Ako zvládnuť partnera ovládaného matkou?
Ahojte...som uz zúfalá.Mali ste niekedy partnera ktorého ovládala a mala v rukách mama?cítim sa ako keby bol medzi nami niekto tretí.on sa akoby zasekol v nejakých 14tich rokoch....Žijeme spolu s priatelom ale on ma každodenný kontakt s mamou minimalne su to telefonáty kde potrebuje vedieť co robil kedy atd.Ona mu preboha vyberá oblečenie...Ak dostanem do neho nieco ja automaticky to chce aj ona..Ak jiekam ideme automaticky chce s nami.Ja samozrejme niesom dost dobrá si myslím lebo ja sa k nemu nespravam ako ku chlapcovi ale som prenho plnohodnotna zena a vo viacerych veciach chcem aby bol chlapom a nie chlapcom takze donho nepindam za blbosti ako ona.akoze ona mi to nepovedala ale viem to....Ach zeny vydržali by ste?
Počkaj, on sa určite zmení....
@budemmamca a čo hovorí mamička na tvoju dcéru?
@anonym_be6bd7 ?aku dceru?
@anonym_be6bd7 ?aku dceru?
@simona92101 ktorú má v profile. Lebo najprv som išla písať, že čo už keď budešmamča (nick), kuknem a ona má už dcéru
@budemmamca ako co by som mala vydrzat? Ako dlho? 🫣
@budemmamca Očividne nie je so synovým výberom partnerky spokojná. Nechce ho pre seba, ale nechce, aby žil s Tebou. Niečo sa jej na Tebe nepáči, porozmýšľaj, čo.
Tak ked zil dlho sam, tak sa mama starala a on to dovolil...to je na nom tu pupocnu snuru seknut cim skor... inak to bude trapenie pre teba a pre svokru vlastne tiez, lebo je proste zvyknuta takto a ty budes vzdy ta "zla", co meni zauzivane veci..
Pozrela som tvoje ďalšie témy.. tiež budeš riadny materiál 🤦
Vymenit partnera
@budemmamca a vybrala si si ho sama, alebo ti bol pridelený v rámci nejakého sociálneho experimentu a nemôžeš ho vrátiť?
"Mamičkin' nikdy v zivote. Nikdy. Ani keby bol neviem aky. Pri takom bude jeho zena vzdy az cislo 2
@anonym_be6bd7 tu ma rada velmi
Pre niečo ju potrebuje,pre niečo potrebuje ona jeho
Nezakazes im to
Skús sa s ním o tom porozprávať ale je to na ňom
Buď ho tak berieš alebo nie
A či je to ok?pre nich asi áno aj veľa žien vie akceptovať také vzťahy lepšie ako keby mal taký vzťah s kamoškou alebo nejakou inou ženou, čo tiež je časté a tiež sa to nedá zakázať
Takže ty musíš vedieť či si spoko a keď nie tak posunúť sa ďalej
Tak ked zil dlho sam, tak sa mama starala a on to dovolil...to je na nom tu pupocnu snuru seknut cim skor... inak to bude trapenie pre teba a pre svokru vlastne tiez, lebo je proste zvyknuta takto a ty budes vzdy ta "zla", co meni zauzivane veci..
@anjelicek26 A kedy tvoja dospelá dcéra sekne pupočnú šnúru, ktorou ju stále máš pripútanú ?? Sa zamysli čo píšeš, úplná dvojtvárnosť z tvojej strany.
Toto nie je človek vhodny do vzťahu. Vlastne si to vystihla. Takýto chlapci v tele muža sú vnútri malé deti alebo sa zasekli v puberte funguje tak že všetko riadi mama ty si v ich vzťahu navyše. Z takéhoto človeka chlapa neurobíš nevydolujes nemá to v sebe. Ak s tým on nič neurobí nezmení sa to. Bude takto žiť s mamičkou aj po 50 ke. Vystacia si on je zvyknutý zmenu zvonka vďaka tvojmu vplyvu necakaj. Zažila som takéhoto dokonca on ma ani nevnimal. Povedala som mu niečo on si to overil u mamičky a až keď ta povedala to isté urobil to. Autorita boli pre neho staršie ženy ktoré mu výzorom pripomínali mamu. Vzdala som to. Nechceš radšej hotoveho chlapa ako takýto projekt a byť pre niekoho jedina a skutočná partnerka? S ním to nepôjde. Asi ho ľúbis ale on ľúbi mamičku. Je tu pár diskusii kde už si žena takéhoto vzala alebo čakajú dieťa a mamička s nimi chcela vyberať kočík a berie to tak že dieťa je jej. Radšej odísť čím skôr ako toto riešiť
@anjelicek26 A kedy tvoja dospelá dcéra sekne pupočnú šnúru, ktorou ju stále máš pripútanú ?? Sa zamysli čo píšeš, úplná dvojtvárnosť z tvojej strany.
@anonym_e7d376 moja dcera tento rok maturuje, neviem, co chces sekat, ale asi ju este nevyhodim 😂
@budemmamca nijako, vys3r sa naňho a hotovo
@anonym_e7d376 moja dcera tento rok maturuje, neviem, co chces sekat, ale asi ju este nevyhodim 😂
@anjelicek26 tak keď ti to príkaze cudzia žena z koňa, zraz päty a dcéru vyhoď, čo má čo maturantka byť priviazaná k materi 👅🤪😍🤣😃,
Prepáč, nedalo mi
Nech sa spamätá alebo dovidenia.Ak budete mať dieťa ak nemáte ešte budeš potrebovať otca nie ďalšie dieťa