icon

Aký máte názor na takúto kúpu darčeka?

16. aug 2021

Aký máte názor na toto? S chlapom žijete, vychovávateľ dieťa. Chce vám kúpiť darček-jeho nápad (300e). Ochotný obehnúť 2 obchody v ktorom nemajú. Dostanete kartu, že si teda máte kúpiť sama. Ma to byť spomienkový predmet na jednu spoločnú udalosť v našom živote. Urazila som sa, nakoľko nebol ochotný tomu obetovat čas a ísť s vami. Prešli už 2 roky a stále je toto medzi nami. V hádke som mu vykricala jeho nezáujem a on mne, že keď neviem použiť kartu berie si ju späť. (Mala som ju k dispozícii aj na nákup potravín) Ja stále pociťujem krivdu. (Akosi som zmätená a neviem, či je to hlúposť alebo nie)

Strana
z2
dskjhfdlkdjhl
16. aug 2021

@jaskolka ja myslim, ze skupina zatvorena nie je, len tam uz nikto nechodi😉

ukulela
16. aug 2021

je to kolosalna hlupost. moj chlap nevie sebe kupit trenky, nie to mne dardek. z duse nenavidi behanie po obchodoch. co nenajde na nete, nekupi ..... roky chodi v jednej mikine, lebo ked bol v shoppingu, nenasiel mikinu bez kapuce, s normalnymi vreckami, nie velmi hrubu. doslova znechuteny a zufaly prisiel domov. ked sme raz boli kupovat nohavice, tak nie ze skusal, prilozil a povedal, ze budu dobre. odvtedy objednavam podla tej velkosti .... takze ten tvoj, ked bol ochotny prejt az 2 obchody je od mojho o 200 percent lepsi. do pipiny motykou, ved si vedela, co chces a dal ti peniaze. na co si ho pri sebe potrebovala???? a vyhadzovat mu to 2 roky PO???? iba si zbytocne rozprudila hadku. (Tipujem, mozno to mal byt sperk k narodeniu/zanubeniu/.... vsak ok, bolo by mile to vybrat spolu, ale malo to byt pre teba a podla tvojho vkusu. zrejme by si vyberala ty a on by nakoniec len zaplatil. takze to naozaj slo aj bez neho.)

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
dskjhfdlkdjhl
16. aug 2021

@elizabet173 poslala by som jeho na nakup, kvoli potravinam staci jeden obchod, to da.

ukulela
16. aug 2021

@elizabet173 to je druha vec. to si musia odkomunikovat. aj ked myslim, ze to bolo v navale hnevu a aj on sa spamata, ze toto je cez ciaru. najskor, ked nedostane veceru, alebo dostane zoznam na nakup. hlavne je, aby to odkomunikovali uz bez hadky a hnevu. lebo ak sa ona urazi a on zatne,maju zamiesene na pruser.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
16. aug 2021

Ďakujem všetkým za názory. Jedna sa o špecificku vec, do ktorej sa veľmi nerozumiem. Takže bolo potrebné aby išiel so mnou. Najhoršie je, že všade roztrubil, že to dostanem a teraz zas, cez leto spoločné akcie so známymi a zas si z toho robili srandu. A on to hodil na mňa, že nie som schopná si vybrať. Takže, preto ma to tak hnevá. Že in tvrdí, že so mnou v obchodoch bol, kde sme sa otocili hneď vo dverách lebo nemali. Furt sme mali ísť inde, ale furt do toho dačo prišlo. Čo sa týka narodenín, menin a takýchto veci, vždy si spomenie, čokoláda abo dačo. A možno som není reálna ale chalan by si mal nájsť čas a dačo kúpiť, nielen bachnut prachy na stôl. Keď sme boli deti, oco nam dal peniaze a kázal kúpiť to či to pre mamu.

