Aký je váš pohľad na osobu, ktorá je 2x rozvedená?
Ahojte. Potrebujem radu, povzbudenie, niečo.
Prvý raz som sa vydala veľmi mladá /21/, rozviedli sme sa po 5 rokov - dôvod svokra. nemali sme deti. Druhý raz som sa vydala už ako tehotná. Myslela som si, že to zvládneme, ale už dlhšie nám to neklape. Uvažujem, čo ďalej. Často sa pristihnem pri myšlienke, že sa na to vykašlem. Ale potom si zas poviem, že budem mať nálepku "dvakrát rozvedená" ... Už po prvom rozvode sa na mňa rodičia tak dívali, že "sa môžem vrátiť domov", keďže sme nemali deti. Reálne som s rodičmi od prvej svadby nebývala, ani teraz by som k nim nešla.
Inak sa pozerá na človeka, keď je 2x rozvedený? Alebo sa to nerieši?
Ja sama som rozvedena. Mam partnera a velmi uvazujem,ci sa 2x vydat. Vzdy si vravim,co ak to znovu nevyjde. Mam uz voci tomu respekt🤷♀️ no ak by som bola v tvojej situacii,bolo by mi jedno ,co povedia ludia. Ty s nim zijes,nie oni
Kde sú tie ženy, ktoré v iných témach, kde žena napísala, že má muža/partnera, ktorý už bol raz alebo 2x rozvedený a písali jej tam, že už by im blikala kontrolka? že určite musí byť niečo s takým mužom, keď mu jedno/dve manželstva nevyšli? Alebo žena, čo sa sťažuje na muža a popimo spomenie, že bol už 2 x rozvedený a navážajú sa do nej, že mala rozmýšľať pred vstupom do manželstva s 2 x rozvedeným mužom...Hmm veľmi zaujímavé ...
@earlgrey ono je to trošku rozdiel. Názor na 2x rozvedeného suseda, s ktorým nič nemám, akurát sa prisťahoval a občas s ním pokecám.... a začínať vzťah s 2x rozvedeným človekom... Ak viem, že môj potenciálny partner prestriedal viacero partneriek, resp. už bol pár krát ženatý, tak si ho obzvlášť dobre preklepnem a do vzťahu vstúpim až keď si budem istá, že za to stojí a že to ustojí(m).
som 2x rozvedena. Normalna vec. V podstate tvoj pripad, akurat ja som v druhom manzelstve mala 2 deti, nie jedno. Prve bolo bezdetne.
Ja skor sokujem okolie svojou vierou v svetle zajtrajsky -- vydam sa este aj treti krat, kvoli vdovskemu dochodku treba predsa. :-P
co cez prsty pozeraju ludia - a priznam sa aj ja - su zeny,ktore maju deti s roznyni muzmi a minimalny vekovy rozdiel medzi nimi --- uz ked je 10 rokov, tak vies ze ta zena skoncila jeden vztah a potom mala druhy, ale ak ma zena tri deti, otec kazdeho dietata iny a medzi detmi su 2- 4 roky rozdielu -- tak akoze sorry, toto je uz take ze fakt na vazkach. Aj ked - nam to moze byt jedno, nechodis v topankach toho druheho, nesud teda.
Kde sú tie ženy, ktoré v iných témach, kde žena napísala, že má muža/partnera, ktorý už bol raz alebo 2x rozvedený a písali jej tam, že už by im blikala kontrolka? že určite musí byť niečo s takým mužom, keď mu jedno/dve manželstva nevyšli? Alebo žena, čo sa sťažuje na muža a popimo spomenie, že bol už 2 x rozvedený a navážajú sa do nej, že mala rozmýšľať pred vstupom do manželstva s 2 x rozvedeným mužom...Hmm veľmi zaujímavé ...
