Asi ma muž podvádza - čo by ste urobili vy?
Ahojte
Som tu už roky ale prvý krát tu hľadám radu. Tak radšej pod novým nickom.
Doteraz som bola šťastná v manželstve (9r) aj keď v začiatkoch vzťahu boli raz problémy kedy ho zvadzala kolegyna v starej práci ale zvládli sme to a verila som mu.
Posledné mesiace sú ale divné. Je naladovy, raz mi hádže komplimenty, zalubene potlapkava a potom sa aj tri dni so mnou nebaví. Horko tazko vyzistim ze vraj ho malo ľúbim a nijako mu to neukazujem. Potom je zas chvíľu všetko ok. Milujeme sa často ale on by možno aj každý deň chcel....neviem.
Začal chudnúť... Podporujem ho v tom. Aj mne treba trochu....
No dnes dom objavila v jeho pracovnej taške kondóm. My ich používame málokedy lebo on ich už nepotrebuje - deti mat nemôže. Mame ich len v nočnom stolíku v spálni. Sokoval ma ten v taške. Nenapadá ma žiaden rozumný dôvod...normálne som sa z toho zrútila...
Mam ho konfrontovať?
Zrazu si dávam všetko dokopy. Denne cestuje po celom Slovensku. Stále je na mobile a rieši firemné problémy s podriadrnymi ale písať si môže barsco okrem mailov. To nezistim. Keby ma podvádzal tak to môže urobiť hocikedy nakoľko mu to pracovný režim dovoľuje a ja to nezistim.
Som úplne v prdeli....
Keď ho aj konfrontujem, bude zatlkat a ja sa nič nedozviem. Ale jedno viem isto, dnes sa moja dôvera otriasla v základoch
@dahra Moja skusenost je, ze chlap sa pri tom nevie uplne tvarit, ze prihorela zaprazka, minimalne mu preskoci hlas. Jasne, ze bude zapierat. Problem je, ze ona istotu mat nebude, na to potrebuje dokaz.
To, co pises, ze podla mna chyba tej zeny, ze to nechala prehrmiet, ze sa nechala ucicikat darcekmi, kvetmi, kalerabmi a nosenim na rukach...nemyslis? Vzdy to zahral do stratena a ona s tym nic neurobila. Bola to jej volba. Teda urobila, ale az po rokoch. Ututlalo sa neexistuje. Ona to nechala ututlat. Ja mam radesj krutu pravdu ako neistotu a pochybnosti.
Kebyze riesi veci inak, tak to ututlat nenecha.
@dahra necitala som cely tvoj prispevok, len zaciatok... Ja som sa ozvala, lebo mam taketo skusenosti za sebou. Prave preto som autorke prspevku polozila par zasadnych otazok. Ak je odpoved na ne kladna, nech neriesi, nefabuluje a hlavne nech sa nenecha vyhecovat radami tu na MK. Zeny to myslia dobte, ale nepoznaju ju, jej muza, ich vztah, okolnosti, proste ju mozu zbytocne zmiast.
Zazila son to zistila som ze ma podvadza a skoncila som s nim mame 2 deti
Myslim si, že aj bez tých všetkým rád si táto žena urobí po svojom ua istých okolností čo doma nastanú a možno to už má ua sebou a ľutuje že zbrklo reagovala a nič sa nedozvedela a on ju tam prosí prehovára. Alebo sa to celé zvrtlo a obvinil ju aneb je to celé len povyk a je všetko zazehnane.
Tak si vyberte😉
Ja by som ho asi konfrontovala nech sa k tomu vyjadri a ak chce aby som mu verila nech mi okamzite ukaze mobil, fb, email...ak nema co skryvat tak ti to rad ukaze aby sa "ocistil" lebo kondom je sakra velky dovod na taketo obvinenie.
@wife123 ja som nikoho neodsúdila, ani mi o to nešlo, napísala som svoj názor a za ním si stojím. Ty vieš, čo máš doma a každý si je strojcom svojho šťastia, to je všetko z mojej strany.
@pivonka6 ja hlavne poznám toho môjho muža, a to som tým chcela povedať. Že každý by mal vedieť, čo doma má a ako riešiť problémy. Nikomu svoj názor nepodsúvam, viem, že každý rieši problémy po svojom, ja som sa len pozastavila nad tou celou situáciou.
