icon

Ako zvládnuť partnerovu vulgárnu agresivitu?

rinakat
25. jún 2024

Ahojte, potrebujem sa uz mozno vyrozpravat a nejakú radu ako dalej… ide o to ze priatel mi vulgarne nadava a stale sa to len zhorsuje…. Sme spolu 3 roky, byvame spolu uz rok a pol(brali sme si hypoteku) a mame 5,5 mesačnu dcerku. Proste strasne ma to mrzi stale , on je strasne prchka povaha a vobec sa nevie ovladat hocico ho rozzuri napriklad naposledy to bolo ze sme isli do kauflandu a mne sa vybil mobil kde som mala vernostnu kartu a samozrejme aj platim mobilom cize musel platit on a nemali by sme tie “horybilne” zlavy co su s tou kartou …ja som sa snazila to nejak vyriesit ze nech sa on zaregistruje cez svoj mobil atd… bola som jeb*** pi** neschpna a ja z neho robim kk* a plno dalsich nadavok .. nakoniec sa to nejak ustalo kedze ja vzdy ustupim a snazim sa nejak to neriesit.. no vystupnovalo to dnes ked som si na terase dala kavu kym malinka spala v kociku(pred tym som sa ho pytala ci su da-odpoved bola nie dam si neskor a isiel daco robit do zahrady ) neskor prisiel za mnou arogantne ze mam tahat mu po kavu okamzite tak ja ze nepojdem ked sa mieni takto chovat a chcela som ist prec tak to zacala ..bola som bravcova hlava leniva ku*** pi* zacal kopat do psa ze kym mu nedonesiem kavu ho zaj**** (neprehanam) a ja samozrejme hned plač a isla som s malou dnu…potom vnutri to pokracovalo az k tomu ze mam zdochnut a ze nech ma do rana natiahne potom odisiel do roboty so slovami ze mam si hladat robotu aby som zaplatila ucty (ucty plati on a domacnost nakupy potreby pre malu ja) … momentalne som zbalena a chcem ist prec aj ked mi to trha srdce pretoze mi na nom stale zalezi a aj malinka ho ma rada :( ale nechcem si predstavit ze by sa aj k nej takto choval :(

enmery
25. jún 2024

@rinakat Zažila si niečo podobné. Ja nie som matka, ale hovorí sa, že materinský inštinkt ochrániť dieťa je ten najsilnejší. Takže prosím, neanalyzuj, prečo to robí. Je to ZLÝ ČLOVEK a chráň svoje dieťa a odíď!

ankare
25. jún 2024

@rinakat ono sa to časom bude len zhoršovať 😢 odíd už len kvôli dcérke, daj jej krásny život, ktorý si Ty nepoznala.

pralinka25
25. jún 2024

on je absolutne vadny kus. toxicky psychopat. a kedze ako pises mala si zle vzory tak ti napisem ze na svete neexistuje clovek ktory by mal pravo na teba kricat a akokolvek ti nadavat.
maj v prvom rade rada seba a dieta. odid a viac sa neotoc.

enmery
25. jún 2024

@jaond19 Je mi to veľmi ľúto, že si niečo takéto prežila, že Ti niekto vzal tie najkrajšie detské spomienky a nahradil ich prežívanim pri tyranovi.🥺🥺🥺Takých ľudí by som zatvarala na doživotie, bez srandy.

pribinak
25. jún 2024

@rinakat prerobil dom, slušne zarába…..

A sme doma, prachy sú prachy. Tak s ním zostaň a buď cela spokojná, že ti hocikedy povie že si p..a

matullienka
25. jún 2024

@rinakat koho je ten dom? Tvoj alebo jeho? S takým človekom by som nebola ani keby bol posledný na svete. Na budúce to nebude pes ale môžeš byť ty. Utekaj od takého kým je čas

rinakat
autor
25. jún 2024

@pribinak nejde o prachy , myslela som to tak že sa snaží zabezpečiť nás aj finančne aby sme mali kde bývať a mať sa dobre ale to je asi tak všetko

tim23
25. jún 2024

@rinakat už si odišla?

rinakat
autor
25. jún 2024

Len stále som mala takú nadej ze to bude lepsie ze keď bude vidieť ze ho niekto má rad ze som tu stale pre neho proste ze mi to aj bude opatovat a ze uz len kvoli nám sa bude chcieť zmenit ale to mam asi napozeranych vela filmov 🤦‍♀️

ahhola
25. jún 2024

Ked sa vratil z roboty, ty si tam este bola?
Jasne ti povedal, co si🐖 a co mas spravit.
Prosim ta, kto vychoval hentaky ludsky hnoj?
Este to natoc na mobil, posli svokruse a radsej chod s malou pod most ako ked ma s takym chrapunom vyrastat. ⏳

rinakat
autor
25. jún 2024

@tim23 áno už sme u sestry…

crazy_cat_lady
25. jún 2024

autorka drzim palce, je super, ze si odisla! hlavne sa prosim ta nevracaj, nech budu jeho argumenty/sluby akekolvek, taky clovek sa nezmeni... drzim palce..

pribinak
25. jún 2024

@rinakat vieš čo? Môj muž tiež zarába, snazi sa, aby dme mali všetko čo treba, ALE nikdy mi nepovedal že som pi.a, ani aby som zdochla, nekope do nášho psa, nerobí cirkus. JE NORMÁLNY.