@earlgrey ano, blika kontrolka. Nejaky dovod musi byt na to, ze to 2x nevyslo. Treba zistit aky. Niekde je to prave v tom "na vztah nepouzitelnom" cloveku, niekde je to len jednoducho nespravny vyber partnera. Ale nespravny vyber moze byt aj pri nerozvedenom a nepouzitelny moze byt aj taky, co este nikdy nemal ani len vazny vztah, nie to manzelstvo. Partnera treba vyberat uvazlivo
No ja keby, že mne povies, že si 2 x rozvedená, tak si vôbec nemyslím nič. Veď nie vždy všetko vyjde na 1*. Možno by to chcelo manželskú poradňu, možno iný pohľad na vaše manželstvo. Skôr som vždy za zachovanie manželstva ak sú tam aj deti. Konečne rozhodnutie je vždy na vás dvoch.
Vo všeobecnosti sa pozerá tak, že keď 2x, tak to bude pokračovať.
Riešenie vidím skôr v popracovani na vzťahu ako v rozchode.
A ten prvý vzťah. Osobne mi to príde, že sa niekedy príliš tlačí na pílu.na zmenu treba čas. Ale to je pase už
Pozeram sa na takych, ze 2x mali smolu 🤷
Pýtate sa na osobný názor?Mňa osobne nezaujíma,nie je to moja starosť,že či sa niekto rozviedol a koľko krát, lebo nie je to môj život.Ja predsa nemôžem vedieť,že prečo niekomu nedopadol vzťah/manželstvo
Som 2x rozvedená a žijem😏moja teta bola 4x vydatá a žije tiež🙃každý trošku racionálne rozmýšľajúci človek si uvedomí že šanca trafit sa do čierneho pri 1statistickej vzorke mužov je nizka..pri druhom síce vyššia ale stále je tam korelácia zmeny charakteru pri dlhšom suziti,muž si môže nájsť bokovku, atď atď😏čiže niekedy je. v tom žena celkom nevinne😉
Čo by si mysleli... pokračovanie seriálu PRIATELIA....☺️....
Hlavne to nikomu nevešaj na nos vo fáze spoznávania sa. Najprv, nech sa dotyčný spozná aka si osoba. Okrem toho aky je rozdiel v tom, ze frajer s ktorym su zila a manzel s ktorym si zila?! Sa len tak zamýšľam….🤔🤔 Jedine co ich bude podla mna na zaciatku zaujimat, je otec tvojho dietata a to povies, ze rozvedená. Cize tak sa budu na teba pozerat ako im to podas. Na druhu stranu rozumny chlap si zráta, ze ak si dvakrat rozvedená, tak si mala dva vazne vztahy a netrtkala si prvu ligu 🤣🤣🤣🤣 lebo minule, ma az tak prekvapilo, ked niekto povedal na zenu co mala 10 partnerov 28 rocna, ze na jej vek je to Ok 🙈🙈🙈 moj muz na to povedal, ze on by taku nechcel. Cize moj muz by si to evidentne zrátal a radsej by zobral 2x rozvedenu co mala iba dvoch sexuálnych partnerov v postavení manzela.
Dobrý večer,ja by som to zhrnula..🙃 existuje pár, ktorý žije spolu 15 rokov, existuje manželský pár, ktorý žije spolu 11 rokov, ďalej je pár, ktorý žije spolu rok, potom je manželský pár, ktorý žije v manželstve 9 rokov...., samozrejme,ty nevieš prečo a ako žijú takto spolu, čo doma riešia a neriešia.. neskutočne je to všetko o konkrétnych ľuďoch a situáciách a o prežitých rokoch,ja teda neviem viac k tomu..
