Asi ma muž podvádza - čo by ste urobili vy?
Ahojte
Som tu už roky ale prvý krát tu hľadám radu. Tak radšej pod novým nickom.
Doteraz som bola šťastná v manželstve (9r) aj keď v začiatkoch vzťahu boli raz problémy kedy ho zvadzala kolegyna v starej práci ale zvládli sme to a verila som mu.
Posledné mesiace sú ale divné. Je naladovy, raz mi hádže komplimenty, zalubene potlapkava a potom sa aj tri dni so mnou nebaví. Horko tazko vyzistim ze vraj ho malo ľúbim a nijako mu to neukazujem. Potom je zas chvíľu všetko ok. Milujeme sa často ale on by možno aj každý deň chcel....neviem.
Začal chudnúť... Podporujem ho v tom. Aj mne treba trochu....
No dnes dom objavila v jeho pracovnej taške kondóm. My ich používame málokedy lebo on ich už nepotrebuje - deti mat nemôže. Mame ich len v nočnom stolíku v spálni. Sokoval ma ten v taške. Nenapadá ma žiaden rozumný dôvod...normálne som sa z toho zrútila...
Mam ho konfrontovať?
Zrazu si dávam všetko dokopy. Denne cestuje po celom Slovensku. Stále je na mobile a rieši firemné problémy s podriadrnymi ale písať si môže barsco okrem mailov. To nezistim. Keby ma podvádzal tak to môže urobiť hocikedy nakoľko mu to pracovný režim dovoľuje a ja to nezistim.
Som úplne v prdeli....
Keď ho aj konfrontujem, bude zatlkat a ja sa nič nedozviem. Ale jedno viem isto, dnes sa moja dôvera otriasla v základoch
@bl to je len uhol pohladu. mne uz v zivote navypravalo tolko ludi tolko veci... do oci, presvedcivo, bez zavahania. keby som nepoznala pravdu ako to v skutocnosti je, nemam sancu ich odhalit, ze klamu. pre mna je uplne zbytocne davat ludom otazky, na ktore vedia aku chcem pocut odpoved.
nie je dolezite co ludia rozpravaju ale ako konaju.
a hej, bola som vydata...
@wife123 ty sa svojho muža bojíš alebo čo? Nehnevaj sa na mňa, ale všetko robíš úplne zle. Tak buď chceš vyčkávať a sledovať ho - no v takom prípade sa musíš správať tak ako vždy, aby si on nič nevšimol, čo ty vôbec ale že vôbec nedokážeš ALEBO vylož karty na stôl. Na čo sa ideš hrať na detektíva, keď na to nemáš povahu? Takto si si akurát chlapa nasrala a za zlú si tu ty ešte ani k žiadnej konfrontácii nedošlo 🙄 Podľa mňa si strašne slabá povaha a on veľmi dominantný. Taký typ, čo sa na teba len pozrie a ty už zamotaná nevieš, kde sever.
@tt247 asi máš pravdu a štve ma to. V bežných veciach som rozhodna, zdravo drzá a sebavedomá. Všetko sama vybavím vyriesim aj za druhých ci rodinu. Ale na tomto vzťahu mi záleží a jeho napriek všetkému milujem. Stačí malá nezhoda a rozplačem sa lebo mi je to ľúto...seba, celej situácie. Neviem s nim riešiť problémy. Stal sa pánom manažérom a na všetko má odpoveď, vysvetlenie a riešenie. Nebol taký...ale odkedy postúpil, tak sa takým stal.Ak ho krivo obvinim a skutočne je v tom nevinne tak sa na tom nezasmeje ale bude nasraty co si to o ňom myslím. A potom som zas tam kde som bola.
