icon

Aký máte názor na vzťah 18 ročnej a 26 ročného?

tinka0008
22. okt 2015

Ahojte. Mam jednu otazku na ktoru by som chcela vediet nazor aj ostatnych ludi. Mam priatela, milujeme sa a mame uzasny vztah (9mesiacov) Lenze zaujima ma ako to vidi spolocnost, ja mam 18r. a on 26. Ani jednemu nam to nevadi, ani nasim rodinam. Len by ma zaujimal vas nazor co si o tom myslite, vidite v tom problem alebo prekazky do buducna alebo naopak? Dakujem za kazdu odpoved.

srnka1122
22. okt 2015

Kasli na ostatnych hlavne je ze sa mate radi 😉 ja som sa s mojim drahym spoznala ked som mala 17 a on 30..zaciatky boli hrozne moja rodina to nevedela prekusnut ze je taky ,,stary" ze si mam najst niekoho v mojom veku atd..ale prekonali sme to,uz sme spolu 7rokov medzitym sa nam narodila dcerka a vzali sme sa. A rodicia casom zmenili nazor a teraz je to pre nich ten najlepsi zatko 😀 myslim,ze vas vekovy rozdiel nieje vobec nejaky nezvycajny takze reci okolia by som absolutne neriesila..je to vas zivot tak drzim palce nech ste stastni 😉

amadora
22. okt 2015

ako na každý iný vzťah, nevidím v tom vôbec problém. vek je len číslo

tilly
22. okt 2015

a co je na tom? ja som mala 19, moj muz 29, ked sme sa zoznamili... sme spolu 15 rokov 😉

zatial ziadny extra problem, len take bezne ako mavaju aj pary s mensim/vacsim vekovym rozdielom...
zrejme to bude horsie, ked budem mat ja 70 a on 80 😀 ale ci dozijeme...

petronela.ficekova
22. okt 2015

Ja mam tiez manzela o 9 rokov starsieho a je to uplne super 🙂 Ja som mala tiez 18, ked sme sa spoznali 🙂

timuska55
22. okt 2015

ja som mala 17 a moj priatel 28.
Sme spolu 7 rokov a mame krasneho 15 mesacneho syna. Myslim ze vztah so starsim muzom ma vacsiu perspektivu 🙂 muz vo vztahu by mal byt zrely, nie sa zrelym len citit 🙂

adka629
22. okt 2015

ja som mala 20, ked som spoznala svojho draheho..on mal vtedy 28..cize presne 8rocny rozdiel..spolocnost takyto rozdiel urcite nevnima negativne.. 🙂

tajka1986
22. okt 2015

Moj muz je odomna starsi o 7rokov a uplne v pohode. Nikto nic neriesil. Ak vam je spolu dobre moze ti byt jedno co si myslia ostatni. Ja by som rovesnika ani nechcela. A mladsieho uz vobec nie. Spoznali sme sa uplnou nahodou a nikdy by ma nenapadlo ze chlap kforeho prezvonila moja kamoska z mojho mobilu bez toho aby som o tom vedela,bude o 11rokov otcom mojej dcerky a ten najlepsi chlap na svete.

majdus
22. okt 2015

Presne, takyto rozdiel nie je podla mna ziadna veda. Ak sa milujete a poznate aj svoje horsie ja, nie je co riesit. Ako tu ktosi pisal, dolezitejsie je, ci ma dobru povahu a dobre srdce. Mat takeho muza je vyhra, nie sice v rovnakom veku, ale uplne nezodpovedneho a nemozneho. 🙂

tanusa888
22. okt 2015

Ja som mala 18 a môj už manžel tiež 26 rokov.teraz sme spolu už 10 rokov a máme dve deťurce.uzivame si ich ako aj jeden druhého.neľutujem

mimi1237
22. okt 2015

Neviem čo riešis,muži dospievajú neskôr ako ženy,takže možno s mužom tv veku by si si ani nerozumela,myslím ,že vekový rozdiel medzi vami je optimalny,.vôbec by som neriešila vek samozrejm.ak by sa nejednalo o 20 ročný rozdiel,lebo vtedy ten druhý už može mať čo to za sebou a zmýšla ináč,tak by ste si možno nerozumeli,ale takto ? nerieš vek,skôr si všímaj povahov.črty toho druhého.

