Ako zvládnuť vzťah s kritickou mamou?
Moja mama bola odmalicka na mna extremne prisna. JA mam 40 rokov a stale mam z nej zovrete hrdlo. Mam 2 male deti 2 a 4 roky. Kazdy telefonat (ona iba videohovor, ze nech vidi deti) je len kritika, preco este nespia, precio uz isli spat, dnes nebolo treba vlasky umyvat, co papali, kedy papali. Ideme niekam na vylet a preco nejdete niekedy aj tam a tam pozret. Proste vsetko co spravim, je zle. A to ani nehovorim o tom, ze ked pride k nam na navstevu osobne. Moj muz sa drzi, ale bojim sa ze niekedy uz vyleti. Vcera som prerevala vecer. Odniesla som jej malu na strazenie na den a od hlavy az po paty to bolo zle. toto bodycko jej je uz male to jej nedavaj, tieto ponozky nemaju protismykove podrazky to ma nebezpecne, a tato ciapocka nema ozehlenu maslicku. Uz ked vidim vecer jej meno na displeji sa bojim dvihnut, co mi zas bude vycitane. Co mam robit? S terapeutom som to riesila, ale to mi vobec nepomohlo. Ja jej asi normalne prestanem dvihat.
@anonym_autor chápem tvoj strach aké preboha si matkou !!! Kukni na svoje deti a povedz si dosť ak máš.problem.daj.cislo.na mamku ja jej zavolám ak chces
že posranka , ty kokos , ja mam dosť
povedz mame - a ty čo si dovoluješ mi radiť?
vyskúšaj
@anonym_autor keby si tento ton použila pri mame tak tu nemusíš zakladat diskusiu. Myslím tú poslednú vetu. Ty si si z nás a tejto diskusie urobila zastupnu osobu. K mame si nedovolis nič necháš si vieš co na hlavu a keďže máš k nej postoj a vzťah malého dieťaťa a bojíš sa jej odporovať zo strachu že ju stratis tak si zlosť na ňu vybijas tu. To je podobný princíp ako keď chlapa naserie šéf tomu vynadat nemôže tak doma huláka večer na ženu a deti
@sova7 ty ma poznas? Ked vies co som si vsetko dovolila na mamu a co nie? Ci staci ti precitat 3 prispevky moje na MK
@sova7 to som jej tiež teraz písala. Tu si dovolí ale máme ani telefón nemá odvahu dvihnúť 🤣😅 a že ja jej eozkazujem? Omg,fakt je mimo. Ale veď ok,nech sa na mne vybíja. Mne to ani tep nedvihne a ona má pocit,že môže sa môže na niekoho urvat aj keď ako anonym,lebo matky sa boji 🤣🤣🤣
Pýta si radu a potom sa rozčuľuje že dostane radu (nie odo mňa)🤦🏼♀️ asi začínam chápať jej matku že ju má za onucu 😌
A stále nechápe čo je vyjadrenie názoru a čo rada 😅😅😅 alebo rozkaz 😁
@mizoko kde prosimta som sa na tebe vybijala? Ze sa len branim? Tiez nechapem kde som bola akoze agresivna. Fakt ma to zauima povedz mi to prosim. KDE ktorou vetou som zacala agresivny postoj. Pomoze mi to byt lepsim clovekom, naozaj mi povedz kde som bola agresivna, alebo sa vybijala. Nech ma uz moja mama nemusi mat viac na onucu .
@mizoko kde prosimta som sa na tebe vybijala? Ze sa len branim? Tiez nechapem kde som bola akoze agresivna. Fakt ma to zauima povedz mi to prosim. KDE ktorou vetou som zacala agresivny postoj. Pomoze mi to byt lepsim clovekom, naozaj mi povedz kde som bola agresivna, alebo sa vybijala. Nech ma uz moja mama nemusi mat viac na onucu .
@anonym_autor fakt sa prejavujes útočne zlostne a agresívne celý tento tvoj príspevok je agresívny
@anonym_autor fakt sa prejavujes útočne zlostne a agresívne celý tento tvoj príspevok je agresívny
@sova7 utocne?? Ja?? 😄 😄ok
@anonym_autor stačí a mám fakt dosť
@sova7 ako som si aj myslela. Nemas agrumenty.Ok dobru noc 😊
@sova7 materi sa nepostaví keď ju údajne šikanuje ale tu skáče ako čertík z krabicky 🤣🤣🤣 strašne mi je z nej smiešno 😁 myslím, že jej mama vie, čo to je za osobu táto je dcérka vydarená a preto sa k nej tak správa ☺️
že posranka , ty kokos , ja mam dosť
povedz mame - a ty čo si dovoluješ mi radiť?
vyskúšaj
@karolinakr joj,mamke také nepovie 😌 pozri ako sa tu do mňa pustila. Stačí len udržať si to a ísť takto za mamou a je vybavené. Ale to ona neurobi
@mizoko mas problem s ocami, pozriet sa vyssie co si popisala?
@anonym_autor ja problém s očami nemám ale ty máš problém s pochopením pisaneho textu. Vieš čo,mne to tak príde, že tvoja mama asi nebude taká ako ju opisujes,to len ty tak prehnane reagujes a potom prekrúcas a robíš chuderku. Tam nebude chybná tvoja mamka 😌
@anonym_autor ja problém s očami nemám ale ty máš problém s pochopením pisaneho textu. Vieš čo,mne to tak príde, že tvoja mama asi nebude taká ako ju opisujes,to len ty tak prehnane reagujes a potom prekrúcas a robíš chuderku. Tam nebude chybná tvoja mamka 😌
@mizoko 😄 😄 ako povies. Dobruu

@anonym_autor a rozkazujem ti tam čo? Lebo opäť je to len vyjadrenie môjho názoru k tvojmu postoju posranka 😌
@mizoko mas problem s ocami, pozriet sa vyssie co si popisala?