Ako zvládnuť partnerovu vulgárnu agresivitu?
Ahojte, potrebujem sa uz mozno vyrozpravat a nejakú radu ako dalej… ide o to ze priatel mi vulgarne nadava a stale sa to len zhorsuje…. Sme spolu 3 roky, byvame spolu uz rok a pol(brali sme si hypoteku) a mame 5,5 mesačnu dcerku. Proste strasne ma to mrzi stale , on je strasne prchka povaha a vobec sa nevie ovladat hocico ho rozzuri napriklad naposledy to bolo ze sme isli do kauflandu a mne sa vybil mobil kde som mala vernostnu kartu a samozrejme aj platim mobilom cize musel platit on a nemali by sme tie “horybilne” zlavy co su s tou kartou …ja som sa snazila to nejak vyriesit ze nech sa on zaregistruje cez svoj mobil atd… bola som jeb*** pi** neschpna a ja z neho robim kk* a plno dalsich nadavok .. nakoniec sa to nejak ustalo kedze ja vzdy ustupim a snazim sa nejak to neriesit.. no vystupnovalo to dnes ked som si na terase dala kavu kym malinka spala v kociku(pred tym som sa ho pytala ci su da-odpoved bola nie dam si neskor a isiel daco robit do zahrady ) neskor prisiel za mnou arogantne ze mam tahat mu po kavu okamzite tak ja ze nepojdem ked sa mieni takto chovat a chcela som ist prec tak to zacala ..bola som bravcova hlava leniva ku*** pi* zacal kopat do psa ze kym mu nedonesiem kavu ho zaj**** (neprehanam) a ja samozrejme hned plač a isla som s malou dnu…potom vnutri to pokracovalo az k tomu ze mam zdochnut a ze nech ma do rana natiahne potom odisiel do roboty so slovami ze mam si hladat robotu aby som zaplatila ucty (ucty plati on a domacnost nakupy potreby pre malu ja) … momentalne som zbalena a chcem ist prec aj ked mi to trha srdce pretoze mi na nom stale zalezi a aj malinka ho ma rada :( ale nechcem si predstavit ze by sa aj k nej takto choval :(
@srdeenko19 to je strasne, ona ked si vybrala svojho mengeleho, nech trpi, ale hento male nevinne, co z toho vyrastie... Usliapnuty, zdeptany, ubohy chalan, alebo agresivna svina po tatkovi... Alebo sa hodi pod vlak a henta blbka vtedy precitne... Nema bratov, ze by mu pod ruskom tmy trochu nalozili?
@rinakat ty si tak vyrastala, tvoja dcéra nemusí. Hlavne sa nevracaj, je to psychopat, normálny NIKDY nebude, šanca ze sa zmení je 0,000. Požiadaj o zverenie dcéry do svojej starostlivosti a rieš výživné.
@rinakat super, ale nevracaj sa prosím. Predpokladám, že teraz nastane to, že ťa bude oblbovať rečami ako sa zmení a je mu to ľúto. Nenechaj sa namotať. Budeš to mať ťažké, lebo vidím že ho máš stále rada. Ale časom to prebolí a sama sebe sa budeš čudovať ako si s ním mohla ostať. Veľmi ti držím palce aby si to zvládla 🍀🍀 a keď sa ti bude dať aktualizuj ❤️
V podstate, by ste mali prežívať jedno z najťažších období života. On by mal na teba obdivne pozerať, že si dala život vašej dcére. Nemôžeš sa k nemu vrátiť. Otec udáva tón, aký bude mať jeho dcéra v budúcnosti život. Čo si voči nej môžu muži dovolit a akeho partnera si nájde. Takže, kvôli nej nie.
Predpokladám, že pánko šiel na poobednú, takže ťa možno ani nebude hľadať. Prosím ťa, obehaj si zajtra úrady, banku a pod. Nezaspi pod vavrínom, aby nebol vychcaný a nepredbehol ťa s predbežným opatrením na staroslivost o dieťa. A nenechaj sa odradiť papierovačkami aby si sa vrátila?! A úprimne, 5 mes dieťa nemá rado otca, potrebuje zdravú matku.
Prosim ťa, hlavne sa nevracaj. Dala si tomu šancu, v poriadku, ale vidíš, že to nikam nevedia a pravdepodobnosť, že on sa zmení je úplne na nule. Ten chlap ZBIL psa. Ty si na rade. Mala ho ma rada? 5 mesačne dieťa neviem čo je to mať rád. Keby jej dáš dva týždne s random človekom, ktorý sa jej bude trochu venovať bude ho mať rada takisto.
