icon

Ako zvládnuť ťažké obdobia v živote?

30. apr 2025

prosim Potrebujem sa vyrozpravat.
Celi zivot som bol dobry clovek,
Preco sa mi posledne roky zivot ruca? za co? preco? nerozumiem. Konaj dobro a dobro ti bdue odplacane.
Poznam hajzlov co sa ani nemodlia ani nic a maju sa ako prasata v zite.
kde Je daka spravedlnost?
Dost ma to ubija

Strana
z2
autor
30. apr 2025
@bielasovicka

Chodia samozrejme. Len vieš ako to je, stále sú v práci, musia platiť hypotéky, malé detičky, aspoň tie mi robia radost❤️. A na chlapov by som už nemala nervy🤣

@bielasovicka cestuj

ivangeline
30. apr 2025

Aké učenie? To je nejaké motto, kt si prehrávaš v mysli. Skôr vsetko zle je na niečo dobre by sa hodilo. ;D

bielasovicka
30. apr 2025

Som po operácii chrbtice, aj výmene kolena, tak som rada ze vôbec viem chodiť, a nie ešte cestovať. Ale ja som nikdy nebola taká cestovateľka.

bielasovicka
30. apr 2025

A ti hajzli, co sa majú ako prasa v žite.... N eboj sa, aj na nich raz príde

autor
30. apr 2025
@bielasovicka

Som po operácii chrbtice, aj výmene kolena, tak som rada ze vôbec viem chodiť, a nie ešte cestovať. Ale ja som nikdy nebola taká cestovateľka.

@bielasovicka prajem skore uzdravenie.

bielasovicka
30. apr 2025

Ďakujem. A ja tebe. A skus sa neubijat tými vecami. 😉

ma77
30. apr 2025
@marsmykkok

Lebo konaj dobro a dobro sa ti vráti, karma je zdarma a podobné sú rozprávky pre deti. V reálnom život môžeš byť druhá matka Tereza a osud ti prijať nebude a môžeš byť najväčší hajzel a máš sa ako prasa v žite.

@marsmykkok Presne tak

marca12
30. apr 2025

Je to len obdobie. Bohuzial to tak byva,ze na pokadeneho aj hajzel spadne a tak to presne je. Jedna zla vec a uz sa to nabaluje. Ale zase pride dobre obdobie,len treba vydrzat tieto srajdy.

autor
30. apr 2025
@bielasovicka

Ďakujem. A ja tebe. A skus sa neubijat tými vecami. 😉

@bielasovicka snazim sa to prichadza vo fazach

autor
30. apr 2025
@marca12

Je to len obdobie. Bohuzial to tak byva,ze na pokadeneho aj hajzel spadne a tak to presne je. Jedna zla vec a uz sa to nabaluje. Ale zase pride dobre obdobie,len treba vydrzat tieto srajdy.

@marca12 ja nechcem nikomu zle. len proste som uz velmi zufala

andrejka1974
30. apr 2025

Ja sa riadim heslom ako si zariadim tak sa budem mať nikto iný mi nepomôže a spolieham sa na seba

sidicek
1. máj 2025

Dúfam že to znásilnenie a okradnutie si riešila s policiou a následne psychológom, lebo sa len budeš točiť v jednom kruhu.Na nejakú vyššiu moc sa ja osobne nespolieham.

bloger
1. máj 2025

Práve dobrí ľudia najviac trpia.

autor
1. máj 2025
@bloger

Práve dobrí ľudia najviac trpia.

@bloger zaujimave

gharzai
Autor odpoveď zmazal
zazka666
6. máj 2025

Ani veľa dobrých ľudí sa nemodlí. To s tým nič nemá.

Strana
z2