Asi som to pokazila

24. jan 2023

Určite ma tu odsúdite, ale ja sa nemám komu vyrozprávať. Začnem asi tým, že priatelovi som sa snažila odpustiť neveru,(párkrát ma podviedol)vraj slo len o sex. Nejak som sa naucila s tým fungovať. Keď sme sa hádali, sám mi navrhol, aby som to spravila aj ja, a nebude mi nič vyčítať. Minuly rok na Silvestra k nám prišiel jeho známy, mali sme väčšiu party na dome. Priateľ šiel spat a ja už od začiatku som cítila, ze preskočila iskra. Keď zaspal sme sa bozkávali. Konečne som sa cítila žensky a bolo mi to veľmi príjemne. Potom sme sa ešte párkrát videli u nás, on sa bavil so mnou normálne, tak som to neriešila. Až prišiel december, prišiel s kamarátmi z iného mesta (100km) že idu na party aj s priatelom. On nakoniec ich iba zaviezol a mal spat u nás. Vrhol sa na mna a ja som sa nebránila. S ním si fakt rozumiem. Pár dni u nás ešte bol, lebo mal na dome pokazené kúrenie. Keď sme boli sami stále ma bozkával a túlil sa. Presne opak toho, čo zažívam s priatelom. Bolo to ako začiatok vztahu, boli sme spolu aj na futbale, keďže priateľ nemohol. Minuly týždeň priateľ navrhol trojku, že si mám vybrať s kým chcem. Tak som si vybrala jeho, že dáme vírivku a uvidíme. Nakoniec priateľ mal zápas, tak nás nechal. Myslel si, že ak mi to dovolí, tak mu nebudem nič vyčítať. Nakoniec sme sa pohádali, a on mi to vytkol, že dúfal, že nebudem nič riešiť.

autor
24. jan 2023

Keď sme boli vo vírivke, tak mi hovoril kamarát, aká som super, vyzeralo to akokeby mi vyznal lásku. Nakoniec mi povedal, aby som sa s priatelom nerozchodzala, že tam ide len o sex a že cely rok odkedy sme sa bozkávali, tak nemal žiadnu babu. Ja som mu aj povedala, že nebudem opúšťať kvôli. nemu rodinu. Celé je to divne, chodi často k nám, lebo s priatelom podniká. Vtedy sa normálne bavíme, a ja ani nemám pocit, že niečo chce, ale keď sme sami tak hneď s Túli.

sandyan
24. jan 2023

Pre mna ste dvaja rovnaky s priatelom,zober to z kratsej cesty. Podla mma sa budete uz len podvadzat alebo trojkovat😁😁a naco vam taky vztah? Mate aj deti?

simona20201309
25. jan 2023

@sandyan dúfam, že nemajú deti 😨

miadi
25. jan 2023

Ty si tu uz pisala . Nedavno .

simona20201309
25. jan 2023

@miadi vymyslená téma? Myslím, že áno, ale poznám manželský pár, ktorý riešil podobnú zápletku....takže verím, že sa toto naozaj deje

simona20201309
25. jan 2023

A môj názor autorka, že ste všetci traja skazeni. O láske tam nemôže byť ani slovo. Preto si kľudne takto medzi sebou trtkajte aj celý život, aspoň nebudete ničiť zivot ďalším ľuďom, ktorý by možno dúfali v normalny vzťah.

miadi
25. jan 2023

Sa mi zda ze som ti napisala, ze to len tak hovori ze mozes ho podviezt ale ze nebude ti vediet tak odpustit ako ty . Vtedy si si este len robila chute na toho kamosa/kolegu na zaklade toho ze ste sa uz bozkavali a si nanho namotana. Len uz Neviem presne ci mate aj nejake male dieta s priatelom ?

miadi
25. jan 2023

@simona20201309 nemyslim ze vymyslena. Len ze uz tu pisala nez podviedla priatela. Mala to v plane . Nie ze skocil na nu a nebranila sa .. chcela to uz dlho. Robi si iluzie o tom kamosovi ze je namotany ako ona a ze je to nieco viac . On jej povie ze je super a ona pocuje “ milujem ta .” 🤦‍♀️

lintu
25. jan 2023

A aká je otázka? Či si sa prišla len vyrozprávať?
Ako pomýšľať ďalej riešiť vaše vzťahy? Že máte voľný vzťah ok. Stáva sa. Za to ťa naozaj nie je dôvod odsudzovať. Hlavne aby vám to tam tak vyhovovalo všetkým.

sheila121
25. jan 2023

Hnus, vrana k vrane sada, fakt sa nerozchadzajte, nebudete ubližovať ostatným , len sami sebe , čo si aj zaslúžite

janetinka27
25. jan 2023

ty si tu uz pisala o tom silvestri a kamaratovi

cacianka
25. jan 2023

Keď ti vyhovujú takéto "vztahy", ok, sexujte , podvadzajte sa, trojkujte, ale načo to píšeš nám ? Čo my s tým ? Máme ti tlieskať a pri sexe povzbudzovať ?
Či aká bola otázka ?

