Aký máte názor na nezvyčajný vzťah s mužom iného náboženstva, ktorého rodičia s tým nesúhlasia?
Ahojte,
Chcela by som sa asi vyrozprávať, možno počuť názor druhých, preto som sa rozhodla, že sem napíšem čo ma už dlhšie trapi.
S partnerom sme spolu skoro dva roky, nakoľko on vyznáva iné náboženstvo a ma iné tradície ako ja, jeho rodičia nesúhlasia s tým, aby sme žili spolu a to doslovne, stretli sme sa a jeho matka trvala na tom, aby sme sa rozišli a každý si išli po svojom.
My sme sa avšak nerozišli, nakoľko sme si my dvaja toho veľmi veľa prežili... nebudem všetko menovať.
Pred rokom som bola tehotná, ale boli sme spolu len pár mesiacov, keď oznámil rodičom, že čakáme dieťa tak trvali na potrate, proste psychicky ma vydierali, že to dieťa musí ísť preč a že sa musime rozísť a podobne.. bola som mladá a sprostá v tomto a to dieťa som si dala zobrať.. neskôr som začala mat z toho psychické problémy, návšteva psychiatria antidepresiva a podobne ( preto prosím, ak niektorá zvažuje takéto niečo, nikdy tomu nedovolte a neberte život nevinným)... zial toto je za nami už, ja som mu odpustila a zostali sme po tomto spolu.
Pár týždňov dozadu sme sa stretli ja on a jeho matka a pred ňu mi povedal, že jeho matka nevedela o tom, že ja a on sme stále spolu po interupcii, skoro mi oci vyskočili keď som sa toto dozvedela..
Pred mesiacom som bola opäť tehu, zial potratila som “missed abort” robili sme všetko preto, aby sa nič nestalo, no dopadlo to takto.. 2x čistenie maternice, problémy a podobne. Vo všetkom stoji pri mne, co sa týka lekárov.. cely čas čo som bola v nemocnici tak ma tam cakal na chodbe.
Akože neskutočnú podporu mám čo sa týka takýchto veci od neho, viem že ma lubi a ja lubim jeho.
Lenze problem sú jeho rodičia.. mne príde ako keby chcel byt aj so mnou za dobre a aj s nimi.
Veľa X som mu povedala, nech sa rozhodne či oni alebo ja proste, lebo nedá sa takto žiť že aj tak aj tak.
Teraz sme si zobrali byt, mame ho v nájme.. mesiac je takmer neobývaný, lebo on sa odsťahovať nemôže vraj až kým nebudeme zosobášený ( na úrade).
Tak sme si dali termín na pondelok.. malo to byt tento piatok, lenze vraj prednosta ochorel a tak nám sobas zrušili. Reku OK, pockam do pondelka ( do zajtra).. a uvidim ako sa to vyvinie.
Nechcem ho opustiť proste, lebo som zaslepená láskou a mám ružové okuliare na sebe asi ešte stále .... ale sklamalo ma to, keďže sme boli spolu aj na dovolenkách a podobne a jeho rodičia o mne nevedeli, klamal ich a aj mna, vraj len kvôli tomu, aby ma nestratil.. proste začarovaný “trojuholník” rodičia ja a on.
Do roboty nechodim, nechce aby som chodievala do roboty, živí ma on.. tak som súhlasila s výpoveďou a som polroka uz doma, vyhovuje mi zatiaľ takto.
—
Ale neviem proste čo mám robiť, proste ak zajtra si zase dačo vymysli, že sa zobrať nemôžeme tak asi by som to mala ukončiť.. a aj keď sa zoberieme, neviem obávam sa jeho rodiny, že stále bude skákať okolo jeho matky tak ako doteraz.
—
Prespavat u mna nemôže vôbec. Vonku býva max do 23:00 potom ide domov.. a nie nemá 20 ani 25 ma viac. Piť alkohol nepije, len keď tu nemá rodicov, vtedy aj prespí u nás 😁
Je tu viac takých veci proste, len by som sa strašne dlho rozpisovala. Z tohto ma aj zaludok boli už lebo neviem naozaj na čom som, či ma len taha za nos alebo to mysli vazne.
Keď sme sa spolu rozprávali o samote, povedal, že si ma zoberie za ženu a presťahuje sa do toho bytu a že všetko bude vraj inak.. a ja len čakám a čakám.. a potom nemaj žalúdočné problémy keď neviem na čom som.
Ten kto to dočítal dokonca ďakujem 😊 prosím názor na toto.
( napísala som len take podstatne veci o našom vzťahu)
Ďakujem
@habibim musis byt silna...rozhodnut sa dobre a nezmenit uz to...ver mi viem co citis, ale da sato
@zsuzsinka16 to asi nepatrilo mne
Ak je muslim a jeho mama ta neakceptuje mas smolu
@jarmila85 ďakujem za podporu ☺️
Šťastný nový rok Vám prajem 😊
Ja s čistým štítom do nového roka.. je to ťažké ale snazim sa. On mi absolútne nechce dať pokoj, ja neviem už čo mám robiť..
stále sa snaží ma presvedčiť, že budeme spolu žiť šťastní a že kasle na rodicov a že nech mu dám šancu.. , ja neviem ale neviem sa ho zbaviť, proste povedal že ma nenechá a že keď ma žiť bezo mna tak, že sa radšej zabije. choré správanie.. co mám robiť ?
isto sa nezabije, mamicka by mu to nedovolila 😂, neboj, len hra na tvoje city, chce, aby si mala vycitky svedomia, ze ty si to cele sposobila, co je samozrejme naopak.
