Ako zvládnuť rodinné problémy bez opory?
Od mala som vyrastala s mamou, ktora sa moc nezaujímala. Stále ma dávala babke tá má väčšinou vychovávala, mama iba sem tam. Keď som u nej bola stále som bola ja ťa zlá. Vo výzore, v známkach nemohla som povedať nikdy svoj názor. Stále mi hovorila toto nemôžem hovoriť a podobne. Otca som mala alkoholika s ktorým sa stále hádali. Mama neprišla o robí doteraz stále má chce kontrolovať. Otec stále nás chodí &vyhľadávať opitý a vykrikuje čo všetko nám dal. Rýchlo som si našla muža lebo som chcela odísť z domu. Prvé dieťa v 18. Začali sme bývať v podnájme. No muž si hľadal ženy mal aj neskôr polročný vzťah. Ja som nedokázala vôbec od neho odísť. Akoby som bola zaslepena, keď mi niečo nasľuboval stačilo mi to. Teraz som úplne nešťastná kolobeh okolo detí. Mama sa stará stále chce dcéru ale iba najstaršiu, najmladšiu ani nevedela ani nevie ako sa volá. Muž mi tiež stále niečo vyčíta. Sex ako na povel kedy chce on. Odísť nemôžem nemám kam. Pracovať tiež nemôžem mám 3 mesačné dieťa. Muž stále iba robí to čo povie svokra. Ona keď zaveli, že tam chce deti. Muž ich tam hneď ťahá a nechápe, že aj ja chcem byt s nimi. Matka u nej spravila staršej izbu, všetko luxusné. Teraz chodí naduta, že nechce byt doma stále chce byt len tam. Nech robím čo robím nikto mi nepomôže. Vždy len zahovori, že to nerobila pre
Asi je nervozny ze narobil deti viac ako zvlada uzivit a ventiluje si to na vas . Ono ten Moj prvy koment zhrnutie ze tento zivot si si takto zariadila ty to nie je obvinenie len fakty a ked si uvedomis ze sa to cele da zmenit ze mozes zobrat zodpovednost za svoj zivot do svojich ruk . Aj ked si kde si vdaka urcitym zlym volbam si schoma sa dobrymi volbami dooracovat k inemu životu. Musis len chciet a ist za tym . Teraz mas malicke babo tak velke zmeny nemas sancu robit ale male kroky ano. Minimalne ten sex nemas mat na povel . A tie veci co ta hnevaju od mami ci svokry skus sa nad tym nerozrušovat .Rok dva maximum 3 a mozes zas zarabat a šetrit kazde euro co sa da .Aby si v case nudze mala na podnajom. Zatial sa zameraj na to jest viac zeleninu ako rozky atd.Aby si sa citila dobre sama zo seba . Ty zijes v takom kruhu negativnych pocitov a vycitiek. Potom sa citis non stop zle. Potrebujes najprv upratat v hlave emocie . A potom budes riesit existencialne problemy $ . Rob si male plany na ceste k spokojnosti. Muz ked je agresivny nehadaj sa s nim chod do inej izby alebo s detmi von ., nenechaj sa zatiahnut do konfliktu,

@miadi muž je ešte aj dosť agresívny, nebije má ale keď máme nejakú hádku už ma párkrát aj sotil a na deti je stále nervózny. Už neviem čo najradšej by som nikoho nevidela vôbec neviem ovládať tie emócie a najhoršie je že potom mám výčitky. Vôbec neviem či robím dobre alebo zle. On na každý blbosť sa nejeduje čo by som ja ani neriesila.