Balí ma môj kolega?
Ahojte..Na začiatok iba poviem, že som v rozvodovom konaní a žiadneho chlapa som nechcela vidieť minimálne 5 rokov.... Mám dve malé deti, dcéra 10,syn 2,5... Mladší nastúpil do škôlky,ja som začala pracovať... Mám tam kolegu, ktorého som poznala aj predtým,ale nejako sme sa nebavili,len slušne pozdravili vždy,keď sme sa stretli...Odkedy tam pracujem,sme v dennom kontakte,on je taký plachý,nevie nadviazať kontakt so ženou,inak je to fešák ako lusk,len proste také nemehlo,čo sa žien týka.. Strašne sme si sadli, dokážeme prevolat aj 2 hodiny v kuse,ak náhodou nemáme spolu smenu..Vždy som to brala ako kamarátstvo,nič viac,proste sme si sadli a basta... Posledné smeny sme spolu mali tento víkend,ja chodím cvičiť,tak sa ma pýtal,ako to ide,že vidí,aké mám stehná a lýtka už vytrenovane,ja že šak skús chytiť,už tam niečo je..Chytil a povedal,že tak dlho som sa ťa chcel dotknúť... Kukám,že či mu šibe 😆 neriešila som ..Dnes som mu posielala hodinky na messenger ,aby mi poradil, ktoré si vybrať ,v jedných boli diamantové kamienky,tak som mu napísala, že mi to príde také ako z kolotočov... Odpísal, že diamanty sa hodia k diamantu..Ja že to si ako myslel,on že tak,ako som to napísal...Neviem ako to mám chápať,je super,je mi s ním fajn,len neviem či chcem prekročiť tú friendzone a neviem,ako chápať tieto jeho narážky.. Píšem ako pubertiak,ale posledné motanie s mužmi som mala asi 15 rokov dozadu a vyšla som z cviku 😅 čo si o tom myslíte vy skúsenejšie?
Nemyslím, že som skúsenejšia, ale podľa toho čo si napísala si myslím, že skôr on by mal byť zmätený z toho ako chápať tvoje správanie... ak nechceš prekračovať tú kamarátsku hranicu, nedávaj mu takéto náznaky (výzva aby sa ťa dotkol, 2 hodinové telefonáty, písanie mu s prosbou o radu ohľadom toho čo si kúpiť)
Akože my tu máme riešiť Tvoje milostné eskapady alebo...? 😀 Chlap väčšinou nemina energiu len tak, takže zjavne má záujem.
Mne to príde milé. Avšak tiež by som šla na to opatrne. Ty si teraz zraniteľná, ľahko sa namotas ..
Nemusíš " brat" prvého čo sa ozve.
Keďze sa rozvádzas, asi vieš, že nájsť partnera nie je ľahké..
Takže opatrne.. nenechaj sa hneď zmiasť motylmi v brušku, aby si neskôr nelutovala
V prvom rade si matka, venuj sa deťom ... píšeš, "že si v rozvodovom konaní a iného chlapa si nechcela vidieť minimálne 5 rokov" ... očividne ... sama sa mu podkladáš, tak čo čakáš?
Dve hodiny sa vykecavas v podstate s cudzím chlapom a potom si prekvapená, že si domysla niečo viac? Si prekvapená, že ťa berie viac ako kolegyňu?
Nie,nikdy mi na rozum neprišlo,že by medzi nami mohlo byť niečo viac,dnes ma zarazil tou odpoveďou...tak som si začala spájať dve a dve dokopy...Len som mala v hlave,že si namyslam hovadiny,tak som si sem prišla po radu... Nemyslím si,že mu to opatujem,my si takto píšeme odkedy spolu pracujeme,on sa opýta na názor mňa,ja jeho,ale vždy to bolo o kamarátstve,on začal cvičiť tiež,tak sa doberame,nebolo to z mojej strany myslené ako nejaké nadhadzovanie mu,tak isto ani z jeho strany mne...Len už začínam cítiť,že tú friend zónu opúšťa...A možno mi len drbka...
aj ja mám pocit, že si celá žhavá, aby zabral. Dávať mu ohmatať svaly? Dvojhodinový telefonát?
