Arogantné správanie sa chlapa
Ahojte,
s priateľom som sa zoznámila pred polrokom. Všetko bolo ok, až po nejakom mesiaci a pol, kedy sa otočil o 180 stupňov, Začal si namýšľať, že keď je v práci na nočnej alebo dennej 12tke, že ku mne chodia nejakí chlapi alebo chlap , alebo keď idem p malého do škôlky alebo na nákup, že sa určite s niekým stretávam. Tento stav trval od 20.júla do 23.10.2022. Každý deň počas týchto mesiacov mi ráno vyčítal milencov, večer sa kajal., že už sa voči mne znormalizuje atď. Stali sa aj také situácie, že mi vyčítal po príchode z práce, že niektoré veci nie sú na svojom mieste tak, ako ich dal a že určite tu bol chlap (odtlačok hlavy fiktívneho milenca na jeho vankúši, atď.). Sledoval moje sms, každý krok, každý hovor, proste všetko. Stál ma aj napriek sľubom, že bude normálny a bude mi veriť upodozrieval, že mám určite nejakého kandúra atď. Nikdy som ho nepodviedla a nikdy by som sa k tomu neznížila a aj napriek tomu hovoril, že žena, ktorá o sebe vyhlasuje, že je verná mužovi, ho x krát určite podviedla. Darmo som mu vysvetľovala isté veci. ňuchal mi nohavičky a stále mi hovoril, že cíti mužské spermie, aj z mojho tela iného chlapa. že takto to presne cítil aj pri svojich bývalých frajerkách a nakoniec sa mu priznali, že ho podvádzali. A mna psychicky nútil priznať sa k niečomu, k čomu by som sa nikdy neznížila. Každý den ma s tým vyymýval. Podozrieval ma, že ja určite nechodím do práce a že si užívam miesto toho a robím to tak, že on na to nikdy nepríde. 23.10.2022 sa po nočnej vrátil domov. Nechala som ho ležať a išla som sa venovať svojmu 5 ročnému synčekovi, išla som mu dať ranajky a on to zobral tak, že s amu nechcem venovať a že sa mu nevenujem už 4 dni (to preto, lebo mám obrúsené zuby a všetko ma bolí, ale snažila som sa mu aj napriek tomu). nechala som ho teda oddýchnuť, lebo v ten den sme mali ist na kupko. O nejkaú hodinku vstal, prišiel ku mne a mi povedal, že určite mám nejakých milencov a on zoi seba debila robiž nenechá. Že on nebude s takou štetkou, akou som ja. 3 krát mi naplul do tváre a udrel ma po hlave - v ucho mám implantát a maám obrúsené zuby.
Zbalil si veci a odišiel s tým, že som špina a takej sa nedá veriť. Poobede sa už kajal. Priznal sa, že je chorobne žiarlivý, že aj jeho otec bol ale....je toto podla Vás normálne??
Vieš čo? Nechaj si spraviť (druhé) dieťa, to ho určite zmení.
A teraz vážne. Nie, podľa mňa nie je normálne ani jeho a ani tvoje správanie.
Čo si chceš vlastne tu teraz prečítať? Že je to ok a vlastne si len nejaká precitlivelá? Zobuď sa.
@bobinkorikinko1988 mna by zaujimalo ci ho ma zo zlata alebo aspon polmetroveho :D lebo nevidim iny dovod preco s nim este si…
@bobinkorikinko1988 ze ci je to podla nas normalne sa pytas? No to nie len ze nie je normalne. Ten ćivek by sa mal liecit a ty od neho cim skor odid.
Väčšinou to býva tak, že ten ktorý upodozrieva, tak ten aj podvádza. 👍 takže si to doma trošku uprac, aby si ešte nejakú chrontu od toho žiarlivca verného nechytila. A nezabudni vymeniť zámky!
@bobinkorikinko1988 ty asi tiež nie si kompletná keď sa ešte potrebujes toto pýtať. Každá príčetna žena by to s ním už dávno skončila.
Akurát som včera pozerala video, kde dr opisoval psychologické spektra a ako je každý extrém zlý. Na jednej strane necitlivost až psychopatia a na druhej až extrémna naivita a prehnaná empatia. A tu sa tie dva extrémy stretli. Autorka je tak dobrá až je sprosta a to druhe čudo, no poteš. Ešte to môže byt aj celé vymyslené samozrejme, na to už ani neviem co povedať 😅
@bobinkorikinko1988 ja nepoznam chlapa, kt. by takto chorobne podozrieval z nevery, ktory by ovoniaval nohavicky (panebozenanebi, to je co preboha za hore spravanie!?! ,) a dalsie vyplody choreho mozgu, kt. realizoval.
Ja jednoducho nepochopim, ako si mu toto mohla tolerovat. Zena, to nemas trochu hrdosti?
A to nasilne spravanie je uz len ceresnicka...
Hlavne, ked sa tento zakomplexovany chudak vrati, ze ti akoze dava druhu sancu, tak maj rozum a nevezmi ho spat!
Ak ty si masochistka a chces si nechat kretenom ublizovat, tak tohto posli prec aspon kvoli synovi!
