nikuška preruším ťa, chcem vedieť ako sa majú naši... Je to rozhodnutie tvojho brata, ona je jeho partnerka, ona snim žije, nie ty. Musí byť radosť ťa mať za švagrinu.

anonym_5155af
•
Včera o 21:28

Žiť s ňou nebudeš.Vyhovuje tvojmu bratovi, je s ňou šťastný,ty to musíš rešpektovať.Su aj horšie švagrine

anonym_ad6d73
•
Včera o 22:13

@anonym_autor ty si hlavne precitaj po sebe text.Nie,nie som gramaticky nacista,nevadia mi chyby,ale tie hatlaniny co pises,ako to pises,ani hlava ani pata.Bud si totalne rozrusena,alebo jednoduchsia....Brat ma koho ma,ty si len sestra.Si jeho sestra!tebe sa absolutne nemusi pacit jeho partnerka!nech je aj cela podla teba nahovno,on ju chce,chapes to?ona je tu pre neho,nie pre teba!jemu to tak vyhovuje,nevadi mu,chce ju.Ja nechapem,preco vzdy od muza prichadzaju svokry a svagrine,ako rakovina.Baba nech je akakolvek,ten chlap ju ma rad a ta matka a sestra,ma byt stastna,ze on je stastny.Namiesto toho,riesia,ako s nou maju travit rodinny cas v podobe sviatkov,oslav.Ved preboha ziveho🙏toto nie je o tebe,toto je o nom,je stastny?je.Chce s nou byt?chce.Je uplne normalne,ak si brat najde dievca,s ktorym si sestra,alebo brat,alebo manka,nesadne.Ved nie ste vsetci rovnaky.On ma svoju osobnost,charakter,zaujmy,preferencie,aku zenu hlada.Nechapem tieto dookola nenavistne zla od rodin a zvacsa pri chlapovi.Vzdy sestra,mamka vystraja.Zena ak si niekoho najde,surodenci maju v p#ici,mama sa nestara,ak si stastna,tesim sa,ak si nestastna,som tu.Ale ak ide o syna,mamky a sestry jak osyky.Jak trn v riti.Este aj suslavost si idu vsimat.Vkuse musia do vsetkeho zadrbavat,este aj ci vlas nemala na krivo,koho volila,ake ma topanky,co papa,co ma/nema spravene.Namiesto toho,ze ok,brat ma zensku,nemusim ju (nemas ju preco musiet,on si ju vybral,nie ty,ty si ty,on je on)ale budem ju nejak akceptovat,tu riesis hovadiny.Vianoce?Dusicky?akoze fakt tych par minut nedas?ved nie ste tam len vy dve!sa vypravaj s niekym inym!ak aj bude deblina,on sam musi na to prist!ty mas tiez svoje kriteria,akeho chces,mozno uz mas chlapa a brat s nim tiez nemusi byt uplne vpohode.Kazdy sme iny.To,akych ludi ty oblubujes,neznamena,ze aj brat....Mne to pride cele,ze ty ziarlis,ani sama nevies na co.

anonym_96b7eb
•
Včera o 23:20

Vianoce a dusicky su raz za rok a neoslavujete snad kazdy den. Brat si ju vybral a asi vie preco kedze bude onedlho jeho zena, ty to mozes tak max. respektovat. Ty si zi svoj zivot a druhych nechaj zit ten svoj ;) Kazdopadne ako tu bolo uz spomenute z tvojho prispevku aj mne pride, ze jediny problem v rodine budes asi ty- skus na tom popracovat 🙂

anonym_405b7a
•
Včera o 23:33

@anonym_autor normalne bx som nu ignorovala proste kde ne problem?
Bude to hovorit dovtedy kym bude mat posluchacov
Je to vo vnutri smutna zena