Ako zvládnuť svadbu s postihnutou neterou?
Moja budúca švagriná má ťažko postihnuté dieťa, s priateľom máme zanedlho svadbu, on sa s tým ešte nezmieril a keď sú niekde v reštaurácii a neter začne vydávať pazvuky hanbí sa, kvôli nej sa rozviedla aj jeho sestra a ostala sama a dieťaťom, nasťahovala sa do veľkého domu k mame kde býval aj môj budúci manžel s vtedy ešte z manželkou a kvôli tomu ako museli žiť a prispôsobiť sa postihnutej sa nakoniec aj oni rozviedli potom sa budúci manžel ostahoval a domov k mame a sestre chodí len na sviatky, keď jej dávme darček začne nás kopať, vyplazuje jazyk tak nepríjemne že sa mi až hnusi, stále sa pokaka a pocika tak je u nich stále smrad, je chodiaca ale je úplne mimo, švagriná s ňou nemôže ísť nikde ani pešo lebo ju už niekoľko krát strčila pod idúce auto a skoro ju zrazili, hocikedy začne vydávať nepríjemne zvuky a dupat a hádzať sa o zem, odmieta ju tlmiť liekmi lebo potom je utlmená... Ako jej povedať že ak by na svadobnom obrade začala robiť scény aby ju vyviedla zo sály nech nám nepokazí svadbu. Ja ju rešpektovať nemienim ani sa nenechám kopať lebo ona je mimo ju treba pochopiť... Je to naša svadba a už sme sa rozprávali, že sa toho strašne bojíme ale ani jeden nemáme odvahu to jeho sestre povedať a bojíme sa ako nám zničí svadbu lebo ona nevydrží sedieť celý obrad pokojne.
@anonym_43d734 Kamarátka...Naozaj? Ak je to tak, určite za tým nebola len tá nešťastná neter. ( A možno jej bude lepšie bez neho, resp. s iným.)
@anonym_0e2db8 lepsie bude im bez nej... s nou nevydrzal ziaden chlap. Vsade bola pesnicka, ja ja ja jenom ja.... dokazala vzdy rozostvat cele rodiny
@anonym_43d734 tak ak je toto pravda, tak ma to celkom mrzí, ako dopadla. Ona tu neprimerane riešila švagrinú a neter a pritom od začiatku bolo viac menej jasné že jej ženích asi nebude úplne ok (premna by bolo dosť redflag obviňovať neter za rozpad jeho manželstva)
@ria_sprout ona rozostvala rodiny kazdeho chlapa, ktoreho mala. S nou nik dlho nevydržal, lebo vzdy to bolo ja ja ja a nikto iny. Som rada, ze narazila na hubu. On bol tak mudry ako ona. Teraz vsade obvinuje malu, ze to ina zato môže...
@ria_sprout ona rozostvala rodiny kazdeho chlapa, ktoreho mala. S nou nik dlho nevydržal, lebo vzdy to bolo ja ja ja a nikto iny. Som rada, ze narazila na hubu. On bol tak mudry ako ona. Teraz vsade obvinuje malu, ze to ina zato môže...
@anonym_43d734 hahaha 😀😀😀 a ja som písala že sa to stane o rok, nečakala som že do týždňa to už bude. Tak jej treba.
@anonym_43d734 Ešte stále sa nazývaš jej kamarátkou? Mala by si ju prinajmenšom nejako usmerniť a nekydať tu na ňu poza chrbát.
@anonym_43d734 Ešte stále sa nazývaš jej kamarátkou? Mala by si ju prinajmenšom nejako usmerniť a nekydať tu na ňu poza chrbát.
@anonym_0e2db8 ty ju poznáš? Ma to co si zaslúžila! Ty vies, ze je to kydanie poza chrbat?
@anonym_0e2db8 ty ju poznáš? Ma to co si zaslúžila! Ty vies, ze je to kydanie poza chrbat?
@anonym_43d734 :D ty a jej kamaratka? :D no kamaratka nepíše kamarátke ty chudera a ze jej dopraje take dieta postihnuté a podobne krasne slová. Pochybujem, ze si vobec jej známa. Len clovek xyz, co chrlí urazky kade tade aj na iných.
@anonym_0e2db8 poznam nevestu. Nie som jej bývalá nádejná svagrina, ale kamaratka. Ma co chcela
@anonym_43d734 take keci, ze ju poznas. Inak by si sa nepytala kolko ma rokov jej budúci ... To ti robi dobre urazat vsetkych a klamat o niecom co ani netusis?
