Aký máte názor na pauzu vo vzťahu počas krízy?
S partnerom sa poznám 6 rokov, 2 roky spolu žijeme, máme 2 ročné dieťa. Zrazu prišla do nášho vzťahu kríza a trvá už rok. Prosím o vlastné skúsenosti, pomohlo Vám počas krízy vo vzťahu odlúčenie od seba? Našli ste si potom k sebe ešte cestu? Ako dlho ste boli odlúčení, stretávali ste sa počas odlúčenia...? Myslíte si, že to pomôže, alebo je pauza začiatkom konca? Ďakujem za postrehy a rady.
@zuriva
@zuriva myslím že nemá som o tom presvedčený ,ale myslím si že hlavný dôvod je to čo som jej povedal tri mesiace po pôrode ,za tú vetu som sa snáď mmilión krát ospravedlnil a do dnes ma to škrie ,radšej som si mal odkusnút jazyk(že ked sa nebudeme milovať tak s ňou nebudem spávať)tak som si zbalil paplon a išiel som vedľa do druhej izby a keď som sa chcel vrátiť po troch dňoch tak ma už vedľa seba nepustila ☹ . Nie je dňa kedy by som neoľutoval tú prekliatu vetu a verte mi dámy
@skrblik007 myslis, ze sa na TEba cely cas hneva kvoli tej jednej vete? To po prve. Podla mna v tom musi byt nieco ine.
A po druhe, chapem, ze chlapi potrebuju sex, ale napr aj ja po porode som dlho nemohla nic, bola som zasivana, mala som nejake problemy, nevyspata, atd...takze bolo treba ist na nu jemne, nie takto, zhurta, a este aj s vyhrazkami...
skus to s nou pokojne prebrat, ospravedln sa jej za to, ukaz jej, ako velmi Ti na nej zalezi, a skuste ist na poradnu.

@zuriva
@zuriva myslím že nemá som o tom presvedčený ,ale myslím si že hlavný dôvod je čo som jej povedal tri mesiace po pôrode ,za tú vetu som sa milión krát ospravedlnil a do dnes ma to škrie ,radšej som si mal odkusnút jazyk(že ked sa nebudeme milovať tak s ňou nebudem spávať)tak som si zbalil paplon a išiel som vedľa do druhej izby a keď som sa chcel vrátiť po troch dňoch tak ma už vedľa seba nepustila ☹ . Nie je dňa kedy by som neoľutoval tú prekliatu vetu a verte mi dámy