icon

Ani manžel mi neverí

crazy55555
2. dec 2013

Uz neviem co mam robit. Poslednou dobou nemam ani jeden normalny den.Sype sa to na mna z kazdej strany ani neviem kde mam vlastne zacat.Ale prejdem asi k tomu najhlavnejsiemu. Byvame v bytovke a ako to je uz zvykom mame rozpisane na kazdom poschodi sluzby cize na jednom poschodi su 4 byty a kazdu sobotu upratuje jeden byt schodiste. Jedna nasa suseda oproti zije sama s matkou a asi sa poslednou dobou strasne casto nudi a tak otravuje inych...Vlastne asi len mna. Vykrikuje mi ze neupratujem, ze je stale na poschodi bordel, ze som napisana v rozpise uz 3 tyzdne ja a ze ked nepoupratujem tak poda staznost na bytove druzstvo (podla mna by ju vysmiali)..pozera stale cez kukatko na dverach aby ma vymakla kedy idem a zacala po mne zjapat. Dnes u nas zvonila, pravdaze pre pokoj som neotvarala a siel manzel aj ked som ho upozornovala nech to nerobi. No a on si od nej vypocul aka som neschopna a ze neupratujem a zacal mi samozrejme nakladat aj on...Nepocuval ma ani ked som mu vravela ze to nie je pravda a ze si to vymysla proste on uveril jednej blbej susede na ktoru nadava pol dediny ze riesi somariny. A ze on nemieni pocuvat ze nam tu klopu susedia ,preto lebo on ma blbu zenu. Tak dakujem pekne za taku doveru, ked uz ani manzel ma neobrani pred nejakou susedou co mu moze byt ta stara ukradnuta,hadal sa ohladom toho so mnou cely vecer. A sused nad nami-dalsi exot robi stale hluk a my mame 1,5 r. dcerku a nemoze kvoli nemu kludne spat. S cim sa da buchnut tak s tym buchne ale manzel za nim ohladom toho nepojde lebo zasa su to moje vymysly, pritom aj on pocuje vsetko co robi. Ale nie ja som zasa ta zla zena ktoru zachvilu nikto v bytovke nebude mat rad. Proste neviem na koho sa mam obratit alebo sa vyrozpravat uz je to na mna vela.Nikomu som nic nespravila,manzel veri blbej paranoidnej susede a mne idu vsetci vykrikovat nieco za co absolutne nemozem...Chcem to ignorovat ale neda sa to ked doslova na teba caka za dverami aby ti mohla vysplechnut do tvare preco ma prave dnes suseda blby den.Tak preco si to nevybyt na mne,...A od muza som to teda naozaj necakala, ze sa ma nezastal 😢

Strana
z2
kiki68
13. dec 2013

my sme mali taku susedu, dokonca svokre isla nakukat,ze mam milencov... 😀 cez kukatko vsetko smejdila,ale inak sa tvarila,ze neexistujem..ja som z nej uz mala zabavu, svokra ju niekam poslala,lebo ona ju dobre poznala a vedela,ze takto donasala klamstva aj jej rodicom a kadekomu...neviem na co to ale ti ludia robia..to ich naozaj tak bavi sledovat ludi ako vynasaju smeti do akeho smetiaka,co tam asi je, ci rozkuskovane mrtvoly, ci pokazene uhorky? ci clovek venci sa a kde sa pes vycural o ktory krik...fakt mi niektore osoby taketo pridu..nech si zacnu zit take susedy svoj vlastny zivot a ak nie,tak nech idu na veterinu a poziadaju o utratenie,alebo nech to spravia sami a nech daju nejak rozumne vediet,aby tam nezacali smrdiet v bytoch...akoze taketo sledovacie susedy ziju uplne zbytocne yivoty, lebo ziju zivot niekoho ineho...a este mu ho zneprijemnuju klamstavmi,podraymi...no proste fuj!
nabuduce susede vynadaj jak prasatu do koryta...a stihni po nej nahukat,ze mas male dieta,ze mas aj ine starosti a ze ked sa jej nepaci ako nieco umyvas nech to ide robit sama... 😉

izabelkas
13. dec 2013

Ked pojdes umyvat chodbu, tak jej zaklop, alebo vzdy pockaj s umyvanim az ked bude ona doma aby videla ze umyvas. Pripadne jej mozes aj smetie pozhrnat pred dvere a napisat odkaz, ze si zametala a tu ma dokaz. 😀

lenkasulovcova
13. dec 2013

ked ju nabuduce stretnes a bude na teba nieco mat
tak na nu riadne naziap, nech si nemysli ze si male decko a moze ti srat na hlavu !!!!!
a staremu tiez vyplachni zaludok, ked veri susede, tak nech mu aj vari aj prie aj vsetko robi ona, ked ona je dokonala a ty nie
a tichá domacnost

jatamido
13. dec 2013

...susedu pošli do puče a manžela tiež 😉 ...len toľko,mňa by si manžel zastal,aj keby bola pravda to,že neupratujem 😵

maca_p
13. dec 2013

@crazy55555 na tieto pritrckane tyzdenne sluzby som nasla firmu na upratovanie a nadpolovicny suhlas vlastnikov bytov 😀
odporucam 😉
proti blbosti tvojho muza a tvojej susedy sa firma dajst neda... 😢

Strana
z2