Akreditácia a smútok za rodinou
Ahojte. Potrebujem len trosku podporit a mozno si precitat aj Vase skusenosti ze ste nieco podobne zvladli 🙂 . Buduci tyzden odchadzam na 2 tyzdne prec, zacinam si robit akreditaciu . To iste ma caka aj v dalscich dvoch nasledujucich mesiacoch ,2tyzdne skola( s ubytovanim) ,2tyzdne doma. Uz teraz mi je trochu smutno kvoli dietatu, muzovi, celkovo nasej domacnosti, zivotu. Som zvyknuta byt bez dcery aj celi vikend ale takto dlho nie. Na jednu stranu si hovorim ze aj to bude tak lepsie,budem mat cas sa pred spanim v klude ucit,na druhej strane ma asi mnohe chapete. Nieje to zas dlha doba a ked chcem,musim.
@thoughtfulweirdo Aj ja mám skúsenosť z opačnej strany, hoci som už nebola malá, mohla som mať cca 14-15 rokov. Mama vtedy odchádzala každý druhý mesiac na celý mesiac preč, starala sa o svoju bezvládnu mamu, boli na to dvaja s jej bratom, tak sa striedali po mesiaci. Mama mi chýbala, bolo to v čase bez mobilov, tak sme si písali listy, mám ich dodnes odložené. Ale aj mi to veľa dalo, naučila som sa vtedy variť a celkovo sme sa so sestrou museli oveľa viac starať o domácnosť, než dovtedy. Trvalo to takto asi rok.
Keďže je to kvázy len na tri krát, tak to istotne dáte. Nebude to tak predsa na veky. Ak máš vyrovnaný vzťah s mužom, tak to isto dáte. Predsa len je teraz doba mobilov, whatsappov, takže v kontakte budete

Mám skúsenosť z druhej strany, takto určitú dobu odchádzala kvôli vzdelávaniu moja mama, keď som bola na ZŠ. Otca sme nemali, tak sme s mladšou sestrou boli u starých rodičov vtedy. Následky to nemalo žiadne, v pohode sme to zvládli. Verím, že ti bude smutno, asi každej mame by bolo, ale robíš to pre vás, aby ste sa potom mali lepšie 😉 teraz sa zatneš, vydržíš to a potom budeš rada, že si sa na to dala, uvidíš. Držím palce!