icon

Ako zvládnuť ťažké návštevy u chorej svokry?

29. nov 2024

Baby prosim poradte...svokra ma rakovinu a nevyzera to velmi dobre, manzel preto logicky chce aby sme s nou travili co najviac casu a aj ona to chce...problem je ze ked sme u nich na navsteve tak zacina mat poznamky a reakcie s ktorymi ja uz nesuhlasim a velmi tazko sa mi tam chodi...stale pocuvame ze ake stastie mame ze my nie sme chori atd...rovnako svokra chce aby sme s nou stale niekde chodili, a sme jej aj vysvetlili ze niekedy bohuzial nemozeme kvoli praci tak zacne plakat ze ju nemame radi a ze ona ma rakovinu tak by sme jej mali splnit vsetko co si zaziada...prosim vas ako spravne pristupovat k takemuto pacientovi? Vylozene na vsetko pritakat a pretrpiet? Ja som neni taky typ cloveka a rada si poviem aj svoj nazor ale vzdy som proste konfrontovana s tym ze o zivote nic neviem lebo nie som chora...velmi ma tie navstevy unavuju psychicky...

Strana
z2
priscilla07
2. dec 2024

V podstate "všetci sme odsúdený na smrť" niektorí nás predbehnú, a my predbehneme iných. Citovo vydierať okolie a rodinu, že ja tu dlho už nebudem, neobstojí. Nik nevie kedy umrie.

Strana
z2