icon

Asi ma muž podvádza - čo by ste urobili vy?

wife123
18. júl 2018

Ahojte
Som tu už roky ale prvý krát tu hľadám radu. Tak radšej pod novým nickom.
Doteraz som bola šťastná v manželstve (9r) aj keď v začiatkoch vzťahu boli raz problémy kedy ho zvadzala kolegyna v starej práci ale zvládli sme to a verila som mu.
Posledné mesiace sú ale divné. Je naladovy, raz mi hádže komplimenty, zalubene potlapkava a potom sa aj tri dni so mnou nebaví. Horko tazko vyzistim ze vraj ho malo ľúbim a nijako mu to neukazujem. Potom je zas chvíľu všetko ok. Milujeme sa často ale on by možno aj každý deň chcel....neviem.
Začal chudnúť... Podporujem ho v tom. Aj mne treba trochu....
No dnes dom objavila v jeho pracovnej taške kondóm. My ich používame málokedy lebo on ich už nepotrebuje - deti mat nemôže. Mame ich len v nočnom stolíku v spálni. Sokoval ma ten v taške. Nenapadá ma žiaden rozumný dôvod...normálne som sa z toho zrútila...

Mam ho konfrontovať?
Zrazu si dávam všetko dokopy. Denne cestuje po celom Slovensku. Stále je na mobile a rieši firemné problémy s podriadrnymi ale písať si môže barsco okrem mailov. To nezistim. Keby ma podvádzal tak to môže urobiť hocikedy nakoľko mu to pracovný režim dovoľuje a ja to nezistim.
Som úplne v prdeli....
Keď ho aj konfrontujem, bude zatlkat a ja sa nič nedozviem. Ale jedno viem isto, dnes sa moja dôvera otriasla v základoch

Strana
z10
mircalla
25. júl 2018

@thoughtfulweirdo Nie, len ta prejdu iluzie

marina24
25. júl 2018

tak zrazu chata bola:D no tak sa to vysvetlilo všetko, zakladateľka chce veriť, tomu čomu chce🙂
chata s ňou🙂

loliki
25. júl 2018

@wife123 vies co, neries to. Ziarlivost je niekedy choroba alebo chorobná. Milujete sa a nekaz to pochybovanim a nedoverou. V rodine mam pripady, kde neustalym upodozrievanim sa pokazili vztahy rodinné, nielen manzelské. Ked niekto (zena) zije v presvedceni, ze vlastná sestra zvadza jej manzela. Ako mozu nadalej komunikovat sestry? Alebo muz nemoze navstivit svojho brata, lebo ten ma tam manzelku a aby ho nezviedla.. Choré. Daj si aj ty do kabelky kondom a cakaj, kedy ti ho najde. Ked ti on neprehladava kabelku, nepozeraj ani ty do jeho tasky. 13.komnata sa nema otvarat.

marina24
26. júl 2018

@loliki žasnem nad takýmito vyjadreniami , ?! radísš jej aby celý život bola podvádzaná? A ok,nech je,ale ved hrozí riziko nakazenia pohlav. chorobou, kt. bude mať doživotne, to neni sranda čo jej radíš. Zdravie máme iba jedno
a tiež aj som tu čítala niektoré komentáre, že načo použív kondom že infekcia sa neprenáša, dalšie choré vyjadrenia, jasnačka, že kondom cez infekciu sa má používať, bože, ženy čo vy tu dokážete napísať, to človeku sa ústa nstačia zavrieť

loliki
27. júl 2018

@marina24 a ty odkiaľ máš 100% istotu, že ju manzel podvadza? Poznáš jej manžela? Prečo píšeš, že bude celý život podvádzaná? Čo maluješ čerta na stenu? Doživotne pohl. choroba... Ty máš určite manžela pod kontrolou, kamera,ploštice a styk len sterilný.

thoughtfulweirdo
29. júl 2018

@mircalla Ilúzie, že vo vzťahu je hlavná dôvera a keď tá chýba, vzťah je o hovne a nikdy v ňom ten človek nebude spokojný? 😅

mircalla
29. júl 2018
thoughtfulweirdo
29. júl 2018

@wife123 No ako to dopadlo?

ave17
29. júl 2018

Autorka nás nechala v napati🙂

kataina
30. júl 2018

@wife123 autorka nas žiadala o radu, nemusí zverejniť všetko čo si my želáme, ani to ako to dopadlo. A nie su tu všetky len empaticke mamičky, ale aj... "menej zhovievavé" tak prečo by autorka mala všetko zverejniť, ani jej to neradím
😉

tehulkake
19. aug 2018

@thoughtfulweirdo no kto vie, tiež čakám na rozuzlenie...

smutnaj
22. aug 2018

Poznac kondom vloz spat do tasky a ked sa vrati skontroluj a uvidis sama

bambuleka
Odpoveď bola odstránená
klarissa25
3. feb 2019
jurio
4. feb 2019

@bambuleka nechcem nic hovorit, ale teba tusim viac stve ta detektivna kancelaria ako samotny fakt, ze manzel bol neverny...neviem, ale mna by to stvalo asi naopak

klarissa25
4. feb 2019

@jurio podla mna len robi zlu reklamu konkurencii 🙂 🙂

tehulkake
4. feb 2019

pouzivatelka neaktivna, takze sa pravdu nedozvieme

bambuleka
6. feb 2019

@klarissa25 určite, si lepší detektív ako ten čo "pracoval" na mojom manželovi 🙂

bambuleka
6. feb 2019

@tehulkake ahoj, už som späť 🙂)) mám veľa práce prepáč

tehulkake
6. feb 2019

@bambuleka ja som myslela autorku príspevku wife123

Strana
z10