Aký nevhodný darček ste dostali od manžela na Vianoce alebo narodeniny?
Ahojte... 🙂
Napadla mi táto otázka resp. téma, pretože dnes som sa pousmiala nad darčekom, ktorý som dostala od manžela k narodeninám.. 🙂 Muži celkovo veľmi nie sú romantickí a môj vždy kupuje praktické darčeky. Čo samozrejme nie je zlé... Lepšie niečo, čo sa zíde a využije, ako blbosť, na ktorú bude sadať prach. Jemu samému je niekedy naozaj ťažké vyhovieť a kúpiť niečo vhodné.
A tak som dnes dostala váhu... 🙂
Váhu osobnú. Áno, váhu... 🙂
Najprv som bola taká, že čo, to fakt?
Keby som túto váhu dostala pred rokom, keď som mala o vyše 25 kg viac, asi by som bola veľmi veľmi smutná... Možno by mi to ale tiež dosť pomohlo.... Dnes som bola spočiatku rozčarovaná....
Aký záludný, nevhodný alebo diskutabilný darček ste dostali vy? 🙂 Treba to poňať aj vtipne, no čo, stane sa... 🙂
a dôležité PS : Tá moja narodeninová váha meria biologickú stavbu tela a parametre, ktoré bežná váha nemeria, takže je naozaj veĺmi užitočná a môj muž zistil, že je na tom horšie, ako si o sebe myslel :D A ja zase lepšie... 🙂
Pekné dni vám prajem.
@aaadkaaa inak aj moja svokra nám nosí dezerty po záruke 🤣 a už som od nej dostala aj pletené ponožky zo sekaca z úplne kusacej ,nepríjemnej vlny 😁 aj aj malej priniesla taký hryzaci vlnený sveter ,tiež zo sekaca( úplný hrozný vzor a na dotyk nepríjemný ) podľa nej krásny ..tak som jej ho vrátila ,že keď je taký krásny ,škoda ho zničiť ,že nech odloží najmladšiemu synovi pre deti ..a to nie som nejaká náročná ..sama veľa a rada nakupujem v sekacoch ,ale nie všetko a za každú cenu 😁
@bellugia
Prívesok na retiazku bez retiazky (ani som ju vtedy nemala)
Ohrievač na kĺby a chrbát ktorý som v živote nepoužila
Parfumy ktoré som vždy dala dcere lebo som ich nemohla ani cítiť
Manikurova sada (používam iba svoj sklenený pilník)
zas a znova sexuálne pomôcky, napríklad vákuovú pumpu na šušku
Od svokry som niekoľko rokov každé Vianoce dostala pyžamo. To by bolo v pohode, ale vždy kúpila strašné infantilne pyžamo, s detským motívom. Nechapem, kde na to chodila. Vrchol bolo chlpaté, škaredé zelené, s ružovými mašličkami. Vtedy jej môj muž povedal, že by aj stačilo. A vždy rovnaké kúpila aj druhej neveste (aby sme si nezavideli) 🤦🏼♀️

@petra8786 ďakujem, zvykla som si =D Už nič neočakávam, tak ma nič ani nesklame, skôr pobaví =)