@anonym_43d734 :D ty a jej kamaratka? :D no kamaratka nepíše kamarátke ty chudera a ze jej dopraje take dieta postihnuté a podobne krasne slová. Pochybujem, ze si vobec jej známa. Len clovek xyz, co chrlí urazky kade tade aj na iných.
@anonym_543c31 este niečo ano doprajem jej mat postihnute dieťa. Lebo nie ine si nezaslúži! Ty vies ako sa volam ? ako dlho ju poznam?
@anonym_43d734 take keci, ze ju poznas. Inak by si sa nepytala kolko ma rokov jej budúci ... To ti robi dobre urazat vsetkych a klamat o niecom co ani netusis?
@anonym_543c31 ty si myslis, ze sa jej prezradim ? Mala som jej napisat Lucka ahoj, to som ja Kika... vsetky si o tebe myslime, ze si hnusna zmija? .To je tvoj problem co si myslis. Mna tvoj nazor nezaijima...
@anonym_543c31 ty si myslis, ze sa jej prezradim ? Mala som jej napisat Lucka ahoj, to som ja Kika... vsetky si o tebe myslime, ze si hnusna zmija? .To je tvoj problem co si myslis. Mna tvoj nazor nezaijima...
@anonym_43d734 je rozdiel sa predstavit a rozdiel sa pytat na vek :D oooo moj nazor ta nezaujima, moj problem co si myslim :D a i tak sa snazis presvedcit o svojom klamstve a chrlit zlobu. A asi si naj kamka, ked tak nadavas na nu 🙂
@anonym_43d734 je rozdiel sa predstavit a rozdiel sa pytat na vek :D oooo moj nazor ta nezaujima, moj problem co si myslim :D a i tak sa snazis presvedcit o svojom klamstve a chrlit zlobu. A asi si naj kamka, ked tak nadavas na nu 🙂
@anonym_543c31 kde som napisala, ze som naj kamka? Pise sa lamaratka. Co riesis zmany účet? Evidentne si sa v tom našla. Venuj sa rodine
@anonym_543c31 kde som napisala, ze som naj kamka? Pise sa lamaratka. Co riesis zmany účet? Evidentne si sa v tom našla. Venuj sa rodine
@anonym_43d734 klames,vobec ju nepoznas a rozpravky o rozchode v den pisania temy...velmi uveritelne
@anonym_43d734 klames,vobec ju nepoznas a rozpravky o rozchode v den pisania temy...velmi uveritelne
@anonym_8ffdfa ked to to ty napises, tak to bude svata pravda.... ani ucet si nezrusila, ze???
@anonym_8ffdfa ked to to ty napises, tak to bude svata pravda.... ani ucet si nezrusila, ze???
@anonym_43d734 Ano,zrusila.Ale to nic nehovori o tvojej verzii.
@anonym_43d734 tak ak je toto pravda, tak ma to celkom mrzí, ako dopadla. Ona tu neprimerane riešila švagrinú a neter a pritom od začiatku bolo viac menej jasné že jej ženích asi nebude úplne ok (premna by bolo dosť redflag obviňovať neter za rozpad jeho manželstva)
@ria_sprout Vies co, podla mna ma stastie ze sa s nout ten chlap rozisiel. On nebol dobra partia. S nim by to nedopadlo dobre.
Byť tebou, zruším svadbu, pretože on už raz sa kvôli nej rozviedol, nie? A, je to v génoch, raz také dieťa môžete mať aj vy...
@ria_sprout Vies co, podla mna ma stastie ze sa s nout ten chlap rozisiel. On nebol dobra partia. S nim by to nedopadlo dobre.
@andreatytler rozhdala vzdy rodiny kazdeho frajera...
Byť tebou, zruším svadbu, pretože on už raz sa kvôli nej rozviedol, nie? A, je to v génoch, raz také dieťa môžete mať aj vy...
@pink_lady ona tu uz účet nemá. Svadbu zrusil zenich,na zaklade tohoto co tu popisala
@barborab1411 uz sa tocit okolo nej ani nebude. Poslal ju do riti....
pomotane to mas ty. Ne je tam len nevesta ale i zenich
@anonym_43d734 a Ty si z toho patricne šťastná že ?ako správny anonym 😉
@anonym_43d734 ja ti želám aby sa ti päťnásobne vrátilo všetko čo čo si jej tuná želala.pätnasobne.
@anonym_43d734 ja ti želám aby sa ti päťnásobne vrátilo všetko čo čo si jej tuná želala.pätnasobne.
@barborab1411 dufam, ze tvoje prianie sa Ti splni na Tvojich deťoch.