@wife123 Nehnevaj sa, ani ja by som sa nezasmiala, keby ma muž obviní z nevery na základe jediného kondómu. Ja fakt nechápem, načo toľko žien žije s mužmi, ktorým neveria. Pokiaľ by som toho môjho mala pri nejakom náznaku už hneď podozrievať z nevery a namiesto úprimného rozhovoru ho špehovať, lebo ho mám za klamára, fakt by som o taký vzťah nestála. Neviem, načo to je dobre
@thoughtfulweirdo neverí mu, lebo to už v minulosti urobil
@tt247 Tak načo je jej taký vzťah? Nejde mi to do hlavy.
zeny necitate do konca..tam je pes zakopany.. "ze sa to nedozvie rodina"...... radsej bude trpiet ako normalne pokecat, hoc aj sa pohadat ale aspon budu vediet kolkata bije....
@thoughtfulweirdo Ja netuším. Ja by som s ním po tom nepeknom úvode v ich vzťahu, kedy ju klamal s inou ženou, určite nebola. A cela šťastná, že som slobodná, mladá a bezdetná ho poslala do kelu a hľadala si iného partnera. Ale to som ja. Autorka s ním ostala, dva roky sa trápila a teraz po deviatich rokoch manželstva prišiel kondóm v taške a ona je zrútená. Skratka mu neverí a má aj prečo. Klamal jej vtedy a v nej to ostalo.
@ivuska027 lebo ked nakecal nejakej mladej ze manzelka je stale chora intimne a bohvie co este povedal, ty by si netrvala na kondome? Mne by bolo zdravie prednejsie aj pri mileneckom sexe. preto ma alebo uzival kondom.
inac, presne ako pise @ivuska027
takze mozno zacat debatu o najdenom kondome a pre ukludnenie situacie a nedovery vas oboch voci sebe navrhnut definitivne preliecenie obidvoch naraz a zrusit kondomy aj doma. ak by sa branil, spytat sa ho, kde by asi tak chcel nieco chytit, ked mava sex len doma.
Ahojte, necitala som diskusiu, len prvu stranu a napisem osobnu skusenost. Manzelovi som nasla zamilovanu konverzaciu v mobile s kolegynou. Poprel vsetko. O mesiac cervene damske tanga v kufri, vtedy sa na mna pozrel takym pohĺadom, akoby som ich tam ja dala. Kondom v penazenke nosil neustale a bol samozrejme pre "nas". A aj dalsich 10 v aute. Nakoniec to skoncilo jeho priznanim, ze vyse roka ma podvadza, ze on kolegynu miluje a chcel s nou spavat uz ked som bola tehotna, len nechcel byt pred kolegynou z debila, tak pockal kym dcera nemala rok a dokonca, ze je to moja vina vsetko. Potom uz len vyckaval, kedy ho ja poslem prec, aby mal ciste svedomie, ze on vlastne ani nechcel odo mna odijst. Momentalne hraju divadlo, ze sa rozviedli obaja lebo si nerozumeli v manzelstve s partnermi a nahodou sa dali dokopy. Ja som psychicky na dne a jeho ma kazdy za uzasneho. A trva to cele divadlo jeho niekolko rokov.