meusicka
22. okt 2015

ahoj, zbytocne si zatazujes hlavu. vekovy rozdiel je len jedna vec a okrem toho existuje kopa inych veci, ktore robia vztah, manzelstvo, cim ma alebo nema byt. moja babka bola od deda o 8 rokov mladsia a ona osobne vravela, ze to bolo vela, ked clovek zostarne a jeden vladze viac a druhy menej, vtedy je to uz horise. kym ste mladi, tak je to v pohode. pokial si budete vediet vybudovat pekny vztah, fungujuci na baze vzajomnecho porozumenia a lasky, respektu, tak by som neriesila vekovy rozdiel. 😉

sisaka
22. okt 2015

8 rocny vekovy rozdiel nevidim ako problem, ak to nie je ako pise @ivec16 14 a 21. To je uz podla mna postavene mimo zakon a ak islo aj o sexualny vztah za to je, ak sa nemylim, odnatie slobody.

jeannna
22. okt 2015

Vekove rozdiely sa postupne stracaju, cim ludia zreju, starnu. V tvojom veku by som vobec nerozmyslala nad tym, ci je toto moj zivotny partner. Ludia do zivota prichadzaju a odchadzaju. Pokial sa budete mat vzajomne cim obohacovat, vyznavat rovnake hodnoty a mat spolocne sny, preco nie? Vek v tomto pripade nezohrava podstatnu ulohu. Ludia sa ale aj menia, kazdy z partnerov sa moze vyvinut inym smerom, ich vztah vyhori, alebo kvoli rozdielnym nazorom a hodnotam nemozu byt spolu. Vtedy treba zdvihnut kotvy a ist dalej. Nic neber definitivne, uzivaj si zivota a zi v pritomnosti.

jana_eyre
22. okt 2015

moj muz je odomna starsi o dva roky.. ked sme spolu zacali chodit, bol mi ten rozdiel trocha divny, pretoze vzdy som mala priatelov starsich minimalne o 5 rokov.. moj muz bol ale povahou vzdy trocha starsi ako jeho rovesnici, asi preto ma pritahoval..

ked som mala 19 mala som jedneho priatela, ktory mal 26 - na par uciteliek na strednej to nikto neriesil, teda aspon o tom neviem..

pochybujem, ze v buducnosti by mohli vzniknut nejake rozdiely zapricinene vekom, ak nejake vzniknu bude to o individualnej povahe kazdeho z vas..

margarita
22. okt 2015

ja mam muza tiez presne o 8 rokov starsieho a nie je to problem, len sme sa dali dokopy ked som ja mala 22 a on 30, takze to uz tak "halo" nevyzeralo mozno ako v Tvojom pripade.
ked si rozumiete a chcete byt spolu, vekovy rozdiel je to posledne, co by som riesila.
ludia sa casto rozvadzaju kvoli inym a podstatnejsim "rozdielom"/

jedine, co vnimam, je ked niekedy vravi veci ako Tato pesnicka letela ked som mal x rokov, alebo Tento film nepoznas, ten bol super, lenze ja som vtedy este tahala Barbie za vlasy 😀 aspon sa orientujem aj v tychto sferach.

s1m.one
22. okt 2015

ak sa pytas cudzich ludi, tak mas asi pochybnosti sama.. ci?? a bude to len vekom? ak by si bola zamilovana, asi by si take veci neriesila ci? a co sa tyka buducnosti, tak kazdy je iny a aj ty mozes byt vyspelsia ako on.. rozumovo a tak... a ak nemate deti, tak asi uzit si, aby si nelutovala, myslim tym este sa nejak realizovala, pocestovala ak si ten typ a tak... potom to byva uz tazsie... ale kazdopadne vam drzim palce..

sense
22. okt 2015

moj nazor ak to nevadi jemu, tebe ani rodinam tak by somokolie neriesila, zas az taky rozdiel to nie je... myslim si ze ty ale taka ista nie si , kedze to potrebujes riesit...

zuzka0605
22. okt 2015

uplne v pohodicke, 8r rozdiel.ja mam s muzom 7r a povazujem to za idealny vek. rozdiel, nevidim ziadne problemy.chodili sme spolu 3r a uz sme 5r manzelia a mame spolu 2 krasne deti.

nk599
22. okt 2015

Ahoj ja mam 21 a muz 28 rokov sme stastny par . Nic na tom neni divne . Lepsie je ked je muz starsi ma viac rozumu ako pubertak . Ved ked to nevadi tebe a jemu tak nevidim preco by malo inym hlavne ze sa milujete

pepca28
23. okt 2015

No co ti poviem,ja som mala 19 a moj muz 26,sme spolu10 rokov...len to ,ze starne...🙂... do dochodku chce ist o tri roky...ja o 30...🙂)))...nerieeeeeeees

mima4
23. okt 2015

ja v tom problem nevidim, pokial obaja ludia su zreli a nechodia spolu len preto "aby chodili", ale chcú sa časom vziat, založiť si rodinu, byt si jeden druhému oporou.....

aj ked je pravda podla mna, ze cim nizsi vek, tym nizsia pravdepdoobnost uspesnosti vztahu, ale su aj pripady, kedy 18 rocny clovek tromfne 35 rocneho, vela zavisi od rodiny z ktorej pochadza, od jeho hodnot, zaujmov... vychovy....