@wife123 ci je uz vinny, ci nie, jeho reakcia na tvoje (pre neho podivne) chovanie je normalna.
Maj vedla seba niekoho, kto niekolko dni sa chova cudne, ty to vidis, vies, ze nieco nie je ok, ale on len: nic mi nie je, nic sa nedeje, som ok.
Po par dnoch by ti na neho dosli nervy, ze tijednak neveri, Jednak ocividne cosi vaznejsie taji, jednak ta tym drzi v napati, kedy to konecne exploduje a ako vazne to bude. A potom rezignujes, reku rob si co chces. ale zaroven si nastvana a urazena.
Uplne normalna reakcia.
necitala som vsetko, ale vacsina riesi kondom a dalsia vec unika!!! tvoj muz chudne??? znamena to veelky prst hore! to robia chlapi vacsinou kvoli druhej :(
necitam vsetko ale nevidim v hlavnom prispevku vy mate deti ? lebo pises ze on UZ ich nepotrebuje deti mat nemoze to vyznie ako keby predtým ste pouzivali ale deti si nespomenula tak nwm..lebo ako skutocne nejest nespat koli chlapovi tak ako..... 🙂 ved to nanho vybafni co ti pomoze nejest a trapit sa ?
nedocitala som diskusiu,iba pises ze ma iphone co sa odblokuje tvarou.pockaj kym zaspi a postav mobil pred jeho ksicht ked spi,odblokuje ti bez problemov.
@wife123 čo ti pomože psycholog a rodina ked máš len podozrenie. Jediný partner na vyriešenie situácie je tvoj muž. Načo to predlžuješ a jednoduch sa ho priamo opytaj. Buď sa prizná a ty sa s tým budeš musiet vysporiadať alebo to poprie a logicky vysvetlí a ty to vysvetlenie, pokiaľ ti manželstvo stoji zato, príjmi. Inak Ťa čaká život v nervozite a neistote ktorý uškodí tebe a celému Vášmu manželstvu.
@kapustovafliacka99 dobré
@wife123 Uplne chapem, ako Ti je. Ja by som tiez pockala na viac dokazov. A co sa tyka tej konfrontacie a uprimneho rozhovoru... verim, ze bude zatlkat, keby sa dialo cokolvek. A su muzi, ktori Ti klamu do oci, ani brvou nehnu, vyznaju lasku, vybozkavaju a dalej pokracuju. Aj pre @mircalla . Zazila som, viem. Mozno na Tvojom sa to dalo odpozorovat, lebo nevie tak dobre klamat alebo ma v sebe zvysky svedomia...
všetky čo píšete že muži vedia dobre zatlkať a klamať do očí a že sa ho nemá priamo opýtať na vysvetlenie . Ste vydaté resp. s partnerom? Pretože podľa toho( aj bez podozrenia lebo ved muži sú klamári)musíte žiť celý život v predstave, že môžete byť podvádzané kedykoľvek nie ste s ním a aj tak Vás oklame. Strašný život.
@luga_luga podstatnejsie ako to, ze muz chudne je, ze autorka mava pravidelnu mykozu a muz ju upodozrieva odkial sa jej to stale vracia 🙈🙈🙈 (este ho ani nekonfrontovala a uz z nej robi blbu a tu, ktora za to moze)... Okrem toho jej uz raz klamal ohladom inej zeny... Takze sa dalo cakat, ze sa to zopakuje.
@wife123 nadych a vydych, pozbieraj sa. Takto fungovat nemozes. Nie je to idealna situacia ale ani koniec sveta.
@wife123 Nic v zlom, ale mam pocit, ze trosu prehanas s tym zrutenim a podobne. Jednoducho ak to uz urobil musis sa tym ratat, ze sa to moze stat znova, resp. ze je vyssie pravdepodobnost. Co budes robit, ked budes ma ovela vaznejsi zivotny problem. Porozovanie ti nic nepomoze a istotu ti to neprinesie.
Nechapem, preco normalne nevylozis karty na stol. Taketo detektivne hry su podla mna trapne.
