icon

Asi ma muž podvádza - čo by ste urobili vy?

wife123
18. júl 2018

Ahojte
Som tu už roky ale prvý krát tu hľadám radu. Tak radšej pod novým nickom.
Doteraz som bola šťastná v manželstve (9r) aj keď v začiatkoch vzťahu boli raz problémy kedy ho zvadzala kolegyna v starej práci ale zvládli sme to a verila som mu.
Posledné mesiace sú ale divné. Je naladovy, raz mi hádže komplimenty, zalubene potlapkava a potom sa aj tri dni so mnou nebaví. Horko tazko vyzistim ze vraj ho malo ľúbim a nijako mu to neukazujem. Potom je zas chvíľu všetko ok. Milujeme sa často ale on by možno aj každý deň chcel....neviem.
Začal chudnúť... Podporujem ho v tom. Aj mne treba trochu....
No dnes dom objavila v jeho pracovnej taške kondóm. My ich používame málokedy lebo on ich už nepotrebuje - deti mat nemôže. Mame ich len v nočnom stolíku v spálni. Sokoval ma ten v taške. Nenapadá ma žiaden rozumný dôvod...normálne som sa z toho zrútila...

Mam ho konfrontovať?
Zrazu si dávam všetko dokopy. Denne cestuje po celom Slovensku. Stále je na mobile a rieši firemné problémy s podriadrnymi ale písať si môže barsco okrem mailov. To nezistim. Keby ma podvádzal tak to môže urobiť hocikedy nakoľko mu to pracovný režim dovoľuje a ja to nezistim.
Som úplne v prdeli....
Keď ho aj konfrontujem, bude zatlkat a ja sa nič nedozviem. Ale jedno viem isto, dnes sa moja dôvera otriasla v základoch

sonetta
21. júl 2018

@wife123 vies ako zistila moja sestra,ze ju muz podvadza?nasla mu kondom a sexualne pomocky v taske,kt.nosil do posilky.do posilky nechodil,chodil si uzivat s inou.potom isla segra do banky,vyziadala si jeho podrobny vypis platieb a z tych zistila,ze platil niekolkokrat hotel.

margaretka_
21. júl 2018

Ak ocakavam od muza uprimnost, sama by som k nemu mala byt uprimna. A nie hrat divadielko, ze sa nic nestalo a cakat na nejake dokazy, alebo nanho vybehnut, ak neviem o co ide. Ja by som mu to proste normalne uprimne oznamila, co sa stalo, ako ma to ranilo a ako to nastrbilo moju doveru v neho. A potom je na nom, ako si tu doveru vybuduje späť, ak ma zaujem.
Neviem si predstavit zit s muzom, ktoremu by som neverila.

katkati
Autor odpoveď zmazal
katkati
Autor odpoveď zmazal
angie_l
21. júl 2018

No je to veľmi zaujímavé ja by som išla asi hneď na to s tým a povedala že už to viem že má podvádzaš už má neoklames a uvidis jeho prvú reakciu už s tej by som vedela vyzistit netreba sa nadtym len zamýšľať ale doma byt smutná treba to nejako riešiť ja by som nevydržala takto byt ticho na tvojom mieste asi ani deň buď by som pátrala
Ďalej rýchlo alebo by som takto priamo naňho vyštartovala

alana1
21. júl 2018

ak sa chces rozviest kludne hladaj dokazy dalej...ak nie, neries to...chlapi nie su od prirody monogamni...ani za svojho by som ruku do ohna nedala. ale stale vravim, je to problem toho kto podvadza a to ze sa citis ponizena a dotknuta...maj sa rada, staraj sa o seba, nebud na nom zavisla, smej sa, zabavaj sa...a uvidis ako sa zacne spravat on

lulica
21. júl 2018

Najskor by som si to zistila poza jeho chrbat ci ma inu. Vypis z uctu atd..a potom by som sa tvarila ze nic neviem ale ze mam taky pocit povedala by som mu narovinu ze ak ma podvadza tak to chcem vediet nech mi povie pravdu ze sme daco uz spolu prezili a nejaky rozhovor treba urobit ked mam take pocoty z nasho vztahu. Keby mi povolil a priznal sa tak by som aspon uznala ze mi povedal pravdu a keby klamal ze nema inu a ja by som uz vedela ze inu ma o to lahsie by bolo moje rozhodnutie sa ci s nim ostanem alebo nie. Viem som mlada zaba co este neopacila naozajstne existencne problemy vo vztahu ale podvedena som uz bola dvakrat vo vaznom vztahu(bez deti). Myslim si ze ludia by mali byt k sebe hlavne uprimni ked su tak dlho spolu nech sa deje xokolvek ale v takomto pripade by som si to aj preverila co a ako vlastne je. Ten kondom by som mu natiahla na hlavu v mojom pripade keby ma podvadzal...

