icon

Ako zvládnuť nezaujímavé návštevy u svokrovcov?

Dnes o 10:08

Ahojte. Pravidelne chodime na navstevu k svokrovcom na 2 dni na vikend. Chodim s nechutou je mi dlho stacilo by mi na 2 hod a domov. Tym ze sa nudim uz a kazdy si v dome robi svoje tak si idem lahnut do priatelovej izby. Svokre to zacalo vadit ze co tolko lezim ze sa mam ist prejst. Lenze ja chcem ist domov nie sa prechadzat. A ona ze naco domov ze.co doma budeme robit. A ze preco jej syna taham prec.. ide mi o.to.lezanie. ked som niekde na navsteve viac nez jeden den co by ste ako robili vy ? Stale so svokrou varili alebo pozerali.snou tv ?

Strana
z2
sense
Dnes o 12:02

A prečo tam chodis zakazdym s ním? Veď nech ide sám.
Alebo choďte teda na dve hodiny a domov.

crazy_cat_lady
Dnes o 12:03

Nie si ty ta, co tu pisala pred casom, ako musis chodit kazdy vikend k svokrovcom a nemozes sa rozist, lebp nepracujes a nemas peniaze?

luccys
Dnes o 12:04
@crazy_cat_lady

Nie si ty ta, co tu pisala pred casom, ako musis chodit kazdy vikend k svokrovcom a nemozes sa rozist, lebp nepracujes a nemas peniaze?

@crazy_cat_lady Nieeee😄😃

anonym_c62b08
Dnes o 12:26

@anonym_autor ved sa poznieraj a odid domov
Co sa ofukujes ako balon? Ved si si nasla mamkinho maznacika, sama si si vybrala …
Skus to zmenit na kazdy druhy vikend nie vkuse tam

janinah
Dnes o 12:56
@anonym_0b3d9d

@anonym_autor chodievali sme aj na cely vikend k jednym alebo druhym rodicom (nie kazdy vikend) a ano, aj sme si cez den oddychli, trebars lahnutim na postel. Ved aj rodicia si oddychli. Nic na tom zle nevidim.
Ale ja mam dobru svokru, nemam problem s nou pokecat, pomoct s cim treba a ona nema problem nechat ma oddychnut.
Zas aby ste si nemysleli, ze som u nich len vylihovala, pri malych detoch volneho casu nie je vela ani doma, ani na vikendovej navsteve u rodicov.

@anonym_0b3d9d ležali ste preto,lebo ste boli unaveni z nejakej orace...tu sa leží z nudy

anonym_71c5c5
Dnes o 13:16
@anonym_autor

@anonym_autor este podotykam ze chce kluce od nasho domu a urazila sa ked jej priatel nedal. Akoze naco chce kluce od domu ? Ze ona to neberie tak ze ked prideme my tak nesme navsteva ze to jej syn chodi domov. A urazila sa ci ona ma byt navsteva.

@anonym_autor Skús nastaviť jasné hranice,lebo priatelova mama má rada všetko a každého pod kontrolou.Mne by to nevyhovovalo

anonym_0cdad1
Dnes o 14:24

Každý 2 deň téma na MK chodíme na víkend k svokre ale ja tam nechcem chodít 🫣ja neviem vás priviazu muži na lano alebo dajú guľu železnú na nohu že musíš ísť ,alebo sa vyhrážajú keď nepôjdeš sa s tebou rozvediem,rozijdem ,alebo ste nesvojpravne veď kokos nechcem ísť nejdem jednoducha vec muž nech ide ja si urobím doma čo treba alebo idem von s kamoškou oddýchnem si kopec možnosti a vy idete k svokre a potom tu vyplakavate že sa tam nudíte🤔a keby mne tak nevesta ležala zavretá v izbe na návšteve ako prepáč ale pomyslela by som si svoje 🤔

amalka07
Dnes o 15:58

Chápem ťa, že ťa to tam nemusí baviť ale svokre sa nečudujem, keby má môj syn priateľku, ktorá príde, zavrie sa do jeho izby a tam leží tak si tiež pomyslím svoje. A ešte si im aj povedala že ty chceš ísť domov? Fuuu no slušnosti si veľa asi nepobrala. Ak sa ti tam nepáči nechoď, tu to aj tak nevyriešiš, rieš to z frajerom

viestta
Dnes o 16:03
@amalka07

Chápem ťa, že ťa to tam nemusí baviť ale svokre sa nečudujem, keby má môj syn priateľku, ktorá príde, zavrie sa do jeho izby a tam leží tak si tiež pomyslím svoje. A ešte si im aj povedala že ty chceš ísť domov? Fuuu no slušnosti si veľa asi nepobrala. Ak sa ti tam nepáči nechoď, tu to aj tak nevyriešiš, rieš to z frajerom

