Aký nevhodný darček ste dostali od manžela na Vianoce alebo narodeniny?
Ahojte... 🙂
Napadla mi táto otázka resp. téma, pretože dnes som sa pousmiala nad darčekom, ktorý som dostala od manžela k narodeninám.. 🙂 Muži celkovo veľmi nie sú romantickí a môj vždy kupuje praktické darčeky. Čo samozrejme nie je zlé... Lepšie niečo, čo sa zíde a využije, ako blbosť, na ktorú bude sadať prach. Jemu samému je niekedy naozaj ťažké vyhovieť a kúpiť niečo vhodné.
A tak som dnes dostala váhu... 🙂
Váhu osobnú. Áno, váhu... 🙂
Najprv som bola taká, že čo, to fakt?
Keby som túto váhu dostala pred rokom, keď som mala o vyše 25 kg viac, asi by som bola veľmi veľmi smutná... Možno by mi to ale tiež dosť pomohlo.... Dnes som bola spočiatku rozčarovaná....
Aký záludný, nevhodný alebo diskutabilný darček ste dostali vy? 🙂 Treba to poňať aj vtipne, no čo, stane sa... 🙂
a dôležité PS : Tá moja narodeninová váha meria biologickú stavbu tela a parametre, ktoré bežná váha nemeria, takže je naozaj veĺmi užitočná a môj muž zistil, že je na tom horšie, ako si o sebe myslel :D A ja zase lepšie... 🙂
Pekné dni vám prajem.
@katuskamala1 dobrý trapas. Tá moja kniha s osobným venovaním, to by sa asi ťažko korčuľovalo s výhovorkami. V čase keď sa to stalo to bolo pre mňa extra citlivé a bolestné. Bola som čerstvo prepustená z nemocnice s ťažkou diagnózou. S partnerovou mamou sme mali vždy pekný vzťah, nikdy som nechápala tie zlé, priam nevraživé vzťahy nevesta versus svokra. Svokra ma vždy chválila, vychádzali sme si. Scénka s knihou bola medzi prvými, ktorá mi začala popri chorobe otvárať oči. Takých scén už bolo... Vyčistil sa rybník, otvorili oči, dospela som, zmúdrela, niečo sa naučila a v duši aj tak trochu zostarla 🤔 Dnes som za to všetko veľmi vďačná, a hrdá na seba, že som to ustála (bez scény a cirkusu) Dnes viem, že jej vzťah voči mne nebol až taký úprimný... Už dlho máme vzťah založený na slušnosti a formálnosti. Vytratila sa úprimnosť, radosť a spontanita. Nieje vo vzťahu hnev a nenávisť, proste sa meníme ako ľudia, menia sa okolnosti. S odstupom času som zistila, že vždy na mňa žiarlila (ale to by na každú), bojovala so mnou v tichosti-hrala to na kamošku, lebo vedela, že ak stratí mňa, stratí syna. Chápem, syndróm prázdneho hniezda, neprestrihnutá pupočná šnúra... ja som nikdy s ňou nesúperila. Moje ochorenie odhalilo mnoho charakterov, vzťahov, bola to bolestná cesta. Dnes už je to dobré, kráčam životom s nadhľadom a prijímam veci tak ako sú. A som za to vďačná. Práve preto sa dnes dokážem na tom od srdca zvonivo a nahlas zasmiať.
Tak ja tieto Vianoce som dostala ročnú diaľničnú známku na auto s tým, že to mám už aj narodeninove(o mesiac).. Autom nejazdím vobec(šoféruje ho priateľ) a na výlet mimo nášho mesta sa dostaneme max 2x do roka... 🤣
@blondtana no hrozné, mám to podobne, vždy dostanem takéto blbosti aj od svokry aj od jej dcér. Najlepšia je švagriná, ktorá robí v lekárni a vždy nám prinesie k Vianociam čaje a sirupy čo vyradzovali kvôli expirácii. Keď sme jej to vytkli, povedla, že to je ešte dobré. Najkrajší darček je keď vôbec nepríde. Za mnoho iných vecí. Už tieto ich "dary" sú len čerešnička na torte 😅.
@jamimo mas byt na co hrda veru. 🙂 tesim sa s tebou
@danist To si dostala od frajera diaľničnú známku na jeho auto? A to je ešte stále tvoj frajer? 😃
Od švagrinej "dobre, alebo teda výborne situovanej" dostali naše deti knihy a pracovné zošity po jej deťoch....
My sme naozaj skromné orientovaní nenároční, deťom našim skutočne stačí málo, alebo aj nič....
Ale keď začali pod stromčekom stebotat že dostali už vypracované zošity...som sa hanbila aj ja.
Švagriná len utrusila, že recikluju....
@ejbyk niektoré darčeky vypovedajú o tom kto ich dal. Človek sa cíti trápne za neho.
Niektoré komentáre keď čítam, rozmýšľam, či sú tí ľudia vôbec normálni. Ale ako píšem, vypovedá to o tom človeku, ktorý to dal. Ja mám takú istú švagrinú, čo najviac ušetriť. Ideálne úplne nič neminúť a tváriť sa, že niečo nesiem. A ešte za to očakávať ktovie čo.
Radšej nech neprinesie nič, ako sa má takto strápniť. Mala si sa jej rovno spýtať, či to máte zaniesť teda Vy do zberu.
Nebol to manzel, ale od ex som raz dostala biely uterak s vysitym mojim menom👀 a raz uplne zabudol na moje meniny, pricom v ten den sme boli spolu a spravila som mu ranajky a on nic.. 🤷♀️ uz je ex, ale tam bolo vela inych problemov nielen darceky..
@cacianka áno, aj tento rok si vypýtala na parný čistič, dostala 100€, vlani hard disk za 50 a 100€ k tomu, rok predtým kávovar s napeňovačom mlieka za 140€...a takto by som mohla pokračovať, nehovoriac, že už sa stalo, že som dostala od svokry príkazom návštevu na štedrý večer a nakoniec som tam sedela ako piate koleso, nedostala som jediný darček, ani od svokrovcov, ani od švagrovcov, pritom tam mali pod stromčekom milión darčekov, ale pre mňa sa nenašla ani blbá sviečka...🤦♀️
Ako na jedne strane sa človek aj pobaví, ale na druhej strane niektoré príbehy vyznajú dosť smutno. Veľa to totiž hovorí o človeku. Keby ešte nejaký príbuzný, šľak to traf, ale keď sa jedna o partnera tak je to smutne…
@zuzanalila20 na moje auto len šoféruje on keďže ja sa bojím sadnúť za volant.. Stále je môj frajer🤣 priložil k tomu aj zlatý naramok🤣
@danist No, to už znie lepšie 😃Ale teda mohol ti zaplatiť kondičné jazdy 🙂 možno na tie narodky 💛
@dominikak4 to by som nedala,keby mi muž takto nakupuje,alebo nič nekupuje,poprípade za body 😅😂máš môj obdiv

@majkamasar výborne, ešte vyšší level sú dezerty po záruke 😉Ok môže sa stať, že už v obchode sú po záruke, nemusí si niekto všimnúť, ale poznáme...