Aký je váš spoločenský život?
Ahojte mamicky, mam takyto problem - ked som este nebola tehotna mala som celkom dost kamaratov, znamych chodila som do barov, na diskoteky, na festivaly vselikde. potom som otehotnela a narodila sa nam dcerka. najprv boli vsetci paf (nikto v okoli deti nema ja som mlada 22rokov) a chodievali za nami na navstevy. postupne ale na na nas akosi nemali cas a stracali zaujem a to aj ked sme mohli jeden krat v tyzdni ist za zabavou, kedze nam vtedy vyse rocnu dceru svokrovci postrazili. teraz nemam ziadnych kamaratov mozno 3 ktory sa mi raz za uhorsky rok ozvu na internete. citim sa sama a neviem ci je problem vo mne a manzelovi (zeby sme nejak zostarli?) alebo je to bezna "vec". ako ste na tom vy a spolocensky zivot?
@abriela ono je to časom - teda u mna - aj o tom, ze ked syna niekam vezme babka, alebo muz a som doma sama aj celé doobedie, tak uz pozerám na hodiny - ako napr teraz ze kedy prídu, ze to dieta mi chyba, a neviem či by som sa aj večer v bare citila dobre, mne asi stačí telka, dobry film a vylozene nohy.
prajem aj tebe takyto pocit, ozaj sa dieta nedá zrovnat s nejakymi spoločenskymi posedeniami cez víkend
ja by som este chcela k tejto teme povedat ze kamartky sa menia nie len po porode deti, ale aj pocas toho ako sa stretavame a zrazu pride konflikt medzi detmi a rodic si zastava to svoje a potom pride ku konfliktom kde sa rozchadzame aj v nazoroch na vychovu deti a tak sa to obmiena ze mam niekedy pocit ze je to kamaratstvo tak trochu umele a neuprimne, rodinne puta su len predsa lepsie a trvalejsie i ked aj tam to moze skripat....
Ja som asi opacny pripad....Deti som mala neskor, cize ja uz som bola "vykamaratkovana" a chcela som mat pokoj...
Tiez som sa prestahovala z rodneho kraja, cize som stratila vsetkych znamych.... zato som ziskala a nasla vela novych priatelov cez sport, ktoremu sa aktivne venujem.
Ja mam aktivit az prehnane a dokonca vela z nich musim rusit koli casovej tiesni. Neda sa vsetko stihnut. Kedze som daleko od rodiny, tak aj tie dovolenky su viac-menej "rodinne stretnutia"
Do barov a klubov chodim stale , sice neprevidelne, ale sme vsetci starsi nad 29 rokov a podla toho sa aj chovame a vyberame si podniky. Je uplne normalne, ked sa po sporte aj 10-ti zoberieme na pizzu a pivo. Posedime nejake 2 hodiny a ide sa domov......

absolutne ziadny, ale my sme ani pred tym nikam nechodili takze vlastne ani ziadna zmena u nas, aj ked musim priznat ze teraz by som rada niekde vypadla, tak ked idu svokrovci von po robote s detmi tak apson na hodinku si ideme niekde sadnut s muzom a najeme sa ale to je vsetko, k nam nikto nechodi okrem rodicov am ojej sestry a ani mi nechodime nikam na navstevy ☹