icon

Aký to bude mať vplyv na náš život?

26. feb 2021

Potrebujem sa možno iba vyliat a mozno sama mam obavy . Okrem toho že je tato korona to neako vsetko pada . Manzel ma dvoch bratoch je najmladsi obaja slobodny mladenci a vyzera to tak že skoncia u nas . Su styria surodenci s toho dvaja slobodny a najstarsi nema zaujem povedal aj mojmu muzovi že ich brat co chce ist k nam byvat je toxicky clovek a mame si davat pozor ako ja to chapem vsetko ale mam ho nechat na ulici . Je to clovek ktory bol a je na vysej pozicii dobre zarabal-zaraba nabral uvery a ostal s holym zadkom nema nic a predpokladame ze je zavisly na tipovany kedze ma kopu uverov ktore nevladze platit a ma holu rit byva v podnajme teda vladze ale neostava mu na nic ine co si uvedomuje . Na 6 rokov potrebuje niekde byvat aby nieco splatil kedze cely jeho plat na to ide . A tak poziadal ci moze u nas byvat . Lenze budme realisty ma 43 rokov za par rokov ma 50 .Aj s muzom sme sa rozprali ze raz nam deti odijdu a toto je decko ktore si budeme tahat do konca zivota . Manzel sa rozpraval aj s otcom otec ma jednoizbovy byt a teda ma svoje roky on ho tam zobrat nechce nemoze keby vedel co povedal jeho syn asik by uz davno mal infarkt povedal že keby umrel a bude dedit jeho situacia sa vyriesi . Moj muz aj plakal jasne ziadne peniaze nemozu nahradit cloveka a aj tak sa jedna a jeden byt ktory ked predaju na sumu su 4 takze to bude max 10 tisic nic zavratne ale jasne dal by na uver a mohol dychat , Dalsia vec je podnajom plati 320 eur za jednoizbovy byt ked odijde za taku sumu uz nenajde nic ale ked nema ani nato . No a dalsi slobodny po korone zatial s nasledkami s tiez hypotekou na krku a uvermi bude u nas asik tiez . Dufam ze sa da aspon on dokopy . A teraz k veci strastne sa bojim ako to ovplyvni nas chod domanocti ci uz jeden alebo dvaja ludia roky nauceny samy na seba zrazu v dome kde su tri deti . Predsa len aj my s muzom sa pohadame sme nervozny a tak dalej . Dom je velky bude mat svoju izbu chodi do prace ale aj tak ved pozname to kazdy mame svoje nalady .Manzel si s nim chce sadnut svokor mu kazal ze nech dava aspon sto eur nech ho tu nenechame byvat zadarmo a nech si da podmienky aby to klapalo vsetko .Jasne tiez mame hypoteku ktoru v case korony tahame rukami nohami a tri deti . Uprimne bojim sa aj o muza velmi je to po psychickej stranke narocne taketo nieco riesit a ja uz ani neviem ako pri nom stat a co mu poradit aby som chranila aj nasu rodinu aj jeho a by to ustalo aj nase manzelstvo . Keby som bola ako svagrina mala by som povedat kasli na nich su dospely nech si robia co chcu my sme samostatna rodina ale pre mojho chlapa nieje krv voda a nedokazal by to nechat len tak .

Strana
z3
bubuzu
27. feb 2021

Nechat ho nech sa postara sam o seba.tymto mu nepomozete,stane sa od vas zavisly a len ho naucite,ze vzdy mu niekto pomoze.nech prebere za seba zodpovednost.znici vam zivot.mala som takeho otca.

annamivo
27. feb 2021

Nie nie a nie! Rada pomôžem, ale toto nie. Mala som vzťah s gemblerom a viem ako trpela jeho rodina, ja aj mnoho ďalších. Všetky peniaze išli na dlhý a tipovačky, automaty. Bola som slobodná, zamestnana a hlúpa. Pomáhala som tie dlhý platiť a keby že neodídem tak ma potopí. Nakoniec mu pomohlo že padol na hubu. Takže to že vy ho nasťahujete k sebe mu len dovolíte míňať ďalšie €, ktoré mu ostanú. A čo že nič neušetrí, sama hovoríš , že máte hypo, 3 deti,vy nepotrebujete šetriť? Vám sa nezidu peniaze? Druhý brat s kyslíkom je iná vec, tam by som to na pár týždňov vydržala, ak pôjde na invalidný budete to riešiť potom. Ale jednoznačne hľadať iné formy pomoci a riešenia, žiadne bývanie zadarmo na 6 rokov!!! Najviac by mi vadilo že stratím súkromie, intimitu a viac sa ho nezbavite,lebo mať mama hotel za 100 kto by sa sťažoval. A čím bude starší tým viac vecí u vás mu budú vadiť a hádať sa budete ty s mužom. Nehovorím o Tom že ten gembler ti môže pokaziť výchovu detí.

Strana
z3