icon

Ako zvládnuť pochybnosti o otcovstve?

20. júl 2024

Ahojte mamičky a žienky strašne Vás prosím o troška pochopenia.Čakam dieťatko ,ale v poslednej dobe priateľ stále hovorí že mala neni jeho pretože keď sme mali sex urobil sa iba raz a stále hovorí že ma pochybnosti,mna to samozrejme stresuje tak som navrhla testy otcovstva z krvi matky .Napriek tomu sa cítim strašne ponížena a stále myslím že muž ktorého lubim si mysli že som spala s niekym iným .Ako reagovať?ako sa cez tu situáciu ktorá ma ako ženu veľmi boli ?Sme spolu rok

Strana
z3
martul
20. júl 2024

@lenkakravcova odsúdila si to, absolútne. Ty si nenapiaala v prvom príspevku že sú na to dvajae, ty si z nej proste hneď spravila pobehlicu, čo mala ktovie koľko partnerov. Tebe tvoje presvedcenie ublížilo na hlavu.

sevrin
20. júl 2024

Ja to nechápem, ako to myslel, že urobil sa iba raz a tak to nemôže byť jeho? On si myslí, že dieťa sa má poskladať ako igráček, tak sa treba urobiť zo 4-5 krát?

enmery
20. júl 2024

@sevrin On nemyslí, nemá čím. Len škoda, že sa to ukázalo až teraz, keď je autorka tehotná. Zistiť vtedy, že Tvoj frajer je vlastne duševný mrzák a mentálny atlét je fakt na slučku.

sevrin
20. júl 2024

@enmery hej je to taký mentál že ja ako muž sa hanbím aj za neho 😐

enmery
20. júl 2024

@sevrin Nemusíš, inteligetné ženy vedia, že takí nie sú všetci muži, ani ich nereprezentujú. On ma šťastie, že nenarazil na mňa, lebo síce som maličká, ale mám veľkú papuľu a dala by som ho tak dole verbálne, až by sa prihlásil na koňa a musel založiť diskusiu o tom "Som fakt cocot?"😉

bejp
21. júl 2024

Tu si prišla na zlé miesto po radu 🙂 rad radom pokrytecké rady, polka z nich to má podobne a trčia im len päty zo zadku svojho muža 😉 silné reči nič viac, nechaj voľný priebeh a hlavne dialóg o úplne všetkom...

dadanu5
21. júl 2024

Ja by som nerobila ani testy otcovstva,resp by som sa zachovala podla toho či očakávam ze bude platiť výživné,a pritom by som si zanalyzovala hlavne ci bude chcieť to dieta navštevovať lebo ak si po piatich rokoch spomenie na svoje otcovske prava a zacne mi diéta brat tak ho radšej ani neuvediem ako otca a nech si to neskôr plati sam a zisťuje ci je to dieťa naozaj jeho

autor
21. júl 2024

@dadanu5 lenže keď poviem že nejdem na testy bude to vyzerať že neni jeho

dadanu5
21. júl 2024

Ale to už je jeho problém nie tvoj,ak by som nepotrebovala výživné tak ho ani neuvediem ako otca nech si trhne nohou

tinatitti
21. júl 2024

Daj spraviť testy otcovstva,keď sa dieťatko narodí. Tie mu potom hod do hlavy aj s papiermi zo súdu na stanovenie výšky výživného. Ser na takého debila. Bude ti robiť len peklo v zivote. Alebo ešte lepšie,ak si poradíš bez jeho peňazí, tak ani testy nerieš a ži si sama svoj život s deťmi bez idiota

sevrin
21. júl 2024

@enmery aha, ty si také malé jedovaté? 😃 Pozor na teba! 😁

@dadanu5 nech pekne platí, bez ohľadu na to, či by žena potrebovala to výživné alebo nie. Nie je žiadny dôvod, prečo by nemal prispievať na výživné, hlavne keď za 18/26 rokov sa to môže nazbierať na celkom peknú sumu.

enmery
Autor odpoveď zmazal
autor
23. júl 2024

Žienky mám za sebou tie testy,klinika fajn čistá na úrovni a predsa som sa cítila ako ťahá potupena handra :/ celou cestou naspäť hrča v krku a keď sa zával vypytovat či ideme na obed mu hovorím že či je spokojný ma takto ponižovať a on len mávol rukou ,takze Ano cítim sa potupne😞

kukuk29
23. júl 2024

@martul 😂😂😂🙈

autor
23. júl 2024

@bejp ono ťažko teraz dialóg keď ma totálne sklamal akosi nechám chuť s ním rozprávať

larinka552
23. júl 2024

Verim ti, kto by sa necitil 🙁 Mas moj obdiv zostat s nim po tomto. Ja by som mu to dala nejak vyzrat. Nie z pomsty ale aby si nedovoloval k tebe hocico a uvedomil si, ze mas nejake hranice, ktore nesmie prekrocit. Inac ta s nim mozu cakat este velmi zaujimave chvilky... 🙄

martul
23. júl 2024

ja by som nemala chuť s ním žiť, ani ho vidieť! Ty po tom všetkom nemáš len chuť sa rozprávať?

autor
23. júl 2024

@larinka552 práveže som sa odsťahovala ale keďže tie testy sa robia v Ba a my sme z východu tak som šla autom s ním ale cesta dlha ja hrča v krku do placu celu dobu akoby sa mi sen o rodine rozpadol

autor
23. júl 2024

@martul viezli sme sa na tie testy v je dom aute ja nesoferujem to preto ale odsťahovala som sa

martul
23. júl 2024

ale ja myslím celkovo, nie len v tú chvíľu v aute. Ja by som chcela vedieť, že keď prídu tie testy, čo spraví. Nahodí úsmev, že ok dieťa je moje nič sa nestalo?

autor
23. júl 2024

@martul myslím že mávne rukou ale mna nech už nechá na pokoji,proste mne to hrozne ublížilo

cacianka
8. aug 2024

O tom ako dopadli testy, si mohla pokračovať tu, nech baby vedia.
Neviem zdieľať tu novú diskusiu, baby - skúste pridať link

Strana
z3