Dotycnu poznam osobne....😘
@anonym_43d734 tak tebe dobre ruplo v bedni :D Ak svadba nie je o ženíchovi a neveste tak o kom? Mne osobne by tiež vadilo keby na mojej svadbe niekto POČAS OBRADU huláka a je mi jedno či je zdravý, postihnutý alebo bábätko, vadilo by mi to. A ja napr. by som svoje dieťa hneď zobrala von keby vydáva zvuky na niekoho obrade. Vo všeobecnosti na každej svadbe kde som bola, boli mamičky s malými deťmi vzadu, aby mohli odísť, keby deti robili bordel. Ak by som niekde na nejakej svadbe videla, že niekoho dieťa robí hluk a vyslovene tým kazí obrad a rodič sa ho nesnaží utíšiť/vyviesť von, tak by som ho považovala za maximálne netolerantnú osobu, bez ohľadu na to, či by bolo dieťa zdravé alebo nie.
@anonym_8eb089 vies ono niektoré si totižto myslia, ze svadba je udalosť, kde si konečne vyvenčiť svoje nevychovane detičky, na ktoré je určite každý zvedavý...
@anonym_7cee53 srandujes však? Bola som na svadbe, kde bolo cca 14 deti, ta radosť v očiach deti aten tanec nemali chybu.
@margotka17 ale prosím ta, tomu dieyati je uolne jedno kde sa predvádza. Pokial sa vie aspoň ako tak chovat, tak ok. Keď chcú tanecky pre deti, nech im zorganizuju narodeninové ci meninový party ale nech nezavadzaju na svadbách.
@andulka220989 Kedysi deti sa nebrali na svadbu a boli doma s príbuznými čo nešli na svadbu a bolo to ok len teraz máte z deciek svojich malých Bohov a idete sa z nich pototo... Ak má sestra malé dieťa tak môže malé ostať doma napríklad so sestrou jej muža alebo babkou jej muža ktorých nepozvem ak nerobím svadbu aj pre bratrancov z piateho kolena s 200 hosťami.
@andulka220989 Kedysi deti sa nebrali na svadbu a boli doma s príbuznými čo nešli na svadbu a bolo to ok len teraz máte z deciek svojich malých Bohov a idete sa z nich pototo... Ak má sestra malé dieťa tak môže malé ostať doma napríklad so sestrou jej muža alebo babkou jej muža ktorých nepozvem ak nerobím svadbu aj pre bratrancov z piateho kolena s 200 hosťami.
@anonym_e0f526 tým kedysi máš aké obdobie na myslí? Pretože práve kedysi bolo úplne normálne mať na svadbe aj deti, to až dnes sa organizujú svadby bez detí, lebo deti už asi každého otravujú, najlepšie nech nie sú vidno.
@anonym_e0f526 tým kedysi máš aké obdobie na myslí? Pretože práve kedysi bolo úplne normálne mať na svadbe aj deti, to až dnes sa organizujú svadby bez detí, lebo deti už asi každého otravujú, najlepšie nech nie sú vidno.
@ria_sprout Kedysi myslím tak 30-40 rokov dozadu. A áno otravujú teraz každého deti, preto lebo sú nevychované bez hraníc, rodičov majú za nič a hoci ich prosia o niečo robia si čo chcú. Preto je teraz taký trend adult only svadieb, hotelov a podobne, lebo s tými dnešnými nevychovanými deťmi sa vydržať nedá. Kedysi mali aspoň hranice a chovali sa normálne ale teraz je to s veľa deťmi na nevydržanie čo môžu všetko.
@ria_sprout Kedysi myslím tak 30-40 rokov dozadu. A áno otravujú teraz každého deti, preto lebo sú nevychované bez hraníc, rodičov majú za nič a hoci ich prosia o niečo robia si čo chcú. Preto je teraz taký trend adult only svadieb, hotelov a podobne, lebo s tými dnešnými nevychovanými deťmi sa vydržať nedá. Kedysi mali aspoň hranice a chovali sa normálne ale teraz je to s veľa deťmi na nevydržanie čo môžu všetko.
@anonym_e0f526 ale, ale ale.. veď keď boli pred 40timi rokmi dozadu vychované, prečo nechodili na svadby 😜 to ti nejako nevychádza. Inak vieš že ja mám 43rokov a normálne som na svadbe ako decko bola, spolu s x inými detmi? . Je to asi 35rokov dozadu, to zase nesedí s tvojou hypotézou.
Tiež svokra spomína na svadby zo svojho detstva aká zábava to bola
Možno tvoji rodičia tá nechceli bravat a toto bola ich výhovorka, ktorej teraz veríš.

@anonym_0e2db8 poznam nevestu. Nie som jej bývalá nádejná svagrina, ale kamaratka. Ma co chcela