Kazdopadne takemu pariku by som dietatko neodporucala mat.... je dobre vyzreit na tuto vec, zriet aj pre vztah, pre manzelstvo... dokladne sa spoznat....

krstna26
23. okt 2015

rozdielnosti vo veku sa časom prejavia, zrejme nebudeš chcieť skôr deti ako si on predstavuje alebo sa nebudeš vedieť osamostatniť od rodičov do 23 rokov a on bude mať vtedy už 31 rokov, možno už aj býva sám... časom uvidíte čo všetko musíte tolerovať, robiť kompromisy, ale keď sa milujete, tak to zvládnete a hlavne ty si musíš uvedomiť, že on možno už teraz rozmýšľa o rodine a zázemí, ty si ešte mladá a musí brať do úvahy, že možno nebude tvoj posledný.
ale netrápila by som sa zbytočne, vek je len číslo, ak sa milujete a rešpektujete, tak ste ochotní pracovať na všetkých budúcich problémoch vzťahu 🙂

jarmila1977
23. okt 2015

Ja som mala 17,ked som spoznala svojho manzela...je odo mna starsi o 12 rokov a uz 18 rokov sme manzelia a mame 3 deti.tym sa nechcem chvalit,len podotykam,ze nie vzdy je to o veku...mohli by sme byt rovesnici a nemuselo by nam to vyjst.....kazdy vztah je vlastne velky risk....bud to vyjde alebo nie 🙂

pumpkincake
23. okt 2015

To zavisi od skusenosti nie od cisla

marcela305
23. okt 2015

Ja mam 23 a moj muz 30 .mame spolu dve deti a je nam super...na veku nezalezi neries co si myslia ostatni aj tak nikdy nebudu vediet aky mate vztah je to len a len vasa vec ...v dnesnej dobe aj tak niektori 25 rocni su ako 13rocni je lepsie mat starsieho muza predsa len zeny dozrievaju skor a aj kvoli tomu ze chlpai vyzeraju aj v 40ke super kdezto mi starneme rychlejsie ..to pre tie nervy s muzmi🙂 ale skratka tes sa ze je Vam dobre a ak by mal niekto problem nech sa stara o seba a svoje problemy

inulienka29
23. okt 2015

ahoj...ja mám o mesiac 22 môj muž 30 🙂 ...už skoro dva roky sme manželia, čakáme bábätko 🙂 začali sme spolu chodiť keď som mala 18 a on 26 presne ako vy 😉 prekážkou nám nie je nič, dokonca niekedy mám pocit že je mladší ako ja 😀 ale pravdu? Ľudia na nás zvykli pozerať cez prsty napr v obchode atd...hlavne na mňa teda...ale odkedy mám brucho je to v pohode 😀 veľa šťastia vám prajem 🙂

ondrulka
23. okt 2015

Ja mám manžela o 13 rokov staršieho a za sebou máme pekných desať rokov 🙂 v dnešnej dobe myslím že nikto normálny tieto veci nerieši a ak áno, tak to bude jeho problém 🙂 podstatné je že ste spolu štastný a záleží aj na povahe vás oboch, nie na číslach 🙂

simca06022011
23. okt 2015

No ja mam nazor taky, ze ked je vam dobre nerieste. Ja mam starsieho partnera o 6rokov, sestra mala dokonca o 20r :D no ale... casom podla mna citit rozdiel, niekedy sa fakt vadime za take generacne veci, ze mam pocit ze je moj otec/dedko a nie partner :D ale tak kazdy sme nejaky :D

lucuja
23. okt 2015

ja mám 34 a manžel 47 sme spolu sedem rokov a máme dve krásne detičky a ľúbime sa jak kone, takže ja si myslím, že na veku nezáleží keď si dvaja rozumejú. Tak držím palčeky 🙂

caoli
23. okt 2015

to predsa nie je ziadny taky rozdiel, aby stal za pozastavenie sa.
vydavala som sa v 20 po dvojrocnej znamosti za o 7 rokov starsieho. tento rok sme mali 30 vyrocie a sme uplne v pohode. ja sa teda ziadnych takych scenarov o prdeni do gauca neobavam, moj muz je plny zivota, aktivny (ovela viac ako ja), kypi napadmi a taha ma z mojho sklonu k pohodlnemu lenoseniu do uzivania zivota. je to super a pevne verim, ze este dlho bude.