@amalka07 ale ked svokra ponukne ranajky, obed, veceru, sem tam nieco medzi tym, to uz az tak nevadi...

amalka07
Dnes o 16:09
@viestta

@amalka07 ale ked svokra ponukne ranajky, obed, veceru, sem tam nieco medzi tym, to uz az tak nevadi...

@viestta ja si myslím, že slečne ani to nie je dosť

ivik4
Dnes o 16:13

Vôbec neodpovedas preco tam chodis s nim stale ako cecok. Nevies ostat doma niekedy ?

tetapetra
Dnes o 16:19

@anonym_autor načo tam chodíš?

viestta
Dnes o 16:21
@ivik4

Vôbec neodpovedas preco tam chodis s nim stale ako cecok. Nevies ostat doma niekedy ?

@ivik4 na co by odpovedala? Vsak sa dozvedela len to, co sa uz dozvedela tolkokrat a napriek roznym radam sa nic nezmenilo. Oduta sedi v chlapovej detskej izbe v jeho rodicovskom dome a popod nos si dudre, ze sme tiez ***, lebo ani jedna sme (zas) neponadavali na skorosvokrusu a ani sme ju (zas) nepolutovali

lentakyterapeut
Dnes o 16:24

@anonym_autor nauc sa na navstevy vobec nechodit. Zrazu zistis kolko mas casu na seba a lepsi program

anonym_bf83a2
Dnes o 16:27

A co robi priatel tam? Nemozes mu pomahat, robit spolocnost ? ved isto neodide o 8 rano a nepride naspat o 8 vecer..

luccys
Dnes o 16:31
@viestta

@ivik4 na co by odpovedala? Vsak sa dozvedela len to, co sa uz dozvedela tolkokrat a napriek roznym radam sa nic nezmenilo. Oduta sedi v chlapovej detskej izbe v jeho rodicovskom dome a popod nos si dudre, ze sme tiez ***, lebo ani jedna sme (zas) neponadavali na skorosvokrusu a ani sme ju (zas) nepolutovali

@viestta Vsak ona to skusi znova. Raz tu mozno najde odpoved podla svojich predstav😃😄

anonym_fbd680
Dnes o 16:45

@anonym_autor už zas?

prasiatko30
Dnes o 17:09
@viestta

@viestta noved to je to - rozculuje sa na svokru, lebo jej navari, pred usta polozi, ani by som sa necudovala, ze svokre donesu spinave handry na opranie, ale milostiva sa so svokrou nema o com bavit, nudi sa a nevie co tam ma robit. Mna by asi jeblo kebyze mi toto vodi syn domov kazdy vikend

petamich
Dnes o 19:24

Aj my sme pravidelne chodili svokre a stale chodime, napr. teraz sme tu cele sviatky. Odkedy mame dieta s velkou radostou 🙂. Svokra sa rada porozprava, o kazdej kamoske, susede, susedovi, psovi, pocuvam, prikyvujem...a inak si pozrieme film, zahrame si karty, dnes som ju napr. zobrala do kina a tiez rada vyuzijem, ze su s malym, rano som si bola obchody pobehat len tak sa motat, potom som bola behat...bezne ideme do mesta sa prejst my dve spolu, na kavu...nezvyknem sa zavriet v izbe na pol dna, snazim sa im aj venovat, ked tu sme, zaujimat sa, rovnako sa ona zaujima o nase dieta a nas. Navyse ked sme tu tak navarene mame, napecene aj o dieta casto postarane, tak ten spolocny cas je to najmenej cim jej to vieme vratit.

Ale zasa nechodime kazdy vikend. Neviem co je casto u teba...

Strana
z2