icon

Ako zvládnuť partnerovu vulgárnu agresivitu?

rinakat
25. jún 2024

Ahojte, potrebujem sa uz mozno vyrozpravat a nejakú radu ako dalej… ide o to ze priatel mi vulgarne nadava a stale sa to len zhorsuje…. Sme spolu 3 roky, byvame spolu uz rok a pol(brali sme si hypoteku) a mame 5,5 mesačnu dcerku. Proste strasne ma to mrzi stale , on je strasne prchka povaha a vobec sa nevie ovladat hocico ho rozzuri napriklad naposledy to bolo ze sme isli do kauflandu a mne sa vybil mobil kde som mala vernostnu kartu a samozrejme aj platim mobilom cize musel platit on a nemali by sme tie “horybilne” zlavy co su s tou kartou …ja som sa snazila to nejak vyriesit ze nech sa on zaregistruje cez svoj mobil atd… bola som jeb*** pi** neschpna a ja z neho robim kk* a plno dalsich nadavok .. nakoniec sa to nejak ustalo kedze ja vzdy ustupim a snazim sa nejak to neriesit.. no vystupnovalo to dnes ked som si na terase dala kavu kym malinka spala v kociku(pred tym som sa ho pytala ci su da-odpoved bola nie dam si neskor a isiel daco robit do zahrady ) neskor prisiel za mnou arogantne ze mam tahat mu po kavu okamzite tak ja ze nepojdem ked sa mieni takto chovat a chcela som ist prec tak to zacala ..bola som bravcova hlava leniva ku*** pi* zacal kopat do psa ze kym mu nedonesiem kavu ho zaj**** (neprehanam) a ja samozrejme hned plač a isla som s malou dnu…potom vnutri to pokracovalo az k tomu ze mam zdochnut a ze nech ma do rana natiahne potom odisiel do roboty so slovami ze mam si hladat robotu aby som zaplatila ucty (ucty plati on a domacnost nakupy potreby pre malu ja) … momentalne som zbalena a chcem ist prec aj ked mi to trha srdce pretoze mi na nom stale zalezi a aj malinka ho ma rada :( ale nechcem si predstavit ze by sa aj k nej takto choval :(

medda_beda
25. jún 2024

Sekundu by mi takého chuja ľúto nebolo.
Keď máš kám ísť tak choď a nevracaj sa.Čo na ňom máš rada vlastne? Že ťa uráža, ponižuje, že je agresívny?
Preber sa.Takto normálny vzťah nevyzerá.
Odíď skôr než si dcéra začne všímať tvoje submisívne správanie a by si raz nenašla takéto magora tiež.

ahhola
25. jún 2024

@srdeenko19 to je strasne, ona ked si vybrala svojho mengeleho, nech trpi, ale hento male nevinne, co z toho vyrastie... Usliapnuty, zdeptany, ubohy chalan, alebo agresivna svina po tatkovi... Alebo sa hodi pod vlak a henta blbka vtedy precitne... Nema bratov, ze by mu pod ruskom tmy trochu nalozili?

thereisabear
25. jún 2024

@rinakat ty si tak vyrastala, tvoja dcéra nemusí. Hlavne sa nevracaj, je to psychopat, normálny NIKDY nebude, šanca ze sa zmení je 0,000. Požiadaj o zverenie dcéry do svojej starostlivosti a rieš výživné.

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
tim23
25. jún 2024

@rinakat super, ale nevracaj sa prosím. Predpokladám, že teraz nastane to, že ťa bude oblbovať rečami ako sa zmení a je mu to ľúto. Nenechaj sa namotať. Budeš to mať ťažké, lebo vidím že ho máš stále rada. Ale časom to prebolí a sama sebe sa budeš čudovať ako si s ním mohla ostať. Veľmi ti držím palce aby si to zvládla 🍀🍀 a keď sa ti bude dať aktualizuj ❤️

hipuska
25. jún 2024

@enmery daj názov nejakého filmu, chcem si pozrieť

hipuska
25. jún 2024

V podstate, by ste mali prežívať jedno z najťažších období života. On by mal na teba obdivne pozerať, že si dala život vašej dcére. Nemôžeš sa k nemu vrátiť. Otec udáva tón, aký bude mať jeho dcéra v budúcnosti život. Čo si voči nej môžu muži dovolit a akeho partnera si nájde. Takže, kvôli nej nie.

daniela1911
25. jún 2024

Predpokladám, že pánko šiel na poobednú, takže ťa možno ani nebude hľadať. Prosím ťa, obehaj si zajtra úrady, banku a pod. Nezaspi pod vavrínom, aby nebol vychcaný a nepredbehol ťa s predbežným opatrením na staroslivost o dieťa. A nenechaj sa odradiť papierovačkami aby si sa vrátila?! A úprimne, 5 mes dieťa nemá rado otca, potrebuje zdravú matku.

bibina32
25. jún 2024

@rinakat Na takom chlapovi by ti nemalo záležať. Veď on ťa má ako handru. Hneď od neho choď preč. Uvidíš, keď budeš bez neho ako ti bude dobre.

lavender94
25. jún 2024

Prosim ťa, hlavne sa nevracaj. Dala si tomu šancu, v poriadku, ale vidíš, že to nikam nevedia a pravdepodobnosť, že on sa zmení je úplne na nule. Ten chlap ZBIL psa. Ty si na rade. Mala ho ma rada? 5 mesačne dieťa neviem čo je to mať rád. Keby jej dáš dva týždne s random človekom, ktorý sa jej bude trochu venovať bude ho mať rada takisto.