No naozaj si neviem predstaviť o com si tak intenzívne vymieňate názory? O politike a turbe v spaľovacích motoroch? Ci tvoje zbabrane manzelstvo? Tvoje súkromné záležitosti? Keby sta sa bavili len o spaľovacích motoroch ešte by to bola kamarátska debata. Keď už preberás súkromie, tak naznačujes, že je oveľa viac ako kamarát. A on sa toho drží.
Myslím si, že Ti je viac ako sympatický a že aj keď samu seba brzdiš, tak ťa veľmi láka ako muž. A že ti je s ním dobre a myslím, že nad ním rozmýšľaš aj inak ako len nad kamošom 🤭 a tu tak trošku hľadáš potvrdenie, že si mu minimálne sympatická a príťažlivá pre neho. Však nechaj tomu voľný priebeh a uvidíš kam sa to poberie ;)
Keby kolega so mnou telefonoval vo voľnom čase 2 hodiny bohvie o čom, písal si so mnou na messengeri, predpokladám, že pravidelne si vypisujete a voláte, pýtal si odo mňa rady ohľadne výberu hodiniek, vyzýval ma k tomu, aby sa ho dotknem, tak by som si myslela, že po mne ide.. resp. už by som to možno trochu vnímala ako taký malý neistý začiatok vzťahu 🤷♀️ ...
Hm, zažila som niečo podobné. Tiež bol do mňa dlho natajnasa kolega, a bol ku mne veľmi milý, flirtoval pomerne veľmi nenápadne, vôbec som si nevedela vysvetliť čo a ako, roky som ani len netušila že je do mňa zaľúbený, lebo vôbec to nedal na sebe poznať. Mal priateľku. Síce s ňou nebýval, ale mal. Samozrejme mi bol spôsob jeho komunikácie príjemný, kopec sms neskôr denne, No neviem kedy to nejak začalo a aj u mňa sa prejavili k nemu city.
Tiež to bol taký ňuno, nakoniec ostal s priateľkou, lebo že on nerátal s tým, že aj ja môžem k nemu niečo cítiť.
Tak sme to museli obaja rozchodiť. Dodnes spolu pracujeme, bude tomu 11 rokov. A 8 od zalubenia. Nikdy sme spolu nič nemali.
Takže na tvojom mieste idem na to opatrne, aby si neskončila ako ja.
Mne to tiez tak pride ze len skusa, ved hadam keby mal normalny zaujem alebo nieco viac by sa chcel pokusit ti to povie ved nema 15 uz 🙂
Rovno by som sa ho opytala ci ma bali. Co chces ty? Co by si robila,keby odpovie "áno"?
tak ti to ujasním - ty balíš jeho, nie on teba.
uprac si v sebe, čo od neho čakáš, nemotaj mu hlavu a nezahrávaj sa s ním. chováš sa ako 15 ročná.
ak ho chceš, tak choď do toho ale nikdy sa nezahrávaj s nikoho emóciami.
Balíte sa navzájom a váš spôsob balenia mi príde odpudivý, prepáč. Neviem prečo by som mala chcieť, aby ma chlap niekde chytal, a potom tie jeho poznámky, že sa ťa vždy chcel dotknúť..to sú také žvásty.
Nuž máloktorý chlap je schopný dlhodobého priateľstva so ženou, bohužiaľ to väčšinou stroskota na tom ze sa po nejakej dobe namota a je po kamarátstve. Aspoň u mňa to tak vždy bolo, aj mi to bolo ľúto ale tak co už.
Co je na tom baliace keď sa pochváli svalmi ci radi sa ohľadom hodiniek? A keď povie kamoške ze kukaj ako mi narástli svaly chyť aké sú tvrdé tak to ju tiež balí?
Toto je zlate, uz som to davno nezazila take male koketovanie. Užívaj si to 😉.
Vyzera, ze to na teba skusa a zle si vysvetluje tie tvoje "ponuky" - chyt mi lytka a pod.
Otazka je - ci by si chcela prekrocit kamaratsku rovinu. Mali by ste si to navzajom vydiskutovat. Ale asi az vtedy, ked ty di utriedis, co od neho ocakavas.

on len skúša ako zareaguješ.... ty zas troška pribrzdi...