Aký máte názor na takúto reakciu od chlapa?
Ahojte, zakladám novú tému, mnohým bude už asi známa, už som tu prispievala ohľadne tohto, no prispievala som konkrétne toto do už začatej diskusie a chcela by som počuť názory viacerých ľudí, čo si o tomto myslia a ako by reagovali.
…ty si zrejme čakala ,že bude dobiedzať a otravovať a prosiť ťa.Preto tu vypisuješ.Vadí ti to ,že sa tak zachoval .Má ťa na háku .Buď rada ,že aspoň v tomto sa zachoval ako normálny človek a nie psychopat .Keď si chcela rozchod ,máš ho .
Prosim ta, ty sa uz tymto sociopatom prestan zaoberat a naozaj oslavuj...
Neviem co riesis. S takym clovekom by si pocuvala ze by ti vylepil casom byt to aj urobil...4m neni dha doba. Rozisla si sa snim uplne v pohode. On to zobral uplne v pohode..ani zo zartu neni ok hovorit to co hovoril. Ved nema 5rokov. Tak sa teraz netrap akoby bol jediný chlap na svete.
Neries sposob rozchodu, ale oslavuj ze si nabrala silu a zbavila sa psychopata.Takto sa 40 rocny muz naozaj nema spravat a tie vase opakovane rozchody asi tiez vela naznacuju.Zazila som cosi podobne, nadejny partner maval stavy ze zvysoval na mna hlas,vadil sa za hluposti a vyvolaval naschval konflikty.Ukoncila som to sice nazivo a bolestivo,ale neskutocne sa mi ulavilo.Ten nestastnik dodnes hlada po zoznamkach naivne submisivne zeny..
@iv007 krd uz sme pritom veku, autorke by som tiez tipovala aspon o 10 rokov menej mentalne 🤷
Tebe je ľúto, že ťa neprosí, že sa ti nevtiera, že ti nerobí scény, nepchá sa ti do riti... Skratka, že ťa má na háku a to ťa štve. Tvoje ego to nezvláda a preto máš potrebu sa v tom rýpať.
Keďže ťa to autorka zaujímalo ako sa zachoval môj ex tak len poviem, že bol pokus o to, aby sa ma "zbavil", prenasledoval ma, stalkoval všade, vyhrážal sa mi, ohrozoval moju rodinu. Musela som to riešiť na polícii. Takže preto ti vravím, že buď rada, že máš kľud. A desí ma, že ti chýba, že po rozchode ti nerobí peklo.
Chapem, že tvoje ego utrpelo, že on nebojuje, ale myslím si, že to je šťastie, že ti dal pokoj
A pritom jak napriahol ruku stacilo mu len silno drapit vajcia, zmacknut az by boli modre a povedat, ze aj ty mas toto z domu, ze to mama tak robila poriadky. Jaj a ano, sak len sranda keby sa pytal. 💁♀️😅 ja by som mu dala po kostole hvizdat 😂
Kasli na to, na neho...40 rocny cap ale "v ramci" zartu ze taku ti slahnem? Trapny... zrejme take spravanie pochytil od rodicov... bud rada ze to mas za sebou a vobec sa netrap. Tela je on.
Neboj, on ti este zavola a date sa znovu do kopy a potom budes mat sancu zmenit svoje spravanie alebo sa s nim znovu rozist, ale tento krat uz nazivo a nie po telefone.
Inac nerozumiem preco si sa s nim rozisla? Ved vies ze to ze ti jednu slahne bolo len zo zartu, ze to oni tak doma zartuju.
@bashee 👍
@andreatytler toto, co jej teraz povedal, uz bola len ceresnicka na torte, mala si citat oredoslu diskusiu... Ten chlap je uplne nepouzitelny a ja nechapem, co tato nestastnica stale lutuje
Autorka, ja nechápem, co ty vlastne stále riešiš
Chodila si s dakym cvokom, konečne máš od neho pokoj a ty riešiš somariny, že si sa mala rozísť takto a nie takto?