diablikovci
21. júl 2018

@vanesanova
@luxus10 a keď sa opýta čo to je? Ja by mu povedala, že kondom požičala som si čo si ty mal v taške 🙂

katyd
21. júl 2018

A kde je zakladatelka témy? 🙂

bianka532
21. júl 2018

@katyd dobra otazka 😂

drakulina
21. júl 2018

@wife123 ked nevies zit v neistote sprav vsetko co treba aby si istotu ziskala. Mozno ti padne kamen zo srdca a mozno sa zmeni tvoja cesta. 😊Vela stastia

katkati
Autor odpoveď zmazal
thoughtfulweirdo
21. júl 2018

@katkati Včera písala, tak tu dnes zrejme ešte q nebola.

katkati
21. júl 2018

@thoughtfulweirdo Možno. Držím jaj palce tak či tak, aby bolo dobre.

pokerface5843
21. júl 2018

@wife123 To máš tak...buď si veríte, alebo nie😉 Ale aj keby si mu ruku držala na pišulíkovi, keď chce, tak to urobí😅 Je to v ňom😢 Tu by som sa ale priklonila k istej nevere, lebo nikto si nenecháva kondómy pohodené😝

pokerface5843
21. júl 2018

@katkati Stačí jeden negatívny koment a buď sa zmaže diskusia, alebo autorka sa radšej odmlčí😉

tequelinka
Odpoveď bola odstránená
bl
21. júl 2018

a myslíte, ze zakladatelka nema cez tento víkend ine starosti ako sedieť na nete?

danicabbb
21. júl 2018

@tequelinka a už si ju hneď odsúdila...

ukulela
21. júl 2018

@pokerface5843 alebo sa akurat polovicu soboty teraz hada s manzelom kvoli kondomu v taske ... kurde, cakate telenovelu, tak na dalsi diel musiet pockat, nie? nie je to tu reality on line ... zijeme aj realne zivoty, nie len virtualne.

pokerface5843
21. júl 2018

@bl Možno testuje kondómy 🙂

henriett19
21. júl 2018

@tequelinka mne ako decko pripadas ty. Len si ju vysmiala a odsudila. Citam celu diskusiu a nezda sa mi, ze to bola len nejaka nuda cez prazdniny. Dotycna ma teraz urcite v hlave velky chaos a snazi sa dat si to nejak v hlave dokopy. Urcite tu nehlada vysmech, aj tak sa uz urcite citi ponizena aj ked nevie este ako to v skutocnosti naozaj bolo.

marina24
21. júl 2018

@henriett19 ,sudna zena na rozume nenapise,to co napisala ona,tvrdohlava stoji za svojim uzasnym manzelikom,ze by nikdy nesiel do bordelu...pritom statisticky vzate,bordely navstevuju najma zenacii,ale ona vie,ze teb hej hocc nosi v taske kondomy a cestuje kazdy den po celej sr...nechodi do bordelov,dava zanho ruku do ohna,v dnesnej dobe,kedy nemozes verit ani sebe,nie sa dusovat za niekoho ineh

marina24
21. júl 2018

@henriett19 uz len toto mi pride naivne,hlupe az detinske...ale aj tak bola diskusia asi iba fake na namet na dalsiu telenovelu

danicabbb
22. júl 2018

@marina24 to znamena že aj ten tvoj chodí do birdelo bože ženy vy dokážete byť, ale kruté.. No nič niektoré sa asi vyzivaju v tom ešte viac doraziť ženu, ktorá je už len z myšlienky že ju muž podvádza je hotová... Necgcela by som byť teda tvoja kamoška fúú

danicabbb
22. júl 2018

@henriett19 súhlasím s tebou

danicabbb
22. júl 2018

@ukulela presne tak

ukulela
22. júl 2018

ku bordelovym konspiraciam: ja som presvedcena, ze do bordelu si vlastne gumy nosit netreba, urcite su v cene :P okrem toho, ak ma zena pristup napr k muzivym financiam, spolocny ucet atd, tak by si vydavky na bordel urcite vsimla.

marina24
22. júl 2018

@ukulela to nie je pravda, z dobrých zdrojov, viem že kondomy si môžu nosiť sami, napr. ak sú si nie je istí, aby mali istotu.
@danicabbb možné je všetko , ja to ale tak razantne nepopieram ako zakladateľka, že istotne nechodííí lebo mu verím a dávam ruku do ohna zanho, ani za seba nemôžeš dať v dnešnej dobe ruku do ohna. A najviac tam chodia ženáči, joj, keby sa niekto vyznal vôbec v tomto bordelovom priemysle a až potom rozprával o niečom o čom nevie nič. Čo mám zakladateľke stavať vzdušné zámky a podporovať jej naivitu? naivita a hlúposť. Nič viac, nič menej. Tvrdiť o niekom, kto celé dni trávi na služobkách a nosí so so sebou kondom, že ju nepodvádza je obdivuhodná kardinálna blbosť.

obsadenemeno
22. júl 2018

no ja napato cakam na rozuzlenie....... 👏🙄😖