icon

Bohatá rodina verzus zlé pomery

16. jan 2023

Ahojte, … chcela by som vediet vas nazor na vec. Spoznala som super muza, myslim si ze ma ma rad. Aj keď mi to nepovedal, vidim to na jeho chovani. Ale ide o to, ze on je z velmi bohatej rodiny. Mama je právnička, otec doktor, jeho brat je pilot pre lukrativnu letecku spol. a ten “moj” ma tiež JUDr titul. Nikdy nemali o peniazky nudzu. Ja nie som z dobrých pomerov. Mama otec sa snazili ale vzdy sme zivorili. Od 15tich makam a ledva som dokoncila Bc. Musím pockat dva roky aby som si nasetrila peniaze a skoncila Mgr. Jazdim na starom aute a on ma uplne nove BMW. Mam ho rada aj ja, on sa o mna zaujima oveľa viac ako ja o neho, ale len preto lebo ja proste citim ten rozdiel, obaja sme z ineho sveta a neviem si predstavit že by ma vzal domov … nie je to o tom, ze by som nebola sebavedoma, len jednoducho si myslim, ze by ma jeho rodina neprijala.

Strana
z2
evita11223
17. jan 2023

neries, on to podla mna neriesi, netrapi ho to a ty to len mas v hlave, je to zbytocne takto si komplikovat vztahy 🙂
uvidis ako sa veci vyvinu, to z akych pomerov kto pochadza to ovplyvnit nevieme, vieme s tym len do buducna nieco urobit 🙂

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2