icon

Ako zvládnuť vzťah, keď partner uprednostňuje matku?

21. jan 2025

Ahojte, chcela by som sa vykecať lebo už to v sebe neudržím s priateľom bývame už sami mame ročne dieťa predtym sme žili s jeho rodičmi odkedy sme sami tak priaťel nedokaže žit bez svojej matky chodi k nej aj dva krat denne chodi sa tam najest ale pritom kazdy den ma doma navarene ja viem nesom žiadny šefkuchar ale on ani to neoceni že sa snazim cele to orfle a radsej sa ide najest u matky volá ju sem pre každy prd fakt ona normlane pride a začne my tu upratovat atd priatel hovori ze je to normalne ale pre mna je to uz cez vcera tu dokonca navarila toto uz bolo na mna moc okamzite som odisla z domu bolo my to uz fakt jedno čo si o mňe pomyslia chodi my vsede do skrin do linky všade upratuje ja neviem ci je toto normalne ale uz to nedavam nechcem hovorit naozaj nic lebo by sa urazila a nedopadlo by to dobre
tiez my stale naznacuje ze by som mala upratovat tak ako jeho matka mám všetko robiť tak ako ona lenze ja niesom ona odkedy sme sami ma takto každy deň terorizuje vraj niesom čistotna ale len boh vie že každy den je upratane navarene ale on si stale niečo najde

Strana
z2
sevrin
21. jan 2025

@enmery to odkiaľ máš tú chacharu, myslel som že len ja to zvyknem používať 😂

enmery
21. jan 2025

@sevrin No vidíš, je nás viac.😃

sova7
21. jan 2025

Prečo ženy pre boha žijete a máte deti s chlapcami ktorý majú vzťah so svojou mamičkou? Toto sa nezmení dieťaťom ani spoločným bývaním toto si musi on poriešiť s mamičkou až potom si môže hľadať ženu. Kým nemá porieseny vzťah s mamičkou žena môže urobiť jedine ukoncit to hneď inak budeš vždy vo vtztahu tá druhá. Bohužiaľ takto to bude stále kým jemu neprepne vo vezi ty si v úlohe bokovky.

natalka13
21. jan 2025

Svokre povedz den a hodinu kedy ma chodit upratovat, potom jej zavolaj, ze na vypinacoch bol prach a kos nevydezinfikovany.
Na svoje skrine si namontuj zamok.

karolinakr
21. jan 2025

@natalka13 😂

cacianka
22. jan 2025

@natalka13 tu nepomôže ani ostnatý drôt ani elektrický prúd...

Strana
z2