Beriete babky na výlety?
Ahojte, chcem sa opýtať ako často beriete na rodinný výlet babky (svokru, mamu).
Moja mama často, tak 9/10, odmietne pozvanie na výlet. Hovorí, že rodina ma byť spolu a mladí majú byť spolu. Aj ma to trochu mrzí.
Naopak moja svokra a švagriná (je slobodná a sama) idú na 9/10 výletov s nami a aj bez pozvania. Vedia za pozvať aj samé. Samozrejme, deti sa tešia. Ale ja som na výletoch odstrihnutá. Som len nosič jedla, nahradného oblečenia.
Mužovi to vyhovuje - že sa postarajú o deti, prispeju finančne a on ma free day. Mňa to naopak vytáča. Výletujeme často. Takmer každý víkend.
Prakticky s nami nejdu vtedy, ked uz vypenim na manžela, že by sme mohli ísť len my a deti.
Napr. ideme na dovolenku k moru a ony dve si kúpia tiež, aby boli s nami. 🫣
Mne neprekáža občasné pridanie sa na výlet. Ale chodiť všade ako Hujerovci je fakt únavné.
Muž hovorí, že ja som precitlivená, že som sebecká, lebo, ak potrebujem k lekárovi, tak mi neprekáža, že strážia deti..
Tak mi napadlo, ako to majú iné rodiny?

@anonym_autor nie, nechodia. Svokrovci nechcu (a radi by sme ich brali), mojim rodicom nehovorime, kam ideme (lebo by sme s nimi nevydrzali).
A co ty sa s detmi nebavis? Mozes im povedat, ako sa citis, poprosit ich, aby si ta vsimali viac...
@princezna_bosorka deti to nepochopia, ešte sú moc malé.
A jasne, ze sa bavim, ale ked tlacim prazdny kocik a taham vsetku vybavu od plienok, nahradne oblecko az po svačinu, nie som natoľko mobilná, aby som s nimi skákala po preliezkach, obrubníkoch a pod.
Ja si dieta uzijem, ked ho na obed uspavam a vozim v kociku, aby spalo