icon

Ako zvládnuť urážky o váhe od matky?

3. aug 2025

Ako sa s tým vysporiadať ? Páčim sa samej sebe, ale nerobí mi dobre keď do mňa niekto zapára, vacsinou sa mi darí odignorovať to, ale niekdy keď mám horšie dni to zabolí. Netuším prečo zapára. Pozerali sme si fotky z detstva a rypla do mňa, že aká som bola pekná a teraz som tučná. Pritom nechápem vôbec prečo, mám veľkosť M. Nečakala som že takúto poznámku jej napadne poznamenať pri prezeraní albumu. Prišlo mi to ľúto.

Strana
z2
zuzitko74
4. aug 2025
@jennky13

@zuzitko74 mrzi ma ak to vyznelo tak, ze do autorky rypem, ja si len stale viac uvedomujem, ze sme nezrelí v kominikacii a pritom o sebe vyhlasujeme, ze mame vsetko vyriesene. Sama som bojovala s nadvahou a viem ako taketo poznamky bolia. Boleli preto, ze ja som mala problem, ale nie preto, ze ten druhy mal v umysle ma urazit a keby aj mal, to, co citim je moja zodpovednost a ja musim riesit svoje pocity a nie to zvalovat na toho druheho.
Proste ja som zodpovedna ako sa citim, co do svojho srdca pustim a co nie a to je zrelost, ku ktorej by sme sa mali chciet aspon priblizovat.
V tom som jej chcela pomoct, aby to uvidela a mohla byt slobodnejsia.

@jennky13 Vieš, možno od cudzích ju to nemrzí a vie sa nad to povzniesť, ale doma predsa len ,,nenosíme brnenie", od blízkych to často bolí viac.

rozculena
4. aug 2025

@anonym_autor tak jej odpovedz...aj ty si bola mladá a teraz si stará a vráskavá....alebo aj ty si bola kedysi múdrejšia,nejako osprostievaš

rorino
5. aug 2025
@anonym_autor

@jennky13 Fuha, no sú ľudia čo prezentujú urážky ako názor, ale ja som skôr za to pomenovať to pravdivo.

@anonym_autor autorka dobre ti pisej enny,ak si fakt so sebou spokojná vezmeš to ako jej názor,ale aj nie je to pre teba urážka....

evansova
6. aug 2025

Originál, co to mate za matere, keď vám takto ubiizuju?

Strana
z2