icon

Ako zvládnuť svokru, ktorá ma ponižuje?

21. sep 2025

Prečo si niektoré svokry myslia, že manželky ich synov nemajú dobre nápady, nevedia variť, čo majú manželia radi, čo je pre nich dobre?
Ja si už niekedy fakt myslím, že som neschopná, že nič neviem, že mám skákať ako ona píska a pritakať jej na všetko.
Keď si dovolím nesúhlasiť, už nadáva, plače, vypisuje manželovi, aká som, že ho húckam proti nej, že mu nedovolím sa s ňou baviť. 🙄

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_f1c1e6
22. sep 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor ty si stale meles dokola to iste. Nechapes, ze tvoje riesenie je velmi velmi jednoduche? Ignorujte ju obaja, ty sa v tom asi vyzivas ak dobrovolne toto stale pocuvas. Ved si dospela svojpravna zena a toto rozhodne nie si povinna pocuvat a trpiet. Rob nieco zo sebou.

simca06022011
22. sep 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor uplne jednoducha rada, neries s nou taketo veci, ani sa o tom s nou nebav. nevypisuj si s nou ako s kamoskou v puberte. my mame system, komunikujem s rodinou muzov IBA v sos pripade, inak si ich riesi on. A naopak tiez. Nebudem lamentovat a do vetra rozoberat, ked budeme byvat. Ak by debatuzacala poviem, ze ja sa neplanujem stahovat a vlastne, nech si to riesi so synom. Vybavene :D
NIekedy a to casto teraz v rodine riesim s mladsimi clenmi, je lepsie proste zavriet usta a mysliet si svoje a nemat potrebu vysvetlovat a obhajovat sa a vydiskutovavat si.A duplom nie so starsimi ludmi. Byva do vas daleko, byva v zahranici.. co ona co ma ti do hrncov pozerat? myslim, ze mas hadam doelzitejsie veci na praci ako chatovat so svokrou a lamentacie pocuvat.

danica2711
22. sep 2025

@anonym_autor s takouto megerou jedine úplne prerušiť kontakt, s deťmi kontakt len cez manžela, ty si ju vymaž zo života. Našťastie je to ľahké, bývajú ďaleko, len ty si to v hlave musíš nastaviť trochu ináč než to máš teraz. A počúvaj, ty si sa pomiatla na rozume, že ich voláš naspäť na Slovensko a k vám?!

vilma7
22. sep 2025

Píšeš ze rodicia potrebujú obe deti a manžel chodi na turnusy...takze doma je tak či onak malo.
Nech ich riesi manžel a nie ty. Môžu volať ked bude manžel doma...alebo aké tie turnusy? Týždňový?

autor
Autor odpoveď zmazal
sidicek
22. sep 2025

Si slabá ,ona to vie a tak to vyuziva, žije z tvojich emócií co vyvolá. Nechápem čo sa s nou vôbec vybavujes.

motylik2559
22. sep 2025

@anonym_autor Ahoj autorka, neviem kolko maju deti rokov, ale sprav to tak, ze ked svokra zavola, rovno daj vnucata k tel./na kameru, neviem ktorym sposobom ste v kontakte a akonahle dovola s vnucatami, tak jej popraj pekny den a zloz😄 Inak pri takejto osobe sa neda. Ty niesi povinna za takych udalosti s nou volat a vnucata jej neodopries. Bude aj koza cela aj vlk syty😄 Na tomto nevidim nic tazke, co by si nezvladla. A nastav sa konecne tak, ze ti tejto harpie luto viac nebude🙏🙄😄 Vela stastia🍀

vilma7
22. sep 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor ja si myslím že určitým spôsobom to dôležité je. Lebo aby svokra akože nevydržala 2 týždne bez vnuka nie je katastrofa. A ked bude manžel doma tak nech si volajú aj denne...hoc aj to by mne osobne išlo na nervy.
Deti majú mať aj iný život ako visiet na telefóne a volať babke ktorá o ne ani nekopne ked príde na návštevu. .

atasina
22. sep 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor tu je problem. Ty ju vidis ako mamu, ale nie je. Ty sa odstrihni a zvysok nechaj na neho. Ty uz ju ani nic okolo nej neries. A on ju uz ma vyriesenu, ked nema cas tam ist rano po ceste. Skus to, to das.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
motylik2559
22. sep 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor Pri tomto veku to kludne mozes spravit tak, ako som ti napisala🙂

anonym_264a8b
22. sep 2025

Autorka... tebe len jedna rada ... TERAZ ....hneď si vymaž svokru z telefónu...a BODKA...neanalyzuj...už je dobre...koniec trápenia 🙂

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_2cb6e9
22. sep 2025

Šak jej len pošli fotku deti a inak maj v p..

cacianka
22. sep 2025
@motylik2559

@anonym_autor Ahoj autorka, neviem kolko maju deti rokov, ale sprav to tak, ze ked svokra zavola, rovno daj vnucata k tel./na kameru, neviem ktorym sposobom ste v kontakte a akonahle dovola s vnucatami, tak jej popraj pekny den a zloz😄 Inak pri takejto osobe sa neda. Ty niesi povinna za takych udalosti s nou volat a vnucata jej neodopries. Bude aj koza cela aj vlk syty😄 Na tomto nevidim nic tazke, co by si nezvladla. A nastav sa konecne tak, ze ti tejto harpie luto viac nebude🙏🙄😄 Vela stastia🍀

