Ako zvládnuť svokru, ktorá ma ponižuje?
Prečo si niektoré svokry myslia, že manželky ich synov nemajú dobre nápady, nevedia variť, čo majú manželia radi, čo je pre nich dobre?
Ja si už niekedy fakt myslím, že som neschopná, že nič neviem, že mám skákať ako ona píska a pritakať jej na všetko.
Keď si dovolím nesúhlasiť, už nadáva, plače, vypisuje manželovi, aká som, že ho húckam proti nej, že mu nedovolím sa s ňou baviť. 🙄
@anonym_autor no vidis, tak to tak rob 😀. Manzel vyzera v pohode. Dostala si tu vela dobrych rad, uz len sa podla nich zariadit. Drzim palce.
@anonym_autor a blokla si si ju? Alebo ani necitaj a hned vymaz. Je to na Tebe, ona sa nezmeni. Bude skusat stlacat gombiky. U manzela neuspela u Teba ano. Aj deti bude treba pred nou ochranit, preto sa musis naucit nastavit si hranice. Bude ako Ty chces, nie ona. Ak si nedokazes nastavit hranice aby Ta ona ani nikto iny neponizoval, treba navstivit psychoterapeuta, je to na niekolko sedeni.
Ak Ty nic nezmenis, nic sa nezmeni. Drz sa.
ved ju blokni a neries, nepodryvaj manzela nechaj ho si to riesit s nou sameho
V ktorej krajine vlastne svokrovci byvaju a preco, ak su Slovaci?
Načo to čítaš? Vypni upozornenia a manželovi to ani nehovor, snáď si nebudete kaziť zase deň.
Načo to čítaš? Vypni upozornenia a manželovi to ani nehovor, snáď si nebudete kaziť zase deň.
@januska12323 presne, ja by som ju rovno blokla., resp. vypla upozornenia a necitala to. to je s kazdym dalsim prispevkom autorky horsie.
@anonym_autor to uz je jeho problem, musi si to s nou on poriesit.
Toto tiež trochu nechápem.preco vlastne bývajú v zahraničí,a tvoj manžel tu na sk,dokonca tu ma aj syna z predchádzajúceho vzťahu.
@anonym_autor to znamená že odišli len oni dvaja,a ich deti tu zostali?
Tak takto. Mas jednu obrovsku vyhodu, ze svokra je daleko a vidis ju raz rocne. Tak tuto vyhodu vyuzi, zacni byt svina (ona nou bola dotetaz) a prevychovaj ju. Babka, ak budete mat taketo sproste reci, s vnucatami si uz volat nebudete a ver tomu, ze ked tuto hrozbu aj splnis, tak sa to svokra nauci. Za tento stav si mozes sama. Preco jej tolko dovolis? Bud razna, prestan byt mila a snazit sa jej zavdacit, to ma na nu opacny efekt. Ona ked zbada, ze si nenechas po hlave skakat tak prestane.
@anonym_autor to teda musíš.
V kľude jej povedz, že sa budete rozprávať iba v kľude, a ak začne s tými výčitkami, manipuláciou, hovor vypínaš, lebo malé deti nepotrebujú počúvať jej debiliny. Kľudne zvoľ aj takéto slová, ona nemá zábrany viesť také chrapunske monológy, tak sa nehraj na chrumkavú a vyjadri sa tvrdo aj ty. Ak bude treba , aj ostrejšie, ja by som ju po čase aj do pi .. poslala. A zakaždým keď začne svoje sprosté reči, vypni ju. Najprv dovoľ volať pravidelne, postupne intervaly predlžuj a vždy keď je takáto, ju vypni. Naozaj sa nemáš čo báť, zachovajú si svoje duševné zdravie a zastan sa detí.
To ako svokor vyhadzoval svojho vnuka, je už naozaj cez čiaru, je to 💩 a nie dedko. Takíto ľudia už nemajú miesto v mojom obydlí, v živote. Keď sa im na SK nepáčilo, ok, ich voľba, aj to že žijú v 1 izbe, ale prečo nútia 5 ľudí aby odišli 1000km žiť do kutici.
Ja už som stará korytnačka, mám za sebou veľa životných skúseností, zážitkov, tak aj preto si dovolím byť tvrdšia - takýchto svokrovcov by som odstrihla, aj do 3x P poslala ( preč prdel pi..). Bez milosti !
Žena vzmuz sa a nedaj sa 💪🍀
No a že poslal preč najstaršieho,preboha,veď je to jeho vnuk ten chlapec,čo je syn tvojho manžela.no nehorázne toto správanie.to sa mne aj zle cita lebo aj ja som už svokra,ale toto správanie tvojich svokrovcov je jeden hnus.no fuj.
@anonym_autor
@anonym_a99cf3 a prečo by nemohli bývať, kde chcú ?
@anonym_autor vôbec by som s ňou nekomunikovala.
@anonym_autor veď som ti napísala, že by som s ňou vôbec nekomunikovala.
@anonym_autor vypnite ich obaja. Úplne blok. Aspoň na mesiac, inak prídete o nervy. Ani to nie je dobré, že tvoj muž nevie všetko, ako ťa šikanujú cez telefonáty.
Sadnite si vy dvaja, prípadne aj s mamou a poriadne títo situáciu rozoberte, prediskutujte, všetko im povedz. Nepíšeš určito, ale muž má asi 2 deti z predošlého manzelstva, a vy teraz tiež 2, tak sa rázne vyjadri že všetky deti sú vašou súčasťou a v mene ich ochrany aj záchrany svojej sebaúcty, odmietas so svokrovcami akýkoľvek kontakt, pre seba aj pre deti.
Jediné čo si ochotná, urobiť 2x za mesiac fotku, poslať na mužov mobil a nech ju pošle on. Ako sa s rodičmi vysporiada on, je jeho vec, nech ich tiež vypne, odstrihne a len raz za týždeň, 2x za mesiac zapne na 5 minút. Aj on sa potrebuje psychicky vyvarovať ich toxickemu vplyvu.
Vážne, odstrihnite ich
@anonym_autor mne to pripada, ze sa len handrkujete preco sa jedna rodina nenastahuje blizko druhej a naopak. Kazdy si mysli, ze ram kde sa usadil je najlepsie
Ak ma ine chutove pohariky ako ty tak neviem naco jej nukas ze ju budes obskakovat a varit jej ked o to nestoji a mozno by sa ani necitila tak dobre byt u vas a len sa nechat pocas dlhej niekolkodnovej navstevy ofukovat 🙂
Vobec neviem preco sa s nou handrkujes cez nejake spravy, nech jej synacik napise, ze k lekarovi ist nechce - to je jeho vec.

@anonym_autor komunikuj len cez manžela. A jeho popros nech ti to teatro okolo ani nehovori, len podstatne veci. Ukludniš sa, lebo mas z toho podraždene nervy, odpocines si od jej utokov. Zapamataj si, ona si bude dovolovat len tolko kolko jej dovolis. Pozeraj na to aku mate vy doma atmosferu a nie na to aku ma jeho mama naladu. Zachranis si tym manzelstvo a rodinu. Vsetko s kludom. Drzim palce.