piroska_
25. jún 2024

@rinakat autorka, pises, ze tento psychopat aspon zarobi a porobi okolo domu. Ale zaroven, ze chytil zachvat, ked on musel zaplatit nakup, ktory si mala zaplatit ty. Takze ani s tymi peniazmi to nie je bohvieco..a to si predstav, co ta caka coskoro, ked prejdes z materskej na rodicak. Uz nakupy sama neutiahnes, zacne ta urazat este viacej a ty ho budes musiet prosit o peniaze na jedlo..ach zena, hlavne sa k nemu nevracaj.

vali_44
25. jún 2024

Je mi veľmi ľúto, že prežívaš takúto ťažkú situáciu. To, čo opisuješ, nie je normálne a nie je to v poriadku. Nikto, ani ty, ani tvoja dcérka, by nemal byť vystavený takémuto správaniu. Keď partner nadáva a vyhráža sa, je to jasný znak, že situácia je vážna. Tvoja dcérka potrebuje vyrastať v bezpečnom a láskyplnom prostredí, a to, čo teraz prežívate, môže mať na ňu dlhodobé negatívne následky.Tvoja bezpečnosť je prvoradá. Ak sa cítiš v ohrození, neváhaj a odíď na bezpečné miesto, či už k rodine alebo priateľom. Existujú aj organizácie a linky dôvery, ktoré sú tu na to, aby ti pomohli a podporili ťa v tejto ťažkej chvíli. Nie si na to sama. Prosím, zváž konzultáciu s právnikom, aby si pochopila svoje práva a možnosti, najmä vzhľadom na hypotéku a starostlivosť o dcérku. Mysli na to, že ty a tvoja dcérka si zaslúžite žiť v prostredí, kde sa budete cítiť milované a bezpečné. Verím, že máš silu a odvahu urobiť kroky, ktoré sú pre vás najlepšie. Odísť môže byť ťažké, ale často je to ten najlepší krok k lepšej budúcnosti. (Zober aj psika❤️)

lilian183
25. jún 2024

ty si dobre naivná keď si ešte s ním. Utekaj aj s dieťaťom aj psom. S takýmto debilom si dieťa urobiť 🤦

ptvw
25. jún 2024

@enmery dáš link na dokumenty prosím?

veselo_neveselo
25. jún 2024

@rinakat Tento chlap ti nestoji ani za ten text co si napisala. Zbalit sa a odist, hned, predtym nez ublizi tebe alebo dcerke.
Vela sil.

svokrinjazykmonika
25. jún 2024

@rinakat bože chúďa utekaj. Teraz kopal do psa, neskôr začne do teba a potom do dcéry. 😭 Ak máš kam tak neváhaj a choď ku rodine. Aj psíka prosím zachráň. 💔

rinakat
autor
Autor odpoveď zmazal
enmery
25. jún 2024

@rinakat Autorka bez srandy, ty sa prestaň zamýšľať naj jeho luďskosťou a že či mu chýbate. Za čo Ťa má prejavil svojimi činmi a nadávkami. Dokopaný pes je čo?Štátnicami z lasky k žene?Ak s ním ostaneš tak úplne tvrdo poviem, že takým ženám, ako ty by bez srandy mali odobrať dieťa. A prečo to píšem?Aby si si uvedomila, ako zlé ti je a že žiadna náprava neexistuje.

rinakat
autor
Autor odpoveď zmazal
enmery
Autor odpoveď zmazal
rinakat
autor
Autor odpoveď zmazal
enmery
25. jún 2024

@rinakat Autorka Tu prestaň riešiť jeho mamu!Rieš to, aby si sa k takému hovädu nikdy nevrátila ak Ti fakt záleží na Tvojej dcére!!!!!!Toto je sila😭😭😭

rinakat
autor
25. jún 2024

To som len odpovedala na dotaz že co jeho rodina čo sa tu niekto pytal… nechcem sa k nemu vratit nema to uz zmysel, som u sestry len chvilu a citim tu zmenu uz teraz je mi o vela lepsie bez neho a pochopila som ze to nema zmysel dalej, spatne rozmyslam nad peknymi chvilami aj s malou ale nie su ziadne proste bud to bolo neutralne alebo taketo ze nadavky …uz len kvoli malej to nedovolim aby to zažila

ptvw
25. jún 2024

@enmery ďakujem aj tak , verím ze to muselo byt hrozne

matullienka
25. jún 2024

@rinakat ja len dúfam, že ti to vydrží a nebudeš o 2 dni opäť pri debilovi doma

timea301196
25. jún 2024

Dúfam že sa nevrátiš

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
lenkalienka321
25. jún 2024

@rinakat je mi to ľúto, ale odíď. Dcérka si nezaslúži mať takýto " vzor" v mužovi. Rešpekt k tebe žiadny, toto si nenechaj. Nevies nikdy, kedy si začne dovoľovať aj na ňu. Čo sa týka hypotéky, tam ti neporadim, ale ani tá ti nestojí za ten spackany život s týmto nervakom.

rinakat
autor
Autor odpoveď zmazal
rozculena
25. jún 2024

@rinakat nechápem,prečo ťa finančne zabezpečuje,keď máš zdochnúť??