@motylik2559 majú 3 a 4 r. Nie je vhodné im pustiť videohovor a nestarat sa, lebo im babka drísta chobotiny do hlavy a hucka proti matke.. tu pomôže iba ✂️ a ak videohovor, tak iba vtedy keď je otec pri tom. By som tú ehmmm svokru aj do ♦️už poslala, lebo je fakt hnusná psychopaticka krava.

autor
22. sep 2025
@cacianka

@motylik2559 majú 3 a 4 r. Nie je vhodné im pustiť videohovor a nestarat sa, lebo im babka drísta chobotiny do hlavy a hucka proti matke.. tu pomôže iba ✂️ a ak videohovor, tak iba vtedy keď je otec pri tom. By som tú ehmmm svokru aj do ♦️už poslala, lebo je fakt hnusná psychopaticka krava.

@cacianka už sa stalo, vymazala som appku, moje tel číslo ani nemá. Manžel jej ho nedá. Dohodli sme sa, že ju už neriešime a keď ona bude, tak jedine ze monológ do neexistujúcej appky, lebo asi jen neukáže, že ju nemám, len ze to nečítam. 😄

motylik2559
22. sep 2025
@cacianka

@cacianka Ano to som chcela spociatku navrhnut, ale autorka mi prisla podla odpovedi, ze by uplne odstrihnutie nezvladla kvoli vnucatam, ale ako vidim v komente co dala tebe, tak je to vyriesene🙂 A som rada,ze ma aj takeho rozumneho muza🙂

cacianka
22. sep 2025
@anonym_autor

@cacianka už sa stalo, vymazala som appku, moje tel číslo ani nemá. Manžel jej ho nedá. Dohodli sme sa, že ju už neriešime a keď ona bude, tak jedine ze monológ do neexistujúcej appky, lebo asi jen neukáže, že ju nemám, len ze to nečítam. 😄

@anonym_autor super, konečne si sa ✂️. Kvitujem ti to 👍.
Naozaj takú osobu/ osoby vo svojom živote nepotrebuješ,. Náš život je prikrátky na to, aby nám takéto osoby kazili dni. A keď teta je hnusná aj na malé deti, dupľom nech ide do ... Čerta

anonym_b78a79
22. sep 2025

@anonym_autor Prečo si vymazala všetko, čo si napísala? Máš nejakú poruchu osobnosti, alebo akú riť?

autor
22. sep 2025
@anonym_b78a79

@anonym_autor Prečo si vymazala všetko, čo si napísala? Máš nejakú poruchu osobnosti, alebo akú riť?

@anonym_b78a79 len nechcem aby to tu bolo, keďže nie je možnosť vymazania celej diskusie, tak som zmazala aspoň moje komentáre. Nie som narušená, nemaj strach.

cacianka
22. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_b78a79 len nechcem aby to tu bolo, keďže nie je možnosť vymazania celej diskusie, tak som zmazala aspoň moje komentáre. Nie som narušená, nemaj strach.

@anonym_autor ale prečo ?! Veď si anonymná, a ani tvoja svokra tunjie - ani netuší že mk existuje. Celá diskusia mohla niekomu pomôcť, nielen naše príspevky vytrhnuté z kontextu...
🤦🤷🤦

anonym_f8fd82
22. sep 2025

A ja som nestihla precitat, v ktorej to krajine ziju svokrovci a preco.

petrao2
22. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor kokos fakt plodna debata
Nezakladaj tému ked nechces aby to tu bolo

autor
23. sep 2025
@anonym_f8fd82

A ja som nestihla precitat, v ktorej to krajine ziju svokrovci a preco.

@anonym_f8fd82 žijú v Nemecku a prečo? Útek pred dlhmi, všetko nechali a odišli. Môj manžel mal vtedy 19r.

anonym_f8fd82
23. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_f8fd82 žijú v Nemecku a prečo? Útek pred dlhmi, všetko nechali a odišli. Môj manžel mal vtedy 19r.

@anonym_autor diky za odpoved.

mandarinka555
23. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Celá diskusia sa dá zmazať bez problémov, takže nezavádzaj....a tie celé zmazané komenty sú katastrofa, keďže človek ani nevie, k čomu sa môže vyjadriť...Vlastne ani len netušíme, o čom točíš, že??????

autor
24. sep 2025
@mandarinka555

@anonym_autor Celá diskusia sa dá zmazať bez problémov, takže nezavádzaj....a tie celé zmazané komenty sú katastrofa, keďže človek ani nevie, k čomu sa môže vyjadriť...Vlastne ani len netušíme, o čom točíš, že??????

@mandarinka555 ako mam zmazať?

anonym_667f5f
24. sep 2025
@mandarinka555

@mandarinka555 Ma plne pravo zmazat komenty, aby si zachovala sukromie. Tebe sluzia len na tvoje pobavenie, ale ona pisala podrobnosti, ktore usudila, ze nemala.