Rady typu vymenit mu kondomy a naraficit nieco su podla mna pre nastrocnych
@danicabbb neviem to na sto percent.ale podla mna by to mohlo fungovat.alebo ked je aj hore a ma otvorene oci,normalne necakane predsunut telefon pred jeho tvar.kedykolvek ked to necaka.
@missdiva Ja som mávala pravidelnú mykózu, keď som nemala partnera, takže čo sa týka mykozy, nie je to dôkaz nicoho a chudnutie tiež nie, lebo môj muž chudne kvôli mne :D
ak ti je z toho uz takto zle ze nespis a nejes tak fakt to nezdrzuj a porozpravaj sa s nim..ved ani k nemu nieje fer ze nevie co sa deje a vsimol si ze sa spravas cudne...podla mna to este zhorsis cakanim lebo aj on sa uz nastve a to celu situaciu este viav vyhroti...normalne sa s nim uz porozpravaj ved to nieje normalne takto cakat a nejest a nespat....mozno ti nakoniec povie nejake rozumne vysvetlenie a vsetko sa poriesi a ty sa tu takto tyras...a ked ta aj podvadza a vsimol si ze sa spravas divne tak ked nieje hlupy tak si to uz asi dal dohromady a urcite bude teraz velmi opatrny aby neurobil este dalsiu chybu..takze zbytocne cakat

@wife123 - to by ti mali hlavne poradiť tie, čo tým osobne prešli. A podľa mňa si aj od nich brať radu. Nie len fiktívne si predstaviť, čo by urobili. Mne muž ešte veľmi dávno vravel, že keby ma niekedy podviedol, tak by sa nikdy nepriznal. Pre pokoj rodine a hlavne môj - teda potom vlastne hlavne jeho. Pragmatik. Zasa sesterkin muž povedal narovinu pred ňou, že on by mal aj chuť, ale ako sa pozná, sám by sa nakoniec priznal, nemohol by to tajiť, lebo on vždy veci rieši priamo. Aj v rodine, aj na pracovisku, vždy má s každým priamy a otvorený vzťah. Reakcia muža je vlastne predvídateľná, ak ho poznáš. Za tie roky asi áno.
Sestra takto žila v dlhoročnom vzťahu. Najprv tiež úplnou náhodou niečo objavila. Ostala neistá. Konfrontovala ho, nič sa nedozvedela. Bobrík mlčanlivosti. Ututlalo sa. Počkal, kým prehrmí a zasa ju na rukách nosil, nič jej nevytýkal, so všetkým súhlasil, pomáhal s deťmi, dokonalý manžel, rozprával ako ju ľúbi, neustále ju mojkal, hladkal, kvety nosil, darčeky. Žiadne výčitky svedomia. Roky ho ale stále sledovala, lebo podozrenie nedalo pokoja. Vždy niečo nové objavila, ale on nikdy priamo nepovedal, ani keď ho konfrontovala dôkazmi, len sedel ako žiačik prváčik, na kt. sa hnevá pani učiteľka. Ani sa nesnažil ospravedlniť, obhájiť, ani nejaké príbehy vymyslieť, ani vysvetliť. Presedel aj dve - tri hodinky potíšku, koľko bolo treba, kým sa vyrozprávala. Počkal, kým prehrmelo a zasa za pár dní nabehol na svoj vzorec správania. Hneď cítil príležitosť, tak si zasa zohrial polievočku, aby si ju naklonil. Stále vlastne klamal, ale dával si väčší pozor, ale aj - tak sa jej podarilo z času na čas čosi objaviť. Inak pre neho osobne to nebolo klamstvo, zato sa jej mohol pozerať do očí, on to nepokladal sa zlé a zato ona dlho nechápala, čo sa to deje. Bral to len, že jej nemusí všetko hovoriť. Nakoniec sa to tak nakopilo, že sa už nevedela nad to povzniesť. Zistila, že žije s úplne neznámym človekom. Rozviedli sa.
Tu u nej určite neplatila rada, že konfrontuj a budeš si 100% istá, lebo uvidíš jeho reakciu. Konfrontovala, jeho reakcia ako pri informácii, že prihorela zápražka, uhm, tvár bez akéhokoľvek výrazu, prípadne malého karhaného školáčika, že nakoniec si ona sama sebe pripadala ako tá zlá a vinná. Ešte väčší chaos a neistota. Krivdím? Nekrivdím?