Preoac, ale rovno sa opýtam, si ty takto "kompletná."? Tak mu napíš, že ľutujes, že si sa takto rozišla a vráť sa k nemu, aby si sa mohla rozísť inak 🙈🙈🙈
Alebo sa nerozchadzaj, veď tá trápi, že jeho rizchod netrápi, nech dalej "žartuje" že ti slahne a potom aj nech fakt ti každý deň jednu-dve vrazí, veď bude prejavovať záujem...
@zoro9836 ver mi, ze ja na takuto blbost viem zareagovat na rozdiel od autorky. Nezmylil si sa pri oznacovani? 🙂
Neblazni, ty by si mala cely deň tancovať že si sa zbavila takého blba bez problémov. A nie si niečo vyčítať.
@lindusss2016 Ja viem, citala som predoslu diskusiu a aj sa snazila jej tam radit, ale iba co ma to rozculilo.
Nečudujem sa ,že starý 40-ročný chuj je ešte slobodný .Každá ho osrala lebo mali natoľko rozumu ,že odišli z kratšej cesty ,čo sa o Tebe povedať nedá …to už si tak zúfalá ,nemáš na iného,žeby si si toto indivíduum zavesila na krk ?🤦♀️
Tak on nema vyberane spravanie zrejme. Ale vetu " slahnem ti" chapem ako vytrhnutý z kontextu. Čo by si mi urobil keby ti zničím tvoju obľúbenú zbierku angličákov? Takú ti slahnem že až.... Na jednej strane sa s ním za 4 mesiace 3 krát rozídeš. No potom sa čuduješ že má toho plné zuby....nekomunikujes a potom si skpamana, ze to kasle. On ta zablokoval a nekomunikuje, ale ty tu fabujujes, ako ta moze obtazovat a dufas, ze nebude vystrajat .. nuz, takto sa rozumna zena nesprava.
mám neodbytný pocit, že ste obidvaja "šľahnutí", aj keď každý inak...
@andreatytler no vies ako, radit sa da len tomu, kto o to naozaj stoji 🤷 tuto akoby autorky tychto sialenych tem chceli len pocut, ze ich ten chlap miluje a vsetko sa zmeni k lepsiemu, ked mu porodia zo 2-3 deti
@zoro9836 myslíš, že moja reakcia rozchodom bola prehnaná?
Autorka, vieš čo, áno, bola to prehnaná reakcia. Určite si sa s tak úžasným a skvelým mužom, ktiry ma taky super zmysel pre humor, nemala rozhadzat. Ty to len nechápeš a si precitlivena, veď všetky páry sa takto rozprávajú.
Prečo si to urobila? Veď on ta miluje a teraz príšerne trpí, takže ani nevládze ti napísať, aby si sa zmilovala a dala mu šancu. Veď to chcel len slahnut, aby to stena dala druhu, a trochu pridusot paplonom, to je také krásne, a ty si to nepochopila?
Určite sa k nemu vráť, prehnala si to, nechápeš takú skvelú srandu a zábavu. Lepšieho nikdy nenájdeš, toto je jediná šanca pre život.
(toto je všetko samozrejme prehnaná irónia, ale podľa mňa ona toto chce počuť. Aby mohla písať o tri dni, zee je s ním zase a nechápe, ako to myslel, keď jej trebárs povie ze ju chce zmlátiť ako koňa)
@zoro9836 neviem, či si čítal jej predošlé príspevky. Lebo jedna vec je povedať zo srandy"dam ti po dupe "vrámci nejakého blbnutia
a úplne dačo iné, z ničoho nič, že" šľahnem ti takú ranu, že ti stena dá druhu "
Rovnako dusiť niekoho paplonom a uhryznut do ruky do krvi mi už nepríde ako sranda.
Nechápem síce, čo autorka stále rieši, ale tento chlap mi ako normálny nepríde ani náhodou.

Aspoň v niečom je normálny a nerobí ti cirkus kvôli rozchodu .Chlap čo robi cirkusy,vyvoláva ,chodí pred dom je chorý psychopat .Normalny muž sa nebude podhadzovať ,vyvolávať ,nariekať žene keď sa s ním rozide .Má nejakú uctu k sebe .Psychopat a manipulátor robia vždy cirkus.