Obycajne citove vydieranie, o to skorej sa ho zbav, takto by ta vydieral cely zivot, manipuloval by s tebou. Never mu, neurobi to.
Chod ku rodicom, zmen si cislo a prerus uplne kontakt. Dufam, ze nevie adresu tvojich rodicov.
A k tvojej otazke co mas robit. Myslela som si, ze si uz rozhodnuta, nebodaj to este zvazujes? Byt tebou, poviem mu, ze ak ti neda pokoj, skontaktujes sa s jeho mamou a povies jej ze sa ti vyhraza sebevrazdou.
@dejka77 presne
zmen cislo, alebo NEDVIHAJ (ani cisla, ktore nepoznas) a nesmie vediet, kde sa byvas, blokuj, vymaz zrus socialne siete, email, cokolvek, ako ta moze nakontaktovat, inac si nepomozes a zase sa bude trapit
nezabije sa, prinajhoršom len niečo nafinguje, aby ukízal tú jeho veľkú egoistickú lásku. Až ým vyhrážaním ma úplne presvedčil, aby si od neho skutočne utekala.
No ja som mu povedala, že bude lepšie keď sa rozídeme.. a on proste nie a nie. Najhoršie je, že on pozná celu moju rodinu vie kde bývajú všetci vcetne mojich rodicov..
tiež som rozmyslala nadtym, že napisem jeho mamičke milovanej nech si spraví s ním poriadky..
akože dúfam že si neublíži, lebo to by ma mrzelo.. ale on asi psychicky vydiera ☹
Mam pocit,ze si vobec neni presvedcena,ze to chces skoncit a mozno si lahko ovplyvnitelna....v tychto pripadoch je spravne urobit hrubu ciaru...odstrihnut sa...ziadne pohovorime si,stretneme sa a pod......zelam Ti pevne nervy....a chut s tym daco urobit....,ale clovek sa uci na vlastnych chybach,nie na chybach druhych..😉
Nic nerob,len vyckaj. Neodpisuj mu, nekomunikuj,tym mu davas nadej a sebe jatris rany. Dlzka jeho vycinania zavisi od stavu jeho mysle. Hlavne mu neuver. Ak povolis,on si bude mysliet,ze vzdy sa staci povyhrazat smrtou. To je ten najubohejsi sposob, k akemu sa moze clovek uchylit,vydierat druheho,ze sa zabije.
Hlavne mu never...zablokuj jeho cislo...neodpisuj...ignoruj
@habibim sorry nie
Vydrz a nedaj sa! Takto sa bude snazit mozno den, mozno tyzden, mozno mesiac...kym si nenajde inu. Akurat mu momentalne tlacia plne vajka na mozog :D
Rodine zelam pevne nervy a ty nereaguj
Tak to vyhrazanie samovrazdou by mala byt u teba bodka za vztahom. Je to chory, nevyzrety, egoisticky clovek. Aj keby si ublizil (co je nepravdepodobne) tak by si sa nemala tym trapit, nemozes predsa za jeho chore zmyslanie. A byt s nim nadalej vo vztahu by bola pomala samovrazda pre teba. To si samu seba ani trochu nevazis? Nevadi, mas este malo rokov, prides na to casom, len aby si dovtedy nenalamala este viac dreva.
@leeo on sa mi vždy vyhrážal že sa zabije a tak, že on bezomna nebude žiť..😄 no čo už hádam ho to čo najskor prejde.. normálne ma zaludok aj boli od nervov z tohto celého. Som smutna z toho čo sa deje, ale musím to vydržať teraz a hlavne nájsť si prácu 🙂
Neverím ani slovo týmto anonymným príspevkom, kde sa neskutočne problémy čarovne vyriešia vďaka pár stranám príspevkov na MK.
@abbey1 ja som si to nevymyslela, na modrom konikovi som dlho ale nechcela som zverejniť tento príspevok pod mojim menom, čo je pochopiteľne, nakoľko pre mna bola toto citlivá téma. Nevedela som čo dalej, chcela som názor druhých počuť a toto ma len nakoplo.
Takze tak.
Hlavne vydrz a neobzeraj sa nazad. Ono to
burka prehrmi a bude jasno ako sa vravi 🙂. Len ho totalne odstrihni zo zivota.

ahoj..mna by hned napadlo že či nemá dvojitý život :( vieš jedna rodina ...a potom ty...daj ruky od neho preč..netrap sa..chod ako píšeš s čistým stitom do nového roku..ja viem že je to ťažke ale ty to dokážeš...zbytočne sa trápiš a bolo by to stále takéto...si silná žena!!!