Ja som tu z toho na nervy, normálne mi je zle, ženy. :(
@diridiridin a to vsetko kruta realita :(
Ahojte, tíško sledujem túto diskusiu už druhý deň. Nechcem tu dávať rozumy. Názorov tu zaznelo už veľa, len mi nejde nepodeliť sa s príbehom mojej mami (nechcem vynášať ani nič podobné, ale aj tak ma tu nikto nepozná a podobných príbehov sa za zatvorenými dverami odohráva veľa), hlavne pre tie, ktoré si myslíte, že priamy rozhovor by stačil aby sa muž priznal/ alebo aby videla, že klame. Naozaj nie každý muž je ľahko čitateľný. Toto bolo druhé manželstvo mojej mami, majú spolu aj jedno dieťa. Boli spolu asi 8 rokov. Moja mama naozaj nie je žiadna naivka, do druhého vzťahu išla už ako dospelá, vyzretá žena. Pred vyše dvoma rokmi mala podozrenie že ju muž podvádza, ale samozrejme vždy skončila ona ako tá najhoršia, keď sa s ním snažila rozprávať. Zatĺkal, klamal až mu nakoniec uverila a ostala s ním. Prešli dva roky, medzičasom kúpila dom, po ktorom vždy túžila, všetko vyzeralo viac-menej normálne. Začiatkom tohto roku, sa však dozvedela, že on ju naozaj celý čas podvádzal. Dozvedela sa to len vďaka tomu, že moja sestra to už nevydržala a mame to povedala. V podstate žil dvojitým životom, ktorých spojítkom bola len moja malá sestra, chúďa žila v tom že je normálne keď má otec dve ženy a keď sa jej ocko povyhrážal, že ju už nikam nezoberie, tak sa to mame povedať dlho neodvážila. Keď sa to dozvedela tak opäť aj napriek nezvratným dôkazom prišlo zatĺkanie, vyhrážky, klamstvo. Tentokrát sa už ale nenechala oblbnúť a požiadala o rozvod.. No dva roky ju klamal a ona už ani nemala podozrenie, tak normálne sa všetko zdalo. Potom sa z neho vykľul úplný psychopat a hovädo.. ale to už je iný príbeh. Samozrejme zatĺkal ešte dlho, z mami robil hlúpu, ešte jej nadával ako ona má milencov (čo absolútne nie je pravda, veď kedy by to aj stihla, keď jej ani päty nedovolil vytiahnuť z domu), ponižoval ju, vyhrážal sa... Teraz si s tou ženou, o ktorej tvrdil, že sú len "kamaráti" zariaďuje spoločný byt.. Takže naozaj niektorým ľuďom sa nedá veriť ani nos medzi očami.. Aj keď som ešte žila s nimi doma tak stále proti mne mamu štval a ona mu žiaľ verila, preto som sa aj odsťahovala hneď v 18 z domu, lebo mama si ani neuvedomovala a neverila mi čo je to za psychopata, lebo pred ňou sa hral na dokonalého.. a musel to hrať naozaj dobre keď si zvolila jeho a nie vlastné dieťa :/ .. teraz už našťastie vidí ako sa veci majú.
@wife123 prečo sa ho normálne neopýtaš prečo nosí kondóm v taške?
@wife123 ahoj, mne sa podobne nieco stalo, ale rozdiel bol v tom, ze sme nemali dieta, zili sme spolu asi 3 roky. Podviedol a podvadzal ma, prisla som na to nahodou, ked som zrazu na fb nasla fotku s inou. Zapieral, az to z neho vypadlo. Predtym sa, ale zacal spravat cudne, nakoniec pri rozchode mi povedal, ze chcel, aby som sa s nim rozisla ja bez toho, aby som vedela, ze ma podviedol, aby sa citil lepsie. Ak sa ti zda nieco nezvycajne, hlavne ak ten kondom nemava bezne v taske alebo vobec, myslim si, ze bude mat nejaku. Co sa tyka mojho rozchodu, chcel so mnou potom este zostat, ale ked som to vedela, tak som mu nedokazala odpustit, ale on ma aj tak klamal. Ale dnes som rada, ze to tak dopadlo aj ked to vtedy strasne bolelo. Dolezite je len to, ci to chces vediet a dokazes s tym potom zit, ak to pravda bude :( Ak to chces vediet, tak mozes si vyskusat zriadit novy fb profil a kontaktovat ho (ak ma) pod inym menom a fotkou a mozno tam uvidis ine veci (fotky, prispevky), ktore tebe zablokoval, aby si nevedela. Rozhodnutie je na tebe ;)
@wife123 služobné cesty si spomínala. Najlogickejšie sú primáky u chlapa s vazektómiou vtedy, keď ide o náhodné známosti, či prostitútky - aby sa nenakazil. Ale keďže ho celý čas ospravedlňuješ, lebo je v skutočnosti pozorný, rodinne založený chlap tak ti to napíšem takto: aj keby mal náhodné kurvy, neznamená to, že pre neho nie si všetkým a že pre neho nie je rodina na prvom mieste. Bol proste odcestovaný, nadržaný, bola príležitosť, tak ju využil. Pravdu ti samozrejme nepovie..... takže buď sa s touto možnosťou zmier, alebo si nechaj rozpadnúť rodinu (čo aj tak nechceš). Chlapov čo chodia po kurvách je veľa, pritom doma nosia manželky na rukách a milujú a venujú sa svojim deťom. Niekedy mám pocit, že šťastné manželsto je vtedy, keď žena nevie, nezisťuje a neoveruje. Keď ale mal také poznámky na teba, že mu málo prejavuješ lásku, tak či to nie je dôvod, že tak trošku zasunul inde, aj keď to nič vážne zrejme nebolo. Pravidelnú milenku by primákmi nezaťažoval - ani seba. Opýtaš sa ho na vysvetlenie, aj tak skončíš ako p*** a dokopy sa nič nedozvieš. Pokiaľ sa ti venuje, aj malému..... tak sa priprav na to, že sa nedozvieš nič, postresuješ, pochudneš a viac sa budeš venovať manželovi a asi aj on tebe.