@rinakat autorka, pises, ze tento psychopat aspon zarobi a porobi okolo domu. Ale zaroven, ze chytil zachvat, ked on musel zaplatit nakup, ktory si mala zaplatit ty. Takze ani s tymi peniazmi to nie je bohvieco..a to si predstav, co ta caka coskoro, ked prejdes z materskej na rodicak. Uz nakupy sama neutiahnes, zacne ta urazat este viacej a ty ho budes musiet prosit o peniaze na jedlo..ach zena, hlavne sa k nemu nevracaj.
Je mi veľmi ľúto, že prežívaš takúto ťažkú situáciu. To, čo opisuješ, nie je normálne a nie je to v poriadku. Nikto, ani ty, ani tvoja dcérka, by nemal byť vystavený takémuto správaniu. Keď partner nadáva a vyhráža sa, je to jasný znak, že situácia je vážna. Tvoja dcérka potrebuje vyrastať v bezpečnom a láskyplnom prostredí, a to, čo teraz prežívate, môže mať na ňu dlhodobé negatívne následky.Tvoja bezpečnosť je prvoradá. Ak sa cítiš v ohrození, neváhaj a odíď na bezpečné miesto, či už k rodine alebo priateľom. Existujú aj organizácie a linky dôvery, ktoré sú tu na to, aby ti pomohli a podporili ťa v tejto ťažkej chvíli. Nie si na to sama. Prosím, zváž konzultáciu s právnikom, aby si pochopila svoje práva a možnosti, najmä vzhľadom na hypotéku a starostlivosť o dcérku. Mysli na to, že ty a tvoja dcérka si zaslúžite žiť v prostredí, kde sa budete cítiť milované a bezpečné. Verím, že máš silu a odvahu urobiť kroky, ktoré sú pre vás najlepšie. Odísť môže byť ťažké, ale často je to ten najlepší krok k lepšej budúcnosti. (Zober aj psika❤️)
ty si dobre naivná keď si ešte s ním. Utekaj aj s dieťaťom aj psom. S takýmto debilom si dieťa urobiť 🤦
@rinakat Tento chlap ti nestoji ani za ten text co si napisala. Zbalit sa a odist, hned, predtym nez ublizi tebe alebo dcerke.
Vela sil.
@rinakat bože chúďa utekaj. Teraz kopal do psa, neskôr začne do teba a potom do dcéry. 😭 Ak máš kam tak neváhaj a choď ku rodine. Aj psíka prosím zachráň. 💔
@rinakat Autorka bez srandy, ty sa prestaň zamýšľať naj jeho luďskosťou a že či mu chýbate. Za čo Ťa má prejavil svojimi činmi a nadávkami. Dokopaný pes je čo?Štátnicami z lasky k žene?Ak s ním ostaneš tak úplne tvrdo poviem, že takým ženám, ako ty by bez srandy mali odobrať dieťa. A prečo to píšem?Aby si si uvedomila, ako zlé ti je a že žiadna náprava neexistuje.
To som len odpovedala na dotaz že co jeho rodina čo sa tu niekto pytal… nechcem sa k nemu vratit nema to uz zmysel, som u sestry len chvilu a citim tu zmenu uz teraz je mi o vela lepsie bez neho a pochopila som ze to nema zmysel dalej, spatne rozmyslam nad peknymi chvilami aj s malou ale nie su ziadne proste bud to bolo neutralne alebo taketo ze nadavky …uz len kvoli malej to nedovolim aby to zažila
@rinakat ja len dúfam, že ti to vydrží a nebudeš o 2 dni opäť pri debilovi doma
Dúfam že sa nevrátiš
@rinakat je mi to ľúto, ale odíď. Dcérka si nezaslúži mať takýto " vzor" v mužovi. Rešpekt k tebe žiadny, toto si nenechaj. Nevies nikdy, kedy si začne dovoľovať aj na ňu. Čo sa týka hypotéky, tam ti neporadim, ale ani tá ti nestojí za ten spackany život s týmto nervakom.

Sekundu by mi takého chuja ľúto nebolo.
Keď máš kám ísť tak choď a nevracaj sa.Čo na ňom máš rada vlastne? Že ťa uráža, ponižuje, že je agresívny?
Preber sa.Takto normálny vzťah nevyzerá.
Odíď skôr než si dcéra začne všímať tvoje submisívne správanie a by si raz nenašla takéto magora tiež.