Až moc veľký súrodenecký vzťah

16. jan 2022

Možno by som chcela poznať názor aj iných, preto by ma zaujímalo čo si o tom myslíte vy. Či len mne to pride zvlaštne. Mám priateľa, ja som jedinačik a on ma jednu sestru. Problém je v tom, že je v našom vzťahu akoby problémom. Hádame sa zväčša pre ňu. Ide o to, že každý jeden deň mu vypisuje od rana do večera. Posiela mu srdiečka, pusinky, vypisuje ako ho ľúbi. Trávi tam s ňou celý deň. O všetkom chce vedieť. A ked jej dlhšie neodpise, tak pise mne či je okej. Mne to normálne nepríde. Argumentuje tým, ze to je ich surodenecky vzťah a ze ja to neviem pochopiť, keďže nemám súrodenca. Pritom niekedy si myslim, ze ona je jeho prioritou.

dilino
16. jan 2022

Divne cele.Nechápem že bratovy by som vypisovala že ho ľubim posielal mu pusinky.A denno denne mu vypisovala ved to by mi liezlo na nervy a jemu tiež.Toto je chorý surodenecký vzťah.Koľko má rokov priateľ a koľko jeho sestra.Keby že ma malú sestru a ON je jej veľký brat pochopim ale takto dvaja dospelý ľudia no neviem neviem.

autor
16. jan 2022

@dilino veď práve. 27 A 26.. Neviem čo si mám tom myslieť. Či jei napísať ze mi to vadí, alebo čo. Nechcem robit rozbroje ale.

thereisabear
16. jan 2022

Ako dlho ste spolu? Toto sa nikdy nezmení, keď on v tom nevidí problém, iba ty. Buď sa s tým zmieriš alebo to skončíš. A normálne to nie je.

karelova
16. jan 2022

Sú určite súrodenci? Vlastní súrodenci?

savoya
16. jan 2022

Tak urcite spolu spavaju.

autor
16. jan 2022

Smw spolu skoro 2 roky, zo začiatku to bolo horšie oslovoval ju zlatko, chvalabohu s tým prestal. Ide o to, že on z jeho strany je zdržanlivejši. Ona sa takto vyjadruje láskyplné. Ked sme spolu aj s ňou. Rozprava mu direktívne, ako keby bola jeho mama. Všetko rieši, diktuje a snaží sa mu riadiť život.

autor
16. jan 2022

@savoya ved on býva so mnou

autor
16. jan 2022

@karelova áno vlastný

autor
16. jan 2022

Vlastní * pardon

marcellka32
16. jan 2022

Nie je to normálne, mám 2 bratov, máme dobrý vzťah, ale nie taký čo opisujes ty...tvojmu partnerovi by som ako prvému povedala, nech s tým prestane a ak máš kontakt na ňu (píšeš, že ti ona píše) tak napísať, že chcete mať súkromie, odložiť mobily a neodpisat jej na zopár správ, snáď pochopí

autor
16. jan 2022

@marcellka32 lenže on jej musí odpísať, pretože to je jeho sestrička.

marcellka32
16. jan 2022

Ale nemusí jej odpísať, ak nechce, stačí to chcieť riešit...ona to až potom pochopí, choďte von bez mobilov, majte spoločny program až do večera a nech neodpise..snáď pochopí, ja by som jej to inak vysvetlila

miskakyska
16. jan 2022

..už jej nechodí nakupovať,upratovať ?

luccija
16. jan 2022

Opicie vzťahy.A možno ona žiarli...nemá priatela?presmeroval by pozornosť inam.Ja som za dobré, úzke vzťahy, ale toto je už moc.Pokym on jej nedá najavo, že to je už príliš, alebo ho to obmedzuje neprestane.Maju rodičov?nestalo sa tam niečo, že sa naňho tak nalipla?asi aj jej mama je taká opicia?

autor
16. jan 2022

@luccija nie nemá priateľa. Presne mama jeho je tiež taká, ale až takéto veci nerobí. Jasné neustale mu vypisuje, čo robíme každú pol hodinu. Vyvoláva. Každý jeden pohyb mu hlásia 🙈🙈

mogaa
16. jan 2022

buď sa s tým zmier alebo to ukonči.....tvojmu priateľovi to príde ok, aj jeho sestre to príde ok, to že ty máš iný názor - v ich očiach budeš ty tá čo žiarli na ich dobrý vzťah.....