@diridiridin mozem vediet nazov knizky? Dakujem
@zuzanapjat konečne jeden normálny objektívny a triezvy pohľad 👏 moja reč.
zdravý chlap, ktorý je navyše úspešný v práci, je na riadiacom poste, je inteligentný, bude vždy magnetom na kadejaké ženské. o pupkateho smetiara, čo smrdí potom a ťahá z neho borovička, sa ženy bit nebudú. to je proste fakt.
muži sú od prirody lovci, potrebujú si dokazovať, že sú stále "schopní", zvlášť, ak im to klape v kariére. moje okolie tvoria lekári, prokurátori, sudcovia, exekútori, velkopodnikatelia, tak poznám ich zmýšľanie. poväčšine vsak zásadne odlišujú ozajstné úprimne city voči rodine od chvilkovych uletov. rodina, žena, deti sú nedotknutélne, milenky sú len bábky na hranie - použiť a odhodiť.
btw máloktorý z neverníkov sa chce naozaj rozviest, sú totiž pohodlni a milujú zázemie, o rozvod požiada skôr podvedená zena.
@keksik83 S tym v podstate suhlasim. Aj s tym, ze muzi su od prirody promiskuitni. Funguje to tak. Vacsinou. Avsak napriek tomu by som takeho chlapa co by mal permanente milenky nechcela ani za nic. Plus raz sa moze stat, ze pridu aj tie city. Potom uz manzelka taka nedotknutelna nie je
@keksik83 presne tak..... ešte by som povedala, po kurvách chodia, ale keď niektorý z úspešných chlapov opustí ženu pre milenku, tak sa pohoršia a povedia o ňom, že vymenil kurvu za svoju ženu. Za ďaľšie muži potrebujú doma milujúcu ženu, ktorá si nájde čas spraviť im masáž, hladkať im guľky pri telke, ktorá im dáva komplimenty a ktorá ich neotravuje s primerosom, lebo sa jej nechce ísť osprchovať po sexe. Tak nech sa trebars utrie..... možno menej prehnanej hygieny, menej mykóz. :D

@mircalla možno máš pravdu ale ja mam pocit ze sa mi zrútil môj dokonalý život.
To ze volačo spravil v minulosti som považovala za teenagerske posmyknutie. Mali sme 19-20. Dodnes neviem či to bolo len o správach alebo tam bol aj osobný kontakt. No ak teraz volaku klati tak to ma zaujíma. A neviem ako sa to dozvedieť lebo sám sa neprizna a neviem ci ho dokážem prečítať z reakcií tak preto to riešim. Ale ak sa má ešte raz spyta co mi je, tak to vybalim hneď.
No na 90% zareaguje hnevom. Co si o ňom myslím, že robí pre nás aj posledné. Chodí skoro domov z práce, vyzdvihuje malého,.....pomaha,...