.. Pekný víkend všetkým 😘
Pokial ide o niekoho s kym nic neplanujem, je mi to jedno. Osobne kvitujem kazdy rozvod ak je co len jeden z paru nestastny..ale ak by som uz mala riesit partnera a chcela by som svadbu, tak by boli dva rozvody uz pre mna kontrolka..ale ani neviem poriadne preco..ci by som to brala, ze ten clovek lahko slubi lasku a kazda je ta “na cely zivot” alebo co ak pri prvom probleme utecie..skor by som to brala z tohto pohladu ale sama by som bola radsej 2x rozvedena a stastna ako 1x rozvedena a nasledne v dalsom manzelstve nestastna
Moja švagriná je 2x rozvedená, z každého manželstva po 1 dieťati, 1krat sa vydávala mlada - nevyšlo. 2-krat neskor, ja už som vtedy vedela, že jej nastávajúci nie je “to práve orechové”…čo sa nedkor aj ukázalo. Som rada za ňu aj jej deti, že nasla odvahu a rozviedla sa. Okolie to neriešilo. Dnes už je v tomto smere iná doba. Okolie by riešilo, ak by zostala v 2.manzelstve utrápena a aj jej deti. Neviem ani o rodine, ani kamosoch, že by ju riesili. Ten, kto ta ma rad, bude ti zicit stastie. “Stara skola” ako rodičia buď pochopia na prvýkrát alebo možno neskor, ale pochopia, predsa ta ľúbia. Buď silná a rozhodni sa podľa toho, čo teba urobí šťastnou. Je to tvoj zivot, iba ty chodíš vo svojich topánkach, nikto iny.
Moja sestra je 2x rozvedená. Nejak to nikto nerieši. Ani ona ani okolie
Sú ľudia čo riešia každý prd ( na mk ich je kopa) a sú ľudia čo neriešia nic čo sa ich netýka.. takže ako všetko, je to jedno.. dôležitý je tvoj pohľad..
Strýko môjho muža je 3x rozvedený, momentálne vo vzťahu. Všetci sranduju, že teda ďalšia svadba. Príliš dobrý, až sprostý, jednoduchý človek. Aj také sa stáva. PS: žije s mamou (stará sa o ňu, pomáha s domom) a majú hrnček so svadobnou formou, a starká z nej pije kávu 🤣)
O takých ľuďoch si nemyslím nič. V dnešnej dobe? Prosím ťa.
Mne je skôr čudné ,že sa nezamýšľas nad podstatnejšimi vecami - ako to zvládne dieťa, prečo sa vlastne chces rozviesť a či nedokážete nájsť spoločnú cestu keď už raz ste ju mali. To,že by sa na mňa dívali ako na viackrát rozvedenú by ma zaujímalo asi najmenej.
Ja mam spolužiaka a je dva krát rozvedeny a uz vidim, ze každý sa na neho pozera inak. Síce robia si srandu dosť z Toho, ale nalepka uz tam bohužiaľ je
Pre mna by to bola aj vyzva ze bolo to snimi na nic..a ja snim vydrzím. Ak neni blb.
🙂 tak ja takto uprimne. Moja sesternica ma tiez ale palac mal hnusnu s velkymi narokmi zenu, surovo naroky nemozne, veru mal dietatko ale je velmi dobry muz. Je sním 9rok. Ziadne hadky neuveris. Ale.
Ak je to alkoholik a ma vlajky- upozornovacie tak treba zlozit okuliare.
Určite ťa toto nemusi trapiť. Skor nech ťa trapi to že dieťa nebude v uplnej rodine. V podstate aj ja mam tretietieho manžela aj ked s prvym som nestihla svadbu lebo zomrel,s druhym som sa rozviedla po 20.rokoch a teraz som 7 rokov s manzelom a mame 6 rocnu dcerku a som šťastna, ale podstatne je to ze ty to chces . Nepozeraj na nikoho len na seba a na dieťa.
Pokiaľ vieš, že vzťah nezachránite, tak nemá význam sa v ňom trápiť. Môže Ti byť úplne jedno, kto si, čo myslí a na čele nebudeš mať nalepené, že si 2x rozvedená.