mogaa
16. jan 2022

...ale možno sa to zmení keď si ona nájde priateľa.....

dilino
16. jan 2022

Toto je cele divne neviem si to vôbec predstaviť a to brata mám a aj veľku predstavyvosť .Nič nemusi prečo jej musi odpisať nemusi ale chce.To je nezdrave dvaja dospelý ľudia čo sa tak k sebe chovajú.Ona nema nič muža partnera.Ved je to dospela žena.Pusinky svojmu bratovi posiela chore.Hned by som s nim dala vážnu debatu a jej sa tiež opytala čo to ma toto cele znamenať.Ako som pisala že ak by bol brat veľky a sestra mala tak pochopim chyba jej. A nie starej 26 ročnej ťave.Ja by som jej to povedala s kríkom na mňa by bolo upzornenie na slušne 1 krát už potom s kríkom.Nezlepši sa to never ak by ste sa vzali chodila a snorila by za nim ešte viac.A pokazila by vám manželstvo.Daj vážnu debatu s priateľom ono sa to bude neskôr stupňovať.Máš ešte na vyber pokiaľ je čas.Ja by som to po važnom rozhovore keby sa to nezlepšilo skončila vzťah ukončila to.2 roky nieje tak veľa radšej teraz ako by malo byť neskoro že by ste mali spolu dieťa a už by to bolo o niečom inom.Najdi si iného a ON nech si žije zo sestrou a s mamou.

cimage
16. jan 2022

Normalne to nie je, ale ked to on neukonci, tak s tym nic neurobis. Normalne by sa mal vykaslat na nu a nech mu vypisuje, ved ju to prejde ked nebude odozva. To iste mama. Jasne,ze budu citove vydierania, ale ked to ustoji, budete mat pokoj. Moja mama by tiez prijala aby som jej 3x denne volala, alebo pisala. Ale ja to neznasam a hovorila som jej to, ze jej nebudem hlasit kazdy svoj krok. Nebola nadsena, ale nic s tym neurobi. Niekedy zavola po 3dnoch co sme boli na navsteve, ze co mame nove. Tak jej poviem, ze co mam mat asi tak nove ked som doma na materskej. Nemam rada vyvolavanie len tak bez dovodu, tipu ako sa mas, co varis, atd. Mam brata a mame dobry vztah, ale kontaktujeme sa len ked je to potrebne. Nieco sa dohodnut, alebo zablahozelat.

im709vf
16. jan 2022

Takisto niekedy napíšem bratovi ze ho ľúbim. Samozrejme on, ja, manzel a všetci vieme, že ako sestra brata. Ale teda nevypisujeme si celé dni. A to môžem povedať, že si vždy hovoríme takmer všetko.

siska53
16. jan 2022

Toto je prehnane z jej strany.

loliki
16. jan 2022

Možno pre nich je to normálne, ale neznamená to, že to nie je normálne tebe. Mne to príde choré. Mám brata aj sestru, ale takto nekomunikujeme a nelezieme jeden druhému do života.

miskakyska
16. jan 2022

@mogaa pred mesiacom mala manžela🤔

autor
16. jan 2022

@miskakyska prosím ?

majulino
16. jan 2022

To bude takto stále, neurobíš s tým nič. Ja som sa pri bývalom, ktorý takto mamičke hlásil každý náš krok snažila 5 rokov. Nula bodov.
Dodnes, a to ja už som 12 rokov s terajším manželom, on nemá žiadnu partnerku/priateľku, nakoľko každá sa s ním rozišla kvôli matke. Dokonca aj kupil 3i byt a žije tam sám s mamou 😅😂

miskakyska
16. jan 2022

...že pred mesiacom mala priateľova sestra manžela ...zrazu nemá ani priateľa

Nejde mi hodiť link ...hoď si v témach pod lupu "nezdravý vzťah so sestrou" čo si založila pred mesiacom😁

gerdusha
16. jan 2022

Hups 🙂

autor
16. jan 2022

@majulino preboha 🙈🙈

autor
16. jan 2022

@miskakyska idem nato😄

asistentka89
16. jan 2022

Príde mi to veľmi divne,aj ja mám s bratom veľmi dobrý vzťah,ale aby sme si každý deň vypisovali a ešte pusinky a neviem čo….občas si zavoláme a keď tak sa stretneme u rodičov….
Napadlo má,či nema v mobile uloženú nejakú kamarátku pod sestrinym menom?