@bobinkorikinko1988 taký je schopný teba aj dieťa zo žiarlivosti zavraždiť, ak ťa nebude môcť mať on tak nikto.
Autorka napíš viac, verim ze si ho vykopla, a vymenila zamky, tento psychopat by v blízkosti môjho dieťaťa a mna nebol ani sekundu. A ze sa on obhajuje ze maju genetickú žiarlivosť?? Co ty s tým máš?
Ozaj mas za potrebné s nim byt,je posledný chlap na Slovensku?
Vyčítať ti, že robíš svojmu synovi raňajky, miesto toho sa mas jemu venovať? A dieťa hladné!!! Po pic...len som sa nasrala,hadam sti je dieta viac ako dáky flusajuci kreten, políciu by som na neho volala!
@bobinkorikinko1988 ty hlavne tiez nie si v poriadku - normalna zena by po dvoch dnoch takeho frajera kopla do guli a nerozmyslala preco jej naplul do očí
@bobinkorikinko1988 nepoznám ženu ktorá by si nechala naplut 3 x do tváre od muža ktorému nič nespravila zle.... A ešte by s ním ostávala ďalej ... Hrdosť. Je kde???pozerať na dieťa nič ?????haló preber sa
začni chrániť syna a nenechaj ho vyrastať v toxickom prostredí
vyhoď všetko čo po tom smradovi zostalo
a hlavne nezabudni vymeniť zámky!!!
Ak bude robiť problémy zavolaj políciu.
@bobinkorikinko1988 ...a tebe na tom najviac vadia tie tri pluvance? 😀 ...zena hybaj hladat svoju hrdost kym je cas a nemate spolu decko. 🙈
Ale ani tvoje správanie nie je normálne. Máš zodpovednosť za dieťa. Na ňom vidíš nenormálne správanie a na sebe nie? Že toto trpíš.
A ty sa ešte pýtaš na fóre ?Či to je normálne ?🤦♀️Však to je blázon ,na psychiatriu ho zavrieť .Teba mi nieje ľúto ale dieťa ktoré sa musí prizerať takému šialencovi .To si tak zúfalá ,že berieš takého chorého žiarlivca ?
Ty si není normálna.... žiadne Poobede už nemalo byt.
Naco si mu otvárala, nemá ta kto strieskat??? 👿
Zbal mu kufre a výhod ho, dúfam ze nechceš aby šiel takýmto príkladom tvojmu synovi
Ty ho este nazyvas priatelom? Zena, zapni mozog, v sekunde to skonci, snad sa s nim nechces vlacit dalej. Zapni mozog, a nerob si sama zle
Otázka by nemala byť či je toto normálne lebo každý zdravý človek vie že to normálne nie je, otázka znie si ty normálna že si s ním a aká si matka keď necháš svoje dieťa vyrastať pri takom chlapovi? Sa spamätaj nie si zodpovedná len sama za seba
Už dávno by som ho poslala do riti
Normalna nie si ty, ze toto tolerujes.
@bobinkorikinko1988 Buď rada že taký dilino odysiel sám. Dúfam že si ho nevzala na milosť. Vymeniť zámky a prerušiť kontakt.. nič lepšie by si nemohla urobiť…
Bože môj, žena. Ako toto môžeš so sebou nechať robiť? Tak málo si samu seba vážiš, nemáš sa rada, ani tvoje dieťa? Ver, že na svete existujú aj normalni chlapi, pri ktorých by si nemusela toto zažívať. Budem čakať, že napíšeš, že 25. Októbra si vykopla toho smejda ziarliveho z tvojho a synovho života, raz a navždy. 🙏🏾
@bobinkorikinko1988 ty sa pýtaš či je takéto správanie normálne???? Ja by som skončila už pri tých nohavičkách🤦. Ty nemáš sebaúctu aby si si nechala robit takéto veci? Na toto sa ma dívať tvoj malý syn? Toto je chorý človek ,ktorý ti môže pri ďalšom ataku tak ublížiť ,že to nemusíš rozchodiť.
Prosím ťa pekne kôli tvojmu dieťaťu. ZABLOKUJ HO VŠADE KDE SA DÁ!! NEKOMUNUKUJ S NIM. ODIŠIEL - BODKA. SKONČILO TO.NEVER JEHO SLADKÝM REČIAM!
NEVRACAJ SA K NEMU.
@bobinkorikinko1988 to ty nie si normálna. Žiadna normálna žena by nevystavovala svoje dieťa takému dementovi. To, že ty si sprostá, nemusí trpiet nevinne dieťa.
naplul 3x do oči? a prečo nie, iba jeden krat?pytaš sa, či je toto normalne.Žiaden chlap mi nenaplul do oči nikdy v živote..👎tu su často dotazy na spravanie, ktore je ďaleko za čiarou a tie ženy si v tom veselo žiju, občas hodia do placu otazku, že mi zabehne a pytaju sa, či je toto u niekoho štandard Nie ! Nie je ani omylom

@bobinkorikinko1988 a ty si toho kreténa ešte pustila naspat? Ale toto vobec nie je normálne správanie.