Aj ked s človekom žiješ 10-20 rokov, mozes zistiť, ze ho vobec nepoznáš. Nálepka 2x rozvedená vobec nic neznamená. Nevyšlo to 2x, to je cele. Ludia ti na účtenky nedávajú, preto ich názor ta vobec nemusi zaujímať.
som 2x rozvedena. Normalna vec. V podstate tvoj pripad, akurat ja som v druhom manzelstve mala 2 deti, nie jedno. Prve bolo bezdetne.
Ja skor sokujem okolie svojou vierou v svetle zajtrajsky -- vydam sa este aj treti krat, kvoli vdovskemu dochodku treba predsa. :-P
@kaktusik007 vdovsky dochodok je dobry dovod 😄. Aj ja som dva krat rozvedena a nikto na mna cez prsty nepozerá. Ti co ma poznaju vedia co ako bolo a ti co ma nepoznaji su mi ukradnuti. Kludne sa vydam aj treti krat, len so mnou by uz ziadny chlap nevydrzal, lebo uz neviem predstierat, ze chlap je bozie stvorenie a treba ho ofukovat. No ak mi to raz ci uz vo vztahu, alebo v manzelstve nevyhovuje, tak nemam/nemala som nad cim rozmyslat. Momentalne som uz vela rokov šťastná sama s dcerou, ale jeden nikdy nevie a nikdy nehovor nikdy 😃.
Ja by som si pomyslela, ze bud si zle vyberas (a musis si nieco poriesit v sebe). Alebo v zavislosti od veku dietata, ak je este malicke, ze ste nezvladli ten napor, prekvapila vas oboch narocnost rodicovstva (kedze ani ty si to z prveho manzelstva nepoznala), a mohli ste este skusi zabojovat, najst si paroveho terapeuta, ze by ste to mozno mohli este ustat, ak by ste obaja chceli. Mozno aj, ze utekas namiesto riesenia problemov. Ak je dieta vacsie, ze potom to uz asi neslo, dala si do toho vsetko, a asi plati prvy vyrok o vybere. Pomysliet by som si pomyslela, ale nebol by to pre mna dovod ta ohovarat, ani nic podobne, je to tvoj zivot. Jedine ak by to negativne ovplyvnilo zivot vasho dietata, by mi to bolo luto, ak by bolo malicke.
@kaktusik007 vdovsky dochodok je dobry dovod 😄. Aj ja som dva krat rozvedena a nikto na mna cez prsty nepozerá. Ti co ma poznaju vedia co ako bolo a ti co ma nepoznaji su mi ukradnuti. Kludne sa vydam aj treti krat, len so mnou by uz ziadny chlap nevydrzal, lebo uz neviem predstierat, ze chlap je bozie stvorenie a treba ho ofukovat. No ak mi to raz ci uz vo vztahu, alebo v manzelstve nevyhovuje, tak nemam/nemala som nad cim rozmyslat. Momentalne som uz vela rokov šťastná sama s dcerou, ale jeden nikdy nevie a nikdy nehovor nikdy 😃.
@luizina mam to uplne rovnako 🙂 akurat mam dvoch synov, nie jednu dceru 🙂
Vztah vzdy tvoria dvaja. Ak sa rozpadne, takisto maju na tom podiel obaja. Takze ak by som si mala vytvorit vztah s muzom, ktory je 2x rozvedeny, bola by som obozretna. Su ludia, ktory na sebe pracuju, vnimaju svoje omyly, aby sa im v buducnosti vyhli. Ale jednoduchsie je, zvalit vinu na druheho. Nezarad sa do tej druhej skupiny. Hladaj pricinu, preco nie si v tomto vztahu spokojna sama v sebe. Aby ta to nedobehlo dalsi krat.

Pomyslela by som si akurát to že by sa možno nemala len tak vrhať do ďalšieho manželstva...ale v podstate je to jedno. Kamaratkina mama mala 4 manželov aj tak umrela sama. Kamarátka spomína akurát na to že mama trvala na Tom že každého museli oslovovať otec. Tak si zbalila veci v 18 a odišla z domu A povedala že sa nikdy nevydá. Ak tak urobila 17rokov žije v zväzku bez papiera