icon

Ako zvládnuť svokru, ktorá ma ponižuje?

21. sep 2025

Prečo si niektoré svokry myslia, že manželky ich synov nemajú dobre nápady, nevedia variť, čo majú manželia radi, čo je pre nich dobre?
Ja si už niekedy fakt myslím, že som neschopná, že nič neviem, že mám skákať ako ona píska a pritakať jej na všetko.
Keď si dovolím nesúhlasiť, už nadáva, plače, vypisuje manželovi, aká som, že ho húckam proti nej, že mu nedovolím sa s ňou baviť. 🙄

Strana
z4
diablikovci
24. sep 2025

Ja by som sa opýtala jej, že či ty si jej hucala do života a keď povie nie tak sa opýtam ešte 2x že čo ste povedali ? A potom jej to ešte raz zopakujem že povedala Nie a následne by som povedala tak Vás poprosím ani vy sa nestarajte do nás. Ďakujem. Lebo ja by nevydržala a hovorila by som jej všetko aj to ako som pokrčila papier a vyhodila do koša.

cacianka
25. sep 2025
@anonym_667f5f

@mandarinka555 Ma plne pravo zmazat komenty, aby si zachovala sukromie. Tebe sluzia len na tvoje pobavenie, ale ona pisala podrobnosti, ktore usudila, ze nemala.

@anonym_667f5f súkromie ?. Veď je anonymne, nikto nikde ani len netuší, kto je, odkiaľ, len že svokrovi žijú v Nemecku, čo ani nemusí byť pravda, len obrazne

mandarinka555
26. sep 2025
@anonym_667f5f

@mandarinka555 Ma plne pravo zmazat komenty, aby si zachovala sukromie. Tebe sluzia len na tvoje pobavenie, ale ona pisala podrobnosti, ktore usudila, ze nemala.

@anonym_667f5f Ale ona zmazala všetky komentáre, tak ostatné baby nemajú ani poňatia, o čom celá tá téma je, že? Načo je potom otvorená "diskusia", keď nikto netuší, o čom je reč...Alebo stále nechápeš?

anonym_667f5f
27. sep 2025
@mandarinka555

@anonym_667f5f Ale ona zmazala všetky komentáre, tak ostatné baby nemajú ani poňatia, o čom celá tá téma je, že? Načo je potom otvorená "diskusia", keď nikto netuší, o čom je reč...Alebo stále nechápeš?

@mandarinka555 Tak zas asi stale nechapes, ze ona neviem zmazat diskisiu, iba svoje komentare, na co ma pravo. Ked ti to prekaza kontaktuj admina

mandarinka555
27. sep 2025
@anonym_667f5f

@mandarinka555 Tak zas asi stale nechapes, ze ona neviem zmazat diskisiu, iba svoje komentare, na co ma pravo. Ked ti to prekaza kontaktuj admina

@anonym_667f5f Tak znova...načo otvára "diskusiu", keď maže komentáre a ostatné baby stále netušia, o čom točí...Ty si mimo?

Strana
z4