Ako zvládnuť partnerove agresívne amoky?
Ahojte.
Čítam momentálne veľa psychologických prirucok, videí na YouTube som s mm 5 rokov.
Ma agresívne amoky, pravidelne. Aj každý tretí deň. Trasie sa, zúri, úplne pena okolo úst, bordovy, vypálené oči,úplne ním trhá, nemôže sa nadýchnuť, zúri, strašné nadáva mi, tými najhoršími nadávkami. Sme mladi, deti nemáme. Čo je to za choroby ?
Čítala som že to môže byť porucha hraničná, explozívna hnev, amoky, agresivita, schizofrénia? Narcisticka porucha ?
Je to aj fyzické. Ide do fyzických atakov.
Potom sa obleje vodou alebo vyjde von na balkón že sa schladiť. Minule otvoril chladničky a dycha do chladničky.
Päsťami bije. Že do pi..som pi..nech mazem do pi..že som taká makova
Úplne neskutočne, za pol hodinu hodinu sa ukľudní, tak a zas je oka, po Tom výbuchu plače, alebo sa ospravedlni, alebo je smutný, alebo sa tvári akoby nič sa neudialo. Mne to vždy ublíži. Strašné niečo. Už to nezvladam psychicky.
Ja už neviem čo mám robiť. Je to neúnosné.bol vždy strašný cholerik, ale toto je už neúnosné..zhoršuje sa to a nechce ist na vyšetrenie.
Ma aj svetlé chvíľky, pekne dni máme. Ešte preto som s ním. I ak by som už dávno nebola..
@dankabetka není to také jednoduché ako si myslíš keď niekoho miluješ a roky s ním žiješ a miluješ ho ako v prvý deň a prisahala si mu vernosť a to že ho neopustis vieš..iné je to ako keď je niekto neznámy. Nevieš akú mám situáciu ťažko sa ti to aj vám tu všetkým chápe. Je to niečo celkom iné. To nie je také jednoduché odísť. Aj keď viem že by som.mala keďže on sa leicit nemieni
Neviem ako a kde mám na to nazbierať odvahu
Tak keď to ani rodine nechceš povedať tak není záchrany na zlepšenie. Ty to nikomu povedať nechceš, on sa sa liečiť tiež nechce,tak snáď susedia budú volať políciu keď bude mať ďalší záchvat. Inak sa to bude len zhoršovať
@22tanulka ja rodinu nemám normálnu...keby si vedela. Ja to fakt nemám komu povedať a som jedináčik. Nemám sesternicu nikoho. Vie to iba kamoška psychologická. Nikto iný a preto som to napísala sem na fórum aby som tu ťarchu zo seba dala preč trošku. Lebo ma to v hrudi udusi akého mám muža. My od mojej rodiny bývame veľmi ďaleko. Ja sa moc s nimi nemusím.
Tak jeho rodine,nech sa postarajú o svojho syna!!!
https://ipcko.sk/ tu máš pomoc! Tam sa s nimi kontaktuj, tam ti pomôžu viac ako tu .Modry koník ťa nezachráni.
Preco si stale myslim, ze toto cele je vymyslene?
@mircalla no zial
NIE JE, ! pisala som to uz viackrat ze to je realna tema.
@emka530 napisem ti spravu
@emka530 ale on sa necuduje, ze kto to urobil. on dobre vie, ze on, nema halicinacie ani bludy ani nic podobne.
@emka530 no to je ako mozne? ze nemal preludy halucinacie a vzdy vedel co robi? mne niekdxy po zachvat epovie na druhy den ze si nepamata co mi robil, a co zuril,ale vie ze zuril, a vzdy sa citi potom zle, je unaveny, mrzi ho to, je depresivny, vzdy po zachvate, lebo mi nechce ublizovat, a vie ze prestrelil, niekedy sa mi aj zlozi, vtedy ho musim objimat, musim ho ukludnovat a pobozkat, ze to bude dobre ze mu odpustam,lebo mi slza dve vypadne. raz mi povedal, ze ak mi ublizi tak sa zabije.
vedel vzdy co robi? no moj sa zda, ze nevie moc co robi, je to nad jeho ludsky vykon vediet to ovladnut, ale ja si myslim, ze kazdy clovek vie ovladnut ten amok, a hytseriu tak aby si neublizil druhemu cloveku. a najma milovanemu partnerovi, podla mna su toto ich vyhovorky, ze nevedia co robia. ja neviem, nema potvrdenu schizu.
@emka530 ale celkovo aj tie radikalne vselijake nazor na zivot, svet neviem nie som si ista...je to divny patron
https://open.spotify.com/episode/6jYZlQYEAk5Fb4...
Toto si vypocuj
@denithestrange1993 pl dakujem ti
Potom napis ako sa ti pacil ten podcast a ci si na nie o prisla
Ako pokracujete? Myslim na teba
@margaretka asi nie dobre keďže sa neozyva

@22tanulka nie a ani nebudú vedieť