icon

Aký je podľa vás ideálny chlap?

pedropedro
29. dec 2021

Co by ste vy uprednostnovali pri hladani partnera ... Co by bolo najdolezitejsie a co najmenej dolezite... pripadne co by ste vedeli prehliadnut na nom. ( zena 40 rozvedena 3 deti)

Strana
z3
pedropedro
autor
Autor odpoveď zmazal
pedropedro
autor
Autor odpoveď zmazal
pedropedro
autor
Autor odpoveď zmazal
mimka1402
31. dec 2021

@pedropedro Odpoviem ti tu lebo tu bola pôvodná debata, vsimas si fakt zbytočne veci podľa mňa. Naozaj nemáš 15 musíš myslieť aj na tie deti a nie takto.
Ty iba ohľadom neho zbytočne kalkuluješ. Deti prosím ta do toho nezapajaj, striedať chlapov dúfaj, že niekde niečo nechytis... Mne fakt príde, že potrebujes terapeuta. A to nevravím ako urážku. Ale máš zatiaľ veľmi divne postavené naroky aj na chlapa aj na život, ktoré sú fakt predurcene na ďalší zlý vzťah, či manželstvo

pedropedro
autor
1. jan 2022

@mimka1402 dala som to odstranit cely prispevok by to mladej slecne neklalo oci..... a ked sa dnes konecne preberiem a najdem kde som zabudla nohavicky vcera tak ti aj napisem ake je to si uzivat druhu mladost...

mimka1402
1. jan 2022

@pedropedro Toto je veru iné dno...😂

pedropedro
autor
1. jan 2022

@mimka1402 ale noo.neprehanaj .ved aj ty schudnes a najdes si niekoho.

mimka1402
1. jan 2022

@pedropedro Tebe dobre šibe.😂Ty tu máš komplexy a nie ja.
Mam vysportovanu štíhlu postavu.😀 takže fakt zbytočne kopes naokolo, to, že niekto ti napíše pravdu neznamena, že starej vykopavke s troma detmi a dvoma zničenými manzelstvami potrebuje niečo závidieť.😀 nie je čo

pedropedro
autor
1. jan 2022

@mimka1402 som zvedava aku postavu budes mat ty ked budes v mojom veku po troch detoch...

mimka1402
1. jan 2022

@pedropedro Ja som na tvoju postavu neutocila, ale ty skúšaš kam udrieť už aj škaredá som bola.😀 nevadí.
Vypovedá to skôr o tebe a nie o mne.

stanulienkat
1. jan 2022

Nechcem byt hnusna. Ale ked chlap ide po 40 rocnej s 3 detmi, tak asi nema na vyber. Takze dokonaly nebude. A ja mat 40r a 3 deti, tak sucham nohami a som rada, ze ma ma niekto rad a vyvenci. On si mozno chce len suchnut, naco by si komplikoval vztah s takou zenou?

Strana
z3