Však s ním zostaň a buď šťastná, lebo zarába a prerobil dom
Tvoja sebahodnota je kde?

rinakat
autor
25. jún 2024

@crazy_cat_lady ja som skor bojim toho ze si bude narokovat malu ze mi ju bude chciet zobrat

matullienka
25. jún 2024

@rinakat podaj na súd o zverenie do tvojej startlivosti. Aj by za vami prišiel a robil bordel všetko treba nahrávať aby si mala dôkaz ako sa správa

crazy_cat_lady
25. jún 2024

@rinakat vyhrazat sa moze a mozno aj bude, nedaj sa vsak zastrasit.. podaj si ziadost na sud o zverenie do tvojej starostlivosti a kazdu vyhrazku atd si ukladaj a ak bude treba, volaj policajtov, nech ma zaznamy atd..

fauko
25. jún 2024

@rinakat Toto je hranicna porucha a neodporucam Ti zostat pri nom. Hlavne kvoli dietatu. Velke traum bude mat. Ries to zena.

enmery
25. jún 2024

@rinakat A? On sa môže vyhrážať aj tvrdiť, že si ju chce zobrať. Ale o tom rozhoduje súd, nie on. A ŽIADNY príčetny sudca nevezme dieťa matke a dá ho takémuto človeku. O to sa ty neboj.

simca06022011
25. jún 2024

@rinakat tu tiez, rovno by som volaal policiu, ze ma ohrozuje s dietatom, kope do psa a tak. takehoto psychopata nech zavru na psychiatriu.
Utekaj kade lahsie od neho, lebo toto sa nezlepsi.

enmery
25. jún 2024

Vyhrážky si ukladať, ak príde robiť bordel, volať POLÍCIU! Nič viac Ti netreba. Vďaka polícii budeš mať záznamy pre súd. Sústred sa na dcéru a jej šťastný vývoj mimo života s týmto chujom.

simca06022011
25. jún 2024

a inak mne by raz kopol psa, tak je zakopany na zahrade :D

zmrzlinka2021
25. jún 2024

@rinakat už sa k nemu nikdy nevracaj. Daj si prideliť dcéru, vyries spoločnú hypotéku, rozvod nemusíš riešiť keďže ste len frajeri.

zojazoja
25. jún 2024

@rinakat 5, 5 mesačnú by kde asi tak zobral? So sebou do prace? Môže si nárokovať nacokolvek na co si len spomenie. Tak ako baby ti tu radili urob.

sweetlife001
25. jún 2024

Ci vole, len to čítam a do mňa vošla taká neskutočná zlosť, keď si niečo také predstavím..že mám ŤAHAŤ ????? Ťahať mu po kávu a som lenivá pča ? By som asi išla po kávovar a šmarila mu ho do hlavy. Tak toto teda nie.
On ti špinavo nadáva, máš zdochnúť a pod. a ty mu potrebuješ ukazovať, že ho máš rada ? Na takom človeku ti záleží ? Malinká ho má rada - fakt ?! 🙄
Keď vôbec si u nejakej sestry, dám ruku do ohňa za to, že najneskôr zajtra, skôr ešte dnes večer sa tam vrátiš k tomu psychopatovi, podľa toho čo píšeš. Čo je dosť smutné, ale kto chce kam.. bože jak to dokážeš ? Veď pri takom sa musíš furt triasť, že čo kedy príde, kedy mu zas prepne.. on ti v obchode vynadá do je.nutych pč a tvoja reakcia na to, je že ustúpiš a neriešiš? Pohodičkaa 😅
Zničíte tomu dieťaťu život. Obidvaja.

rorino
25. jún 2024

@rinakat máš zodpovednosť za dieťa,ber ho preč,

sheila121
Odpoveď bola odstránená
ahhola
25. jún 2024

@rinakat 16.35.... Si u sestry, deje sa nieco, zhana sa po tebe, je uz doma?

maminkadeticiek
25. jún 2024

Preboha ihned vas s malou pobal a odid od neho.Ihned.

maminkadeticiek
25. jún 2024

Boze co su zeny ochotne spravit aby boli s chlapom co ich zabezpeci.Ubohe.Odid od neho.

srdeenko19
25. jún 2024

Fúú, mne až zle ostalo. 😪 prosím ta odid, sprav to kvôli tomu bábätku, ak nemáš rada seba samu, aspoň pre to nevinne drobatko s nim neostan.
Moja kamarátka bola a aj je s takýmto psychopatom. Tiez jej len najprv nadaval, ponizoval ju, nic vraj nevedela dobre spravit, ani uvarit, ani upratat, ani mycku "spravne" nalozit. Dobil ju tak, že odpadla a zavolal jej sanitku. A keď sa jej v nemocnici pýtali, kto jej to urobil, povedala na neho, ale ze ho neuda, lebo ona ho miluje a nechápe prečo je taky.
Žiaľ, ona sa časom za neho vydala, ma s nim dieťa a ma s nim peklo na zemi. Ja to nechápem, tej jej naivite a sprostosti. Keď sa mi raz zdôverila, čo jej robí, ja som preplakala celu noc.
Ale ona si vybrala pre seba, aj pre dieťa, žiaľ, nedokázala som to ovplyvniť a do dnešného dňa jej nerozumiem, že prečo si toto všetko nechá dobrovoľne robiť od takého psychopata. On tiež dobre zarobí, "stara" sa o nich, dom postavili a malému od roka strieľa facky, ako jeho mame.