ukulela
16. aug 2021

ked je to specificke, pohladaj na nete dve-tri, ukaz mu a opytaj sa, co bude najlepsie ..... ako ja v tom ozaj vidim, ze ty si mala byt iniciativnejsia. nie sa zduvat, ze nekupili sme (ozaj neviem - zahradny nabytok???), lebo nemali a on bol po hodine chodenia po obchodoch grogy :(

ada12345
Autor odpoveď zmazal
makova333
16. aug 2021

Autorka: Niektori ludia (zeny, muzi, deti) neznasaju behat po obchodoch a vyberat darceky. Presne tak ako ty neznasat, varit, zmyvat podlahy, umyvat okna, cistit zachod... Vies si predstavit, aby tvoju lasku meral muz ci dieta entuziazmom s akym cistis zachod? Je cisty, vonavy, odkameneny, ale kurna robila si to s takou nechutou a tri krat si to odlozila keď sa ti nechcelo, ze si sa mala na to vyprdnut, lebo takto to nie je ono, on si to predstavoval inak, tak radostne. 🙈 Uz su to dva roky a stale na to mysli... 🤦‍♀️

laurika999
16. aug 2021

Niektoré ješitné ženy už nevedia, čo od dobroty. Mať tak ich problémy.

poopsie
16. aug 2021

V 21.storočí je problém to vybrať na nete na PC vyvaleni na gauči?! A kuriér ti to prinesie rovno domov 🤦‍♀️

vilma7
16. aug 2021

Dobre, určite nebolo od neho milé, že ti v tomviacej nepomohol, keďže sa lepšie vyznal, ale aby si mu to ešte aj dva roky po vedela vykrikovať???- tak toto je už aj na mňa (ženu) moc!!!
Si dospelá osoba, nevieš sa cez to preniesť???

euka210
16. aug 2021

ja som najradsej ked mi da kyticu, pripadne zagratuluje, na Vianoce si kupim nieco pre radost sama alebo pre nas oboch, pretoze vztah nie je o hmotnych veciach. Moj manzel mi dava ine "veci" ktore vyjadruju jeho lasku. A aj ked ma chyby...ked tu kyticu nedostanem, tak je to super manzel a otec.

srferreira
Autor odpoveď zmazal
srferreira
16. aug 2021

My si s manzelom nekupujeme darceky! Ani raz pocas nasho vztahu. Kupujeme si cely rok daco. Radsej sme v obdobi narodenin niekde na dovolenke. Ideme niekam na predlzeny vikend, na vylet, kedze zijeme v zahranici kupia sa letenky ku nemu domov alebo na Slovensko, pred Vianocami vzdy ideme niekde na Vianocny market, spozname inu krajinu, uzijeme si atd. Ako darceky si davame spolocne zazitky. A tie su na nezaplatenie. A nebudem sa zduvat koli nejakemu darceku, ze kupil alebo nekupil, a kolko obchodov obehal!

nika3136
16. aug 2021

Co by som dala za to, keby kvoli mojmu obchodu obehal chlap 2 obchody 🤣🤣🤣🤣
Zena 🙏 su horsie problemy, snazil sa, ini chlapi si na nejake darceky ani nespomenu......a vytahovat to 2 roky ..... chudak!!

nttnnt
17. aug 2021

🤣🤣🤣 jezis ja odpadnem uz smiechom co za temy toto tak uz si dva roky urazena ze on s tebou nesiel do obchodu cislo 3 a nekupil ti on sam ale ti dal kartu aby si si to kupila sama a???? Tak si si to mala kupit a nie tu pistat nad uplnou stupiditou teraz nemas ani darcek ani kartu iba dlhy nos a krivdu ktora ani nie je lebo si sa urazila jak male decko zbytocne

janickacrazy
17. aug 2021

Inak ja fakt rozmýšľam, čo to môže byť, keď to nikde nemajú a autorka sa v tom nevyzná? To je dosť zvláštne. Ja sa nevyznám tak v autách alebo motorkach, tam by som potrebovala mať muža so sebou. Ale inak?

antoniatonka
22. aug 2021

Kokso a teraz dajte najšialenejšie nápady čo to malo byť

sticker
Strana
z2