Aký máte názor na takúto kúpu darčeka?
Aký máte názor na toto? S chlapom žijete, vychovávateľ dieťa. Chce vám kúpiť darček-jeho nápad (300e). Ochotný obehnúť 2 obchody v ktorom nemajú. Dostanete kartu, že si teda máte kúpiť sama. Ma to byť spomienkový predmet na jednu spoločnú udalosť v našom živote. Urazila som sa, nakoľko nebol ochotný tomu obetovat čas a ísť s vami. Prešli už 2 roky a stále je toto medzi nami. V hádke som mu vykricala jeho nezáujem a on mne, že keď neviem použiť kartu berie si ju späť. (Mala som ju k dispozícii aj na nákup potravín) Ja stále pociťujem krivdu. (Akosi som zmätená a neviem, či je to hlúposť alebo nie)
Pokial sa tento jeho pristup a nezaujem o teba zrkadli pravidelne aj v inych situaciach, tak je to asi pruser no.
Pokial sa jedna naozaj len o 1 darcek, tak riesis uplnu hlupost. Ano, je to neprijemne pre zenu, kazdopadne aby som toto 2 roky v zdravom spokojnom vztahu vytahovala, tak to je moc. Vysvetlili ste si to, chlap sa hadam poucil, hotovo vybavena vec. Dva roky to riesit mi pride dost chore...
Ach keby sme len taketo problemy mali. Zjavne nepoznas chlapov, oni a nakupovanie darcekov. Cest vynimkam. A ked ty drzis toto v hlave dva roky, co on uz podla mna nema ani v pate, tak som zvedava ako dlho spolu este vydrzite
Dva roky by som spomienkový predmet neriesila, aj kebyze mam v konflikte pravdu. Treba sa trocha vzchopit, spravit ciaru a neriesit ;) v zaujme dobrych vztahov
Chudak chlap🙏🏻 Snažil sa, nemali, dal kartu a ešte je zly. A na zachod chodiš sama alebo tiež potrebuješ asistenta?!
A čo ti bránilo si kúpiť sama? Keby sa o teba nezaujímal, tak ti nedá tazko zarobených 300eur(na ktoré makal tyzden), aby si si niečo kupila, ale kupi za ne niečo sebe. Takymto správaním si len likvidujes vztah
A kolko mate rokov, ked fungujete ako deti na pieskovisku? Ja tebe moju lopatku nepoziciam, lebo ju zle pouzivas🙊 Takze moj nazor na celu situaciu je, ze ste evidentne nezreli zit spolu a uz vobec nie vychovavat dieta.
toto je problem z kategorie: nemam problem, vymyslim si problem...
mas kolko, 16 rokov, ze 2 roky v sebe riesis taku hlupost? ci potrebujes mat realne problemy, aby si toto vytesnala? chlapovi sa cudujem, ze ti ten budget drzal 2 roky, ja byt nim, ked sa hras na taku dolezitu, po mesiaci moja 300€ ponuka straca platnost.
Naozaj dva roky riešiš to, že obehol "len" dva obchody a dal ti "iba" peniaze? Áno hnevať sa za toto dva roky na chlapa je úplná hlúposť..
ja ťa chápem, že to zamrzí, že nevenoval výberu alebo kúpe darčeka to správne nasadenie... ja to tak vnímam pri mojom otcovi - proste strčí každému bankovku a vybavené, žiadna snaha. Na druhej strane keď niečo kúpil sám, tak to aj tak vyzeralo, keď sme mu aj povedali čo konkrétne má kúpiť, tak doniesol niečo iné. Zamrzí to, ale tak proste je dobrý v iných veciach ako v "darčekovaní".
Ale vyťahovať to dva roky, ako nehnevaj sa, že ti nie je trapne... ak ho už kvôli tomu nemiluješ, tak ho prenechaj inej,ktorá tie tri stovky ocení. Ak ho stále miluješ a toto je jeden z mála jeho nedostatkov, tak sa už fakt ukľudni.
Ako keby som čítala o svojom mužovi 🙈 ten tiež je absolútny antitalent na kupovanie darov, ale má mnoho iných pozitívnych vlastnosti, tak nad takýmito hlúposťami sa ani nepozastavujem 🙂
Vsetkeho prilis. Prilis vela dievcenskych knih, romantickych filmov a prilis velke naroky na muza. A bohuzial prilis male naroky samej na seba.
Myslím si, že chudák chlap. Dá ti len tak 300 eur na darček a ty sa ešte zduješ za to, že obehá len 2 obchody a máš si kúpiť sama. Každá úplne normálna žena by vzala tú kartu, poďakovala manželovi a šla by si ten darček kúpiť.
🤦🏻 ja som ešte aj link na snubak posielala frajerovi 😀 ale za to že som chcela taký netradičný a bolo mi jasné že ho nenájde ani nevymýsli 😲
To čo riešiš je kravina, veď sa snažil, obehol dva obchody a potom ti teda radšej dal peniaze, omnoho lepšie ako keby zabudol úplne 😉
@elizabet173 vidis, a niektore by si mysleli, ze ten druhy flakon mal pre milenku😂
@elizabet173 keby som nechodila na MK, tak ani neviem aky je spravny postup😂 Inak, na margo tejto diskusie-mna by zaujimalo, aky je dostatocny pocet obchodov, ktore musi chlap prejst, aby bola manzelka spokojna😂Mne sa to smeje, ked moj muz taketo veci zvlada uplne bez problemov, ale musim sa ho na buduce opytat, kolko obchodov presiel-ak bude malo, tak ma po chlebe😂
@dskjhfdlkdjhl inak neviem, prečo nám zavreli tu skupinu "papule nevymachane"? Tamto bolo úžasné 😁😁😆😆

Prepáčte, no veľmi hotentótsky napísané. Nerozumiem celku, podstate. Každopádne, prestaňte sa správať detinsky. Vo vzťahu sú aj väčšie problémy než nejaký spomienkový darček. Asi ste ich nezažili. Buďte rada.