0kristina0
25. jan 2023

A zazvonil zvonec a rozpravke bolo koniec

nyusika
25. jan 2023

Len jedna poznámka - "trojka" neznamená, že si máš vybrať jedného z nich, ale že máš ísť s oboma naraz.

A možno ten známy k vám chodí kvôli tvojmu priateľovi, nie kvôli tebe 😁😁

maminkadeticiek
25. jan 2023

Boze tak toto je riadny hnus.Totalny moralny a ludsky upadok.

danieli
25. jan 2023

Ja som asi staromodna🙈neviem poradit, pre mna je toto nie za ciarou, ale za kolajnicami celej zeleznicnej stanice velkeho mesta🫣

zanka777
25. jan 2023

Tu už slovné spojenie "mať nasrate v hlave" naberá úplne iný rozmer ..... Vy ste na hlavu obidvaja tak si podajte ručičky a choďte na terapiu spolu....možno vám to pomôže

kleopatra114
25. jan 2023

Nie som až taka stara , ale nerozumiem týmto “moderným “ vzťahom . Podvádzam ta , tak podved aj ty mna a budeme si kvit - to čo je toto , toto je akoze v dnešných vzťahoch normálne ? Morálka , sebahodnota , úcta sú nič nehovoriace pojmy ? Grcat sa mi chce …

eva8
25. jan 2023

Toto je choré, deťom to škodí a vám to poškodí, keď sa nakazite navzájom nejakou pohlavnom chorobou. HIV sa šíri rýchlo aj na Slovensku, nielen v Európe.

banderaska29
25. jan 2023

Ak by to niekoho zaujímalo, na stránke www.najlacnejsieavivaze.sk nakúpite za super ceny aviváže.
to je asi všetko, k autorke a jej nohám roztiahnutým od západu na východ nemá cenu čokolvek povedať. choré hnusné a podlé.

heln
25. jan 2023

nechapem. co si pokazila? on ta podvadza, je s tym v pohode. ty ho podvadzas, ale nechces ho opustit, aby si neopustila rodinu. mate dieta? ak nie ste zobrati a nemate dieta, tak ziadnu rodinu netvorite. a co teda riesis s tym druhym?
ja som asi staromodna, ale pre mna je vernost partnerovi vo vztahu zasadna.

apolka77
25. jan 2023

Si hlúpa. Keď si napísala že chlapi spolu podnikajú tak garantujem že o tebe sa vzájomne informuju a chcú ťa využiť do trojky. Ani jeden ťa nemá rád ani nemiluje ani nič ...poslúžis ako madrac .dievča spamataj sa.
Pozbieral kúsky hrdosti ak ešte nejaké zostali pobal kufre a dovi-dopo...lebo budeš zneužitá (čiastočne dobrovoľne) a zachvilu písať že nevieš kto z nich je otec.
Si pre nich hlúpa hus ktorú opijú rožkom.

mysicka36
25. jan 2023

A toto by si chcela len zažiť a snívaš o tom.... Pekne si si to vymyslela, ale teraz šupšup a postaraj sa o deti a navar manželovi 😀

henriettak
25. jan 2023

Obaja ste podľa mňa rovnako nevhodný do vzťahu, teda ak je to všetko pravda, čo si tu popísala. Nie je to normálne. Podvádza on teba a ty jeho bez mihnutia oka, no nechcete sa rozísť. To ako kde žijete preboha

beatinka
25. jan 2023

A potom sa tu čudujeme, prečo vzťahy končia tak ako končia. Každý každeho podvádza, lebo však keď on mňa, tak aj ja jeho. Že sa na seba môžte vôbec pozrieť do zrkadla. Chlap ťa má za nič, a druhý mu možno aj referuje, ako vám to ide. Vyserú sa na teba obaja a budeš tu plačkať, prečo si ťa nikto neváži. No preto, že si ani sama seba nie. Chorý svet toto.

autor
25. jan 2023

@simona20201309 mame syna, vlastne kvôli nemu som to ako-tak neriešila a ostala s priatelom

autor
25. jan 2023

mame syna, tam slo len o sex, ja som mu bola verná, ale stále som si hovorila, že ak by sa niekto našiel, tak by dom ho aj opustila, on to vie.

casillas28
25. jan 2023

Nuž chuuda dieta...ma naozaj krasne vzory spravania okolo seba...

januska12323
25. jan 2023

A syn sa počas tých sexov nachádza kde?

zanka777
25. jan 2023

Ty dávaš synovi krásny príklad do života
.... Môže byť na svoju mamku hrdý
....